|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

03-18-2006, 18:11
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Hál' Istennek, már régen éhen halt volna az orim 
|

03-18-2006, 18:13
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
benne van a súgóban is és nem, nem védnek akármennyi varid van. mindig 0 az értéke
|
Hol van benne a sugoban? Fajnal van errol szo (en itt lattam), ott annyi van hogy nem tudnak varazsolni, es nem az hogy 0 az ertekuk...
Valaki meg ezt meg tudna nekem erositeni???
Koszonom amugy, ebben az esetben aprobb szerkezeti atalakitast kell eszkozolnom...es egy kis piacolast 
|

03-18-2006, 18:23
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by kemeng
Hol van benne a sugoban? Fajnal van errol szo (en itt lattam), ott annyi van hogy nem tudnak varazsolni, es nem az hogy 0 az ertekuk...
Valaki meg ezt meg tudna nekem erositeni???
Koszonom amugy, ebben az esetben aprobb szerkezeti atalakitast kell eszkozolnom...es egy kis piacolast 
|
Én pl megerősítem  , vari és toli értéke is mindenképp 0 a hulláknak védekezés szempontjából is. Szóval kocsmát se nagyon tarts, hacsak nem morált javítasz.(szerintem ez elhanyagolható)
Tényleg bennvan a súgóban, de kicsit el van dugva, elsőként nekem sem volt világos anno.
|

03-18-2006, 18:48
|
Guest
|
|
|
|
koszi akkor megy az emberkereskedelem  )
Azt nezegettem mivel tudok penzt csinalni, es miben tudom tartani...persze ugy hogy meg is maradjon  ))
Akkor barakk barakk barakk es barakk...bankon meg gondolkondom...habar 10 nem tul sok helyet foglal (persze ha azt nezem hogy az 2*400 ijaszt jelent akkor mar sok lehet) ebben az esetben 34% korul van (ha jol emlekszem) az a penz amibol lophatnak a tolvajkak...
Elohalott amugy eletkepes? Nagyon reg jatszottam (torppel keztdtem, aztan ember aztan orias...eleg jol nyomtam...), most az volt az elsodleges szempont, hogy ne kelljen tul sokat vacakolni vele...nos ebben az esetben jo a elohalott...
Orkok tudjak csak betamadni? Vagy azok sem nagyon, csak extrem esetben?
|

05-03-2006, 19:38
|
Guest
|
|
|
|
Helló!!!
Azt szeretném kérdezni hogy: minek van az ha a tsóm megpróbál valahányszor csinálni egy hóditót akkor én másnap meg ő átmegyünk az anarchista csoportba ???
pedig egymás ellen lennénk... 
|

05-03-2006, 19:50
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Teerayon
Helló!!!
Azt szeretném kérdezni hogy: minek van az ha a tsóm megpróbál valahányszor csinálni egy hóditót akkor én másnap meg ő átmegyünk az anarchista csoportba ???
|
Lásd Súgó-FAQ-Egy géprõl többen, egy cégtõl többen, szövetségesnél mit tehetek stb. kérdések... topicot
|

05-03-2006, 20:50
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Teerayon
Helló!!!
|
meg ha egyébként is egymás ellen lennétek, akkor mért nem jó az anrch? 
|

05-03-2006, 21:24
|
Junior Member
|
|
|
|
Olyan dolog érdekelne,hogy mi az %-morálnál,ahol már gond van.Lázadoznak,meg gyújtogatnak.
Előre is köszi, a felvilágosítást!
|

05-04-2006, 12:42
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Wendor
Olyan dolog érdekelne,hogy mi az %-morálnál,ahol már gond van.Lázadoznak,meg gyújtogatnak.
Előre is köszi, a felvilágosítást!
|
Én úgy tudom 50%... De mérget ne vegyél rá! 
|

05-04-2006, 16:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Én úgy tudom 50%... De mérget ne vegyél rá! 
|
szerintem is valahol e körül megy a dolog (mondjuk láttam már orit 14% ˇ de ha megtartod 80 körül, akkor a rengetéssel se nagyon tudják odáig levinni (max ha egy egész szövi renget egyszerre, de az ritka)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|