Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-22-2006, 09:38
spirit..
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Békés
Naná
Egy háborúban tudod milyen jól jön az a +20%?
Gyorsabban le lehet zárni az ügyet
Ez le van írva valahol a súgóban? Pedig azt hittem,hogy mindent tudok,de látszik a közmondás igaz,holtig tanulok igaz pap sem vagyok... Köszi!
Sponsored Links
Old 03-22-2006, 09:39
spirit..
Guest

Lightbulb

Ja, le van írva,most néztem meg
Old 03-22-2006, 12:25
Colony Colony is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Phoenix
igen ez szép és jó, de ha belelendülne a szövim hogy háborúzzunk, átlagban 2 nap és vége az egésznek avgy egy nap sincs és jön az MNT
Lehet hogy most nagyképűnek tűnök, de feljebb bittos több értelme van mint idelent

Hát a hadüzenet célja pont az, hogy 1 nap alatt lelehet rendezni dolgot...az első 8 órában kiderül ki veszít vele többet, aztán szépen megbeszélni, hogy ebbe mindenki sokat bukik......MNT
Old 03-22-2006, 12:28
Colony Colony is offline
Member

Egyébbként nekem több szempontból is problémás a korlátozásai:

Az elmúlt két alkalommal mikor hasznomra vált volna, az ellen 5 körön kívül volt. (akik nem tudnák max 5. kör távolságra lehet küldeni). Jelenleg a külföldi verziókban vannak csoportok, ahol a legközelebbi célpont 10 kör és nem úszod meg 20 körös támadások nélkül. Lehet ez a távolság probléma csak átmeneti lesz az elkövetkezendő 1 évben, de akkor se kéne ezt korlátozni.

Egyrészt ami miatt indult a téma, hogy a 3 szép szám…misztikus meg meseszám, de igy vannak helyzetek mikor kevés. Elég morbid szituáció és néha komoly matematikai művelet jöhet létre, megkeresni az ellen szövijét: Ki kinek küldje, hogy mindenki hadüzenetben legyen. (mellesleg hamár küldjük lehetne 30%-os a bónusz, de ez mellékes). Szerintem kilehetne tolni 4-re netán 5-re. Mondjuk ez még áthidalható.

Nahát ez kínos, nem tudom szabad-e ilyet mondani, de a hadüzenet miért V.I.P. függő? Tudtommal a legtöbb helyen a nagyvilágban kényelmi funkciókat lát el (ez által inkább a rengeteg MNT-t tenném azzáJ)és ezt a célt nem igazán szolgálja. Nem lenne-e színesebb a játék ha szabaddá tennék?
Old 03-22-2006, 14:38
King
Guest

Quote:
Originally Posted by Colony
Nahát ez kínos, nem tudom szabad-e ilyet mondani, de a hadüzenet miért V.I.P. függő? Tudtommal a legtöbb helyen a nagyvilágban kényelmi funkciókat lát el (ez által inkább a rengeteg MNT-t tenném azzáJ)és ezt a célt nem igazán szolgálja. Nem lenne-e színesebb a játék ha szabaddá tennék?
aki régóta nyomja, úgyis van V.I.P.-je , egy kezdő meg ne üzengessen hadat, csak rontja az átlagot, hogy szaladgál a seregével össze-vissza, vagy nyomja a rengeteg ártót, amik persze sikertelenek, aztán ha leverik siránkozik, meg egyebek.
a hadüzenet maradjon a tapasztaltak kiváltsága. V.I.P.-je meg kevés kezdőnek van. (inkább próbálkozik, tervezget) - és ez így van jól.
Old 03-22-2006, 14:43
director
Guest

Quote:
Originally Posted by King
aki régóta nyomja, úgyis van V.I.P.-je :p , egy kezdő meg ne üzengessen hadat, csak rontja az átlagot, hogy szaladgál a seregével össze-vissza, vagy nyomja a rengeteg ártót, amik persze sikertelenek, aztán ha leverik siránkozik, meg egyebek. :)
a hadüzenet maradjon a tapasztaltak kiváltsága. V.I.P.-je meg kevés kezdőnek van. (inkább próbálkozik, tervezget) - és ez így van jól. :)
ezek szerint én elég kezdő vagyok:P rossz nekem:)

igenis jó volna, ha hadüzi nem lenne vipes.. és legalább 4et lehessen küldeni.. de inkább 5öt:)
Old 03-22-2006, 16:07
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

én sem vagyok mindig mindenhol vip.
Juhhé, kezdő lettem
Old 03-22-2006, 16:12
director
Guest

Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
én sem vagyok mindig mindenhol vip.
Juhhé, kezdő lettem :)
jól van, mi kezdők tartsunk össze:D nem csinálunk egy kezdő szövit? hátha mégis tudunk játszani.. :)
Old 03-22-2006, 16:18
spirit..
Guest

mondjuk nem tartom magam egy hihetetlen tapasztalt játékosnak ezzel a 2 évvel,de nekem spec most van először vip-em... Akkor én már vérprofi vagyok!!! Juhé!
Old 03-22-2006, 16:21
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by director
jól van, mi kezdők tartsunk össze nem csinálunk egy kezdő szövit? hátha mégis tudunk játszani..
4 varis hulla, simán
De nem szabad majd igénybe venni a próba vip-et, mert akkor ideiglenesen profik leszünk

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules