|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

03-22-2006, 09:38
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Békés
Naná 
Egy háborúban tudod milyen jól jön az a +20%?
Gyorsabban le lehet zárni az ügyet 
|
Ez le van írva valahol a súgóban? Pedig azt hittem,hogy mindent tudok,de látszik a közmondás igaz,holtig tanulok igaz pap sem vagyok...  Köszi!
|

03-22-2006, 09:39
|
Guest
|
|
|
|
Ja, le van írva,most néztem meg 
|

03-22-2006, 12:25
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
igen ez szép és jó, de ha belelendülne a szövim hogy háborúzzunk, átlagban 2 nap és vége az egésznek avgy egy nap sincs és jön az MNT 
Lehet hogy most nagyképűnek tűnök, de feljebb bittos több értelme van mint idelent 
|
Hát a hadüzenet célja pont az, hogy 1 nap alatt lelehet rendezni dolgot...az első 8 órában kiderül ki veszít vele többet, aztán szépen megbeszélni, hogy ebbe mindenki sokat bukik......MNT 
|

03-22-2006, 12:28
|
Member
|
|
|
|
Egyébbként nekem több szempontból is problémás a korlátozásai:
Az elmúlt két alkalommal mikor hasznomra vált volna, az ellen 5 körön kívül volt. (akik nem tudnák max 5. kör távolságra lehet küldeni). Jelenleg a külföldi verziókban vannak csoportok, ahol a legközelebbi célpont 10 kör és nem úszod meg 20 körös támadások nélkül. Lehet ez a távolság probléma csak átmeneti lesz az elkövetkezendő 1 évben, de akkor se kéne ezt korlátozni.
Egyrészt ami miatt indult a téma, hogy a 3 szép szám…misztikus meg meseszám, de igy vannak helyzetek mikor kevés. Elég morbid szituáció és néha komoly matematikai művelet jöhet létre, megkeresni az ellen szövijét: Ki kinek küldje, hogy mindenki hadüzenetben legyen. (mellesleg hamár küldjük lehetne 30%-os a bónusz, de ez mellékes). Szerintem kilehetne tolni 4-re netán 5-re. Mondjuk ez még áthidalható.
Nahát ez kínos, nem tudom szabad-e ilyet mondani, de a hadüzenet miért V.I.P. függő? Tudtommal a legtöbb helyen a nagyvilágban kényelmi funkciókat lát el (ez által inkább a rengeteg MNT-t tenném azzáJ)és ezt a célt nem igazán szolgálja. Nem lenne-e színesebb a játék ha szabaddá tennék?
|

03-22-2006, 14:38
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Colony
Nahát ez kínos, nem tudom szabad-e ilyet mondani, de a hadüzenet miért V.I.P. függő? Tudtommal a legtöbb helyen a nagyvilágban kényelmi funkciókat lát el (ez által inkább a rengeteg MNT-t tenném azzáJ)és ezt a célt nem igazán szolgálja. Nem lenne-e színesebb a játék ha szabaddá tennék?
|
aki régóta nyomja, úgyis van V.I.P.-je  , egy kezdő meg ne üzengessen hadat, csak rontja az átlagot, hogy szaladgál a seregével össze-vissza, vagy nyomja a rengeteg ártót, amik persze sikertelenek, aztán ha leverik siránkozik, meg egyebek.
a hadüzenet maradjon a tapasztaltak kiváltsága. V.I.P.-je meg kevés kezdőnek van. (inkább próbálkozik, tervezget) - és ez így van jól. 
|

03-22-2006, 14:43
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by King
aki régóta nyomja, úgyis van V.I.P.-je :p , egy kezdő meg ne üzengessen hadat, csak rontja az átlagot, hogy szaladgál a seregével össze-vissza, vagy nyomja a rengeteg ártót, amik persze sikertelenek, aztán ha leverik siránkozik, meg egyebek. :)
a hadüzenet maradjon a tapasztaltak kiváltsága. V.I.P.-je meg kevés kezdőnek van. (inkább próbálkozik, tervezget) - és ez így van jól. :)
|
ezek szerint én elég kezdő vagyok:P rossz nekem:)
igenis jó volna, ha hadüzi nem lenne vipes.. és legalább 4et lehessen küldeni.. de inkább 5öt:)
|

03-22-2006, 16:07
|
Member
|
|
|
|
én sem vagyok mindig mindenhol vip.
Juhhé, kezdő lettem 

03-22-2006, 16:12
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
én sem vagyok mindig mindenhol vip.
Juhhé, kezdő lettem :)
|
jól van, mi kezdők tartsunk össze:D nem csinálunk egy kezdő szövit? hátha mégis tudunk játszani.. :)
|

03-22-2006, 16:18
|
Guest
|
|
|
|
mondjuk nem tartom magam egy hihetetlen tapasztalt játékosnak ezzel a 2 évvel,de nekem spec most van először vip-em... Akkor én már vérprofi vagyok!!! Juhé! 
|

03-22-2006, 16:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
jól van, mi kezdők tartsunk össze  nem csinálunk egy kezdő szövit? hátha mégis tudunk játszani.. 
|
4 varis hulla, simán 
De nem szabad majd igénybe venni a próba vip-et, mert akkor ideiglenesen profik leszünk 
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|