|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetések Általános beszélgetések a MUD-ról |

07-03-2009, 14:30
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Én pl. az első belépéskor már a billentyűhöz nyúltam és azzal akartam irányítani.
Na amit akarok kérdezni:
Ezek a labirintusok minek? Vagy mit kell ott csinálni, mert kb 5 percet játszottam 150 mp-ból a felszínen a többi 3-4000et lent a feljáró kutatásával töltöttem?!
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

07-04-2009, 10:11
|
Junior Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ennyire?
Nekem meg nem fordult volna a fejemben, hogy billentyűzetről akarjam irányítani, amikor mindent egérrel kell csinálni. Számomra sokkal zavaróbb, ha egeret ÉS billentyűzetet is használni kell.
De mivel az egeres irányítás megmarad továbbra is, ezértnem sok vizet fog zavarni, akár mehet is. (Valójában már kész, de nem akarom feltenni hétvégére, amikor lehet, hogy nem fogok tudni vele foglalkozni, ha bármi baj van, ezért várom meg a hétfőt.)
|
És még az is jó volna ha egy távoli négyzetre kattintva odaballagna a karakter. Főleg egérkímélő dolog. Már ha megoldható
|

07-04-2009, 10:21
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by dödöllésbendő
És még az is jó volna ha egy távoli négyzetre kattintva odaballagna a karakter. Főleg egérkímélő dolog. Már ha megoldható
|
Ez hatalmas szitkozódásokhoz vezetne.
A kijelölt mezőre többféleképpen is el lehet jutni. Lehet, hogy az "automata" mászkálás pont bevinne olyan ellenfelek közé, akikkel szemben esélyed sincs. Ha Te magad mész oda, akkor csak magadat szídhatod emiatt, hogy miért nem néztél előtte körbe. Ha a gép visz be, akkor viszont a játékot szídod, ami már nem olyan jó. 
|

07-04-2009, 15:51
|
Junior Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Néha fagyunk kicsit a játékban.
|

07-04-2009, 17:03
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by dödöllésbendő
Néha fagyunk kicsit a játékban.
|
Valóban volt most egymást követően két fagyás is.
Van a játékban két ismert probléma, ez ezek egyike. Legutóbb 2 napja volt ilyen, tehát emiatt szakadások elő-elő fordulnak.
Ilyenkor a játék automatikusan érzéleki a fagyást, és leszakít mindenkit, valamint a csatákat is félbgehagyja, hogy ne haljon meg a karaktered, amíg nem tudsz belépni. 2-3 perc múlva ismét lehet folytatni a játékot.
Ez a kezdeti időszakban sajnos elő fog még fordulni, nincs napszakhoz kötve, 1 játékos bentléte esetén ugyanúgy előfordulhat, mint rekorddöntögetés esetén.
|

07-05-2009, 09:39
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Az túlzás lenne, ha valaki eljut a következő szintre akkor a tanulás mellé még maxolódjon az összes tulajdonsága? 
Ép, Mp, Vp
|
|

07-05-2009, 10:34
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Toto
Az túlzás lenne, ha valaki eljut a következő szintre akkor a tanulás mellé még maxolódjon az összes tulajdonsága? 
Ép, Mp, Vp
|
Nem lenne túlzás 
---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő  (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]
|

07-05-2009, 10:47
|
Administrator
|
|
|
|
Ha azt kérdezem, hogy ez miért lenne jó, akkor ez nyilván egy buta kérdés. De ha belegondolok, akkor alacsony szinteken max pár percet nyersz vele, magasabb szinteken pedig többnaponta/többhetente lesz csak szintlépésed, akkor meg szinte semmi hasznát nem látod. Nem vagyok benne biztos, hogy ez a bonyolítás adna annyi előnyt, hogy megérje.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|