|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
View Poll Results: Melyik a legjobb 5-ös csopi?
|
X
|

|
16 |
44.44% |
V
|

|
5 |
13.89% |
W
|

|
7 |
19.44% |
S
|

|
3 |
8.33% |
U(gyors)
|

|
1 |
2.78% |
Más...
|

|
4 |
11.11% |

05-27-2006, 14:08
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Sztem Yba fordulj  ))))))))))))))))))))))))
Amugy én voltam Vben nekem jobban bejött mint az X és most nem a forumra gondolok.
|

05-27-2006, 16:49
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Milán™
gyors csoportba semmiféleképenn nem karaok menni mert ott kevesen vannak 
apropó ha egy kék ország a gyorsban 5napig nem néz rá akk9orr az is törlődik mint egy sima nem kék ország?
|
Szerintem igen...
A szabály az szabály a "már x-szer végigjátszósoknak" és a VIPeseknek is!
|

05-27-2006, 19:54
|
 |
Member
|
|
|
|
a VIPes asszem nem törlődik... de ha nem nézel rá 5 napig úgy, hogy nem szabizol, akkor asszem búcsúzhatsz is az oridtól kb úgy széjjel szednek... jó a gyors... megalámák és nagyon jók közül lehet válogatni mint célpont... én is ott vagyok, még egy szintem van abból aztán fordulás után V-be megyek. szerintem az a legjobb 5. szintes csoport. normális. olcsó árak, értelmes ori eloszlás, mostanában kevés hiéna *lekopogja* ... 
|

05-27-2006, 20:12
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 2%
|
|
X az igazi  normálos csopi  tűrhető árak! kellemes hangulat jó csaták  stb. 
|

05-27-2006, 22:21
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Milán™
gyors csoportba semmiféleképenn nem karaok menni mert ott kevesen vannak:)
apropó ha egy kék ország a gyorsban 5napig nem néz rá akk9orr az is törlődik mint egy sima nem kék ország?
|
a vipes orik nem törlődnek 5 nap után, egyébként igen.. és tényleg nem rossz a gyors se.. de azért az kicsit más játék
|

05-28-2006, 02:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
a VIPes asszem nem törlődik... de ha nem nézel rá 5 napig úgy, hogy nem szabizol, akkor asszem búcsúzhatsz is az oridtól kb úgy széjjel szednek... jó a gyors... megalámák és nagyon jók közül lehet válogatni mint célpont... én is ott vagyok, még egy szintem van abból aztán fordulás után V-be megyek. szerintem az a legjobb 5. szintes csoport. normális. olcsó árak, értelmes ori eloszlás, mostanában kevés hiéna *lekopogja* ... 
|
Szerintem akármelyik csoportban gáz ha 5 napar magárahagyod az oridat... gyorsban a "ha nem lépsz be 5 napig" rész az szabira is vonatkozik.
Valószínűnek tartom hogy szabisok közt fordul elő leggyakrabban ez az időkorlát 

05-28-2006, 10:46
|
 |
Member
|
|
|
|
azért így is tele van a csoport szabisokkal, ami egyenesen dühít, ha azt nézem hogy egy 178 fős csoportba teszem azt szabin vagn 120-130 fő is akár.... és persze hetekig.. most is 4/Nben a top úgy 3-4 hete szabin van... 
|

05-28-2006, 11:33
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
azért így is tele van a csoport szabisokkal, ami egyenesen dühít, ha azt nézem hogy egy 178 fős csoportba teszem azt szabin vagn 120-130 fő is akár.... és persze hetekig.. most is 4/Nben a top úgy 3-4 hete szabin van... 
|
A gyorsban ez teljesen normális. Én igazából senkinek nem ajánlom a gyors csoportot. 5. szintre rengeteg kezdő jelentkezik, akiknek esélyük sincs arra, hog yvalaha is feljussanak, így az utánpótlás az teljesen minimális a fentebbi gyors csoportokban.
|

05-28-2006, 11:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A gyorsban ez teljesen normális. Én igazából senkinek nem ajánlom a gyors csoportot. 5. szintre rengeteg kezdő jelentkezik, akiknek esélyük sincs arra, hog yvalaha is feljussanak, így az utánpótlás az teljesen minimális a fentebbi gyors csoportokban.
|
hát azért a 4 szinten is vannak varis hullák. a nagyobb baj az hogy csomóan felmennek a gyorsban és leszabiznak, mert elunják, vagy nem is tudom... vagy pl most az volt, hogy kifigyelték hogy végigvertük a csoportot és akik felmentek úgy hogy a legközelebbi ellenfél 12 körre volt és termelni kezdtek, azok elmenekültek szabira villámgyorsan és megvárják amíg elhúzunk... és ezt nem szeretem... bár ez normálban is így van, csak az nagy létszámú többnyire, és nem az van hogy a legközelebbi ellenfél 6-8 körre van, a többi meg szabizik...  mert amúgy a játéktempó az teccik a gyorsban, csak sokan oriraktárnak használják, és szabiztatnak hetekig.
|

05-28-2006, 11:46
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
hát azért a 4 szinten is vannak varis hullák. a nagyobb baj az hogy csomóan felmennek a gyorsban és leszabiznak, mert elunják, vagy nem is tudom... vagy pl most az volt, hogy kifigyelték hogy végigvertük a csoportot és akik felmentek úgy hogy a legközelebbi ellenfél 12 körre volt és termelni kezdtek, azok elmenekültek szabira villámgyorsan és megvárják amíg elhúzunk... és ezt nem szeretem... bár ez normálban is így van, csak az nagy létszámú többnyire, és nem az van hogy a legközelebbi ellenfél 6-8 körre van, a többi meg szabizik...  mert amúgy a játéktempó az teccik a gyorsban, csak sokan oriraktárnak használják, és szabiztatnak hetekig.
|
Lehet, hogy fentebb is be kéne vezetni, hogy 5 nap után törlődnek az orik a gyorsból, nem csak 5. szinten, máris nem lenne annyi szabis  DDDDDDDD Végülis mindig is az volt írva, hogy a gyors csoportból törlődnek... 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|