|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

11-01-2009, 21:02
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dynosaur
Sziasztok!
próbáltam rákeresni, de a legkisebb szűkítéssel is 9 oldalnyi témát dobott ki...
szóval a kérdésem az lenne, ha mondjuk több szövetség összehangolva uralnák a piacot az jksz?
kicsit bővebben:
adott mondjuk 3 tekiíró szövi, MNT egymás között, akár egy külön fórumot is csinálnak maguknak, ahol megbeszélik, hogy mikor nyomják le, és mikor emelik az árakat. Természetesen hadi ügyekben nem segítenek egymásnak. Ezt szabályos keretek között meg lehet valósítani?
Köszönettel: Dyno
|
csak az érdekelne, hogy honnan tudod, hogy ezt 3 mnt-s szövi csinálja? 
vagy csak elméletben érdekel a téma? 

11-01-2009, 21:39
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
A tekiíró szövik miatt én most csak az 5. csopikra gondoltam 
Egyébként is csak addig machinálsz a piaccal valamit, míg ki nem veszik a kezedből, vagy ne adj Isten a te példádban sokan ráállnak a gabonatermelésre ennek örömére, és leviszik az árát, te veszed, veszed aztán a végén nem bírod eladni és buksz vele. Persze ki lehet szállni nyerővel, én csak azt mondom, hogy a piac uralása sokszor jobban hangzik, mint amennyire valójában használható, mivel a kereslet/kínálat miatt máson is múlik az ár.
ui: röviden: te lehet, hogy tudod mit csinálsz, meg azt is, hogy mikor mit kell lépni, de sokan nem biztos. Igaz, majd megtanulják, ha buknal vele embereseket  
|
egész egyszerűen, hagytam hogy felvásárolják 
|

11-01-2009, 21:59
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
hú, mennyi post hirtelen...
Quote:
Originally Posted by LiverPool
szted egy hódítós fórumon beszélik meg? 
|
miért ne? ha nem jksz, akkor akár még meg is próbálkozom egy ilyen fórum létrehozásával... ha én vagyok ott az "admin" akkor gondolom nem számít az infókiadás a jelenlegi piacról...
Quote:
Originally Posted by none
csak az érdekelne, hogy honnan tudod, hogy ezt 3 mnt-s szövi csinálja? 
vagy csak elméletben érdekel a téma? 
|
csak elméletben érdekel a téma... 
|

11-01-2009, 22:09
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
miért ne? ha nem jksz, akkor akár még meg is próbálkozom egy ilyen fórum létrehozásával... ha én vagyok ott az "admin" akkor gondolom nem számít az infókiadás a jelenlegi piacról...
|
Idézet a fórumetikettből:
"A fórumon szigorúan tilos a piaccal kapcsolatban bármit is reklámozni, vagy bármilyen formában közölni. Ide tartoznak az olyan kérdések is, hogy "miért nincs rúna a piacon?", vagy "miért ilyen olcsó/drága a katona?", és minden hasonló kérdés, kijelentés, kérés stb. Röviden: minden, ami a piaccal kapcsolatos, tabu."
|

11-01-2009, 22:16
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
hú, mennyi post hirtelen...
csak elméletben érdekel a téma... 
|
aki össze akar játszani az többnyire játékon kívül intézi azt el..
a lényeg: ne csalj!.. 

11-01-2009, 22:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Idézet a fórumetikettből:
"A fórumon szigorúan tilos a piaccal kapcsolatban bármit is reklámozni, vagy bármilyen formában közölni. Ide tartoznak az olyan kérdések is, hogy "miért nincs rúna a piacon?", vagy "miért ilyen olcsó/drága a katona?", és minden hasonló kérdés, kijelentés, kérés stb. Röviden: minden, ami a piaccal kapcsolatos, tabu."
|
hmm... boccs Ati... a fórumon megbeszélés a post írása közben jutott eszembe, és nem néztem át az etikettet előtte...
és ha ezt PM-ben, vagy MSNen beszélik meg?
szóval maga a cselekedet, hogy összehangoltan egy árban raknak fel folyamatosan dolgokat piacra, stb... az szabályellenes?
|

11-01-2009, 22:29
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
hmm... boccs Ati... a fórumon megbeszélés a post írása közben jutott eszembe, és nem néztem át az etikettet előtte...
és ha ezt PM-ben, vagy MSNen beszélik meg?
szóval maga a cselekedet, hogy összehangoltan egy árban raknak fel folyamatosan dolgokat piacra, stb... az szabályellenes?
|
Csak magamat tudom idézni: szabályellenes, csak nem bizonyítható.
|

11-01-2009, 22:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
|
oké, köszi!  akkor nem próbálkozom vele...  pedig nem lett volna rossz...
bizonyítani talán nagy tételre egy szűrő generálásával lehetne, ami fenn akad azt meg valaki ellenőrzi... illetve, ha rendszeresen ez van, akkor ott a bizonyíték... de ez megint rengeteg meló lenne... 
|

11-01-2009, 22:49
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 17%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
|
Újabb zöldfülűt tanítunk meg csalni. Hurrá... 
|
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

11-01-2009, 23:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Újabb zöldfülűt tanítunk meg csalni. Hurrá... 
|
Ha Te is így, akkor én is 
Az nem lenne vele szemben 'csalás' ha elhallgatnál egy információt? Azaz Te tudsz egy kiskapuról, amivel elviekben (tehát nem feltételezem, hogy ez is teszed  ) előnyre tehetsz szert, ő pedig nem.
Attól függetlenül én nem így nézem, mert aki csalna, az így is, úgy is rájön, aki meg nem, az meg nyugodtan megtudhatja, hogy mennek a dolgok, nem kell naivnak lenni.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|