|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szűnjön-e meg a katonapiac a vip hétvégiben?
|
Igen
|

|
28 |
35.44% |
Nem, maradjon.
|

|
26 |
32.91% |
Nekem mindegy.
|

|
9 |
11.39% |
Nem játszom VIP hétvégiben, úgyhogy nem érdekel.
|

|
16 |
20.25% |

08-24-2006, 16:21
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Eggyetértek pool-al ott akárhogy vezetsz ha utalnak egy kis katonát vég a vezetésnek
mellette mi is szól:annyi ha nincs hely a katiknak a helytartó eladja hát ez nem valami nyomos indok legyen annyi barakk+kocsma+templom,hogy elférjen minden  ja és ismétlem aréna+sima hv+párbaj is megvan katonapiac nélkül azaz mindne rövidfordulos játék csak a vip hv-ban van katipiac és szerintem ott van legtöbb csalás(utalás)
az se szól mellette,hogy de jó én figyelem egész végig a piacot aztán nálam landol a sok egység hát nagy elöny azokkal szemben akik nem kapják meg azt az egységet
ellene szól teljesen minden:nem főként a játék a fontos hanem,hogy van-e olyna ismid aki feláldozza érted a hv-t  így nincs is sok értelme szerintem
hiába jöna sok nemre a szavazat azok nagy része állítom ugy tud csak nyerni,hogy ezt csinálja...
máshogy nem is igazán lehet  mivel ugyis ha első vagy lesz valaki akinek utalnak és leszed
Last edited by Harcosok; 08-24-2006 at 16:24..
|

10-19-2006, 21:15
|
 |
Member
|
|
|
|
sztem ideje lenne túllépnetek az állandó személyeskedésen és végre arról beszélni, amiért meg lett nyitva a fórum..
emlékeztetőként itt van a kezdő üzenet:
Quote:
Originally Posted by Rém
Szerintem ha a Vip hétvégibe a Katonapiacot megszüntetnék, akkor el lehetne a csalásokat kerülni, mert igy volt nemegyszer, hogy beléptema piacra és mit látok? többszáz egység vana piacon 1000-2000 es arany áron kitéve. Szerintem a katona piacrea nincs szükség ott, mert amikor bemész , sosincs semmi, most a csalóknak meg minek tartani?
|
Én régen sokat 7Vgiztem, de meguntam, hogy egész péntek éjjel fenn voltam és volt olyan ország amiben szombat reggelre majd 3x annyi cucc volt mint az enyémben és gondolom ezek nem véletlenül elcsípett egységek voltak a piacon. Ha majd nem lesz piac, akkor is csak azoknak fog hiányozni akik nem arra használták amire tényleg való. Persze aki csalni akar, az majd katonapiac nélkül is tud csalni, de talán nem lesz annyira könnyű, mint most.
Tehát én részemről maximálisan támogatom a katonapiac megszűntetését a 7Vgiben.
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

10-19-2006, 21:33
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Kérdezem én, mostani allaspont szerint miert ad el barki is katonat a hetvegiben?
|

10-19-2006, 21:39
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Kérdezem én, mostani allaspont szerint miert ad el barki is katonat a hetvegiben?
|
1.Mert nem célja nyerni.
2.Azért, hogy segítse azt akinek eladja.
|

10-19-2006, 21:49
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 2%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
1.Mert nem célja nyerni.
2.Azért, hogy segítse azt akinek eladja.
|
1. ha nem célja nyerni nem játszik
2. nem célja hogy segítse a másikat, mert nyerni akar!
és az hogy 4-5 k népességget csináltok szombat estére míg a másikaknál 10k-s néppesség van az nem csalás 
Last edited by Dragi; 10-19-2006 at 22:00..
|

10-19-2006, 22:01
|
 |
Member
|
|
|
|
ha mindenáron kötekedni akarsz sztem lehet erre külön topicot is nyitni... 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

10-19-2006, 22:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
1. ha nem célja nyerni nem játszik
2. nem célja hogy segítse a másikat, mert nyerni akar!
és az hogy 4-5 k népességget csináltok szombat estére míg a másikaknál 10k-s néppesség van az nem csalás 
|
Hát kedves barátom, ha Te csalásnak véled azt, ha nekem fele annyi népem van mint a többinek akkor... csupán gratulálni tudok eme megálapításodhoz. 
Nah neeeeeeeem... engem ne rángass bele a Harcos+ Te közötted lévő viszájkodásba
Pááááá
|

10-19-2006, 21:38
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
sztem ideje lenne túllépnetek az állandó személyeskedésen és végre arról beszélni, amiért meg lett nyitva a fórum..
emlékeztetőként itt van a kezdő üzenet:
Én régen sokat 7Vgiztem, de meguntam, hogy egész péntek éjjel fenn voltam és volt olyan ország amiben szombat reggelre majd 3x annyi cucc volt mint az enyémben és gondolom ezek nem véletlenül elcsípett egységek voltak a piacon. Ha majd nem lesz piac, akkor is csak azoknak fog hiányozni akik nem arra használták amire tényleg való. Persze aki csalni akar, az majd katonapiac nélkül is tud csalni, de talán nem lesz annyira könnyű, mint most.
Tehát én részemről maximálisan támogatom a katonapiac megszűntetését a 7Vgiben.
|
Ott a pont ó tiszteletreméltó vezérhölgy! 
Ezért majd kapc egy zöldet, ha tudok adni! 
|

02-08-2007, 10:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rém
Szerintem ha a Vip hétvégibe a Katonapiacot megszüntetnék, akkor el lehetne a csalásokat kerülni, mert igy volt nemegyszer, hogy beléptema piacra és mit látok? többszáz egység vana piacon 1000-2000 es arany áron kitéve. Szerintem a katona piacrea nincs szükség ott, mert amikor bemész , sosincs semmi, most a csalóknak meg minek tartani?
|
Szerintem meg a csalokat kell kiszurni ha elkezd fajni a fogam elmegyek fogorvoshoz es kikezeltetem nem huzatom ki csak azert hogy ne legyen mi fajjon !!! Es igen Serg javaslataval ertek eggyet legyen egy also plafon a katonaaraknal
Ez sem megfelelo indok??? 
|

02-08-2007, 10:50
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Puppi
Szerintem meg a csalokat kell kiszurni ha elkezd fajni a fogam elmegyek fogorvoshoz es kikezeltetem nem huzatom ki csak azert hogy ne legyen mi fajjon !!! Es igen Serg javaslataval ertek eggyet legyen egy also plafon a katonaaraknal
Ez sem megfelelo indok??? 
|
és mire jó ha van alsó határ??simán lehet venni több ezer egységet egy hv-én 50k-s áron is!!ezzel nem sokat segítenénk 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|