|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

06-20-2007, 10:33
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Ha a többiek azt csinálják, amit mond, akkor egy is erőssé teheti 
|
Volt már hogy a szöviben 1 emberkét gyakorlatilag én irányítottam (amit mondtam azt csinálta, ha megfelelően megmagyaráztam neki a miérteket...) -na az nagyon nem volt jó. Sokkal kevesebb idő maradt az orimra, mert őt is folyamatosan figyelnem kellett, rosszabb mintha multiznék (ő még alap dolgokkal is hibázik, és nekem azt korrigálnom is kell...) 
Jobb mintha 3fős szövi lenne, de korántsem olyan jó, mintha a 4. tag is haladó szinten lenne.

06-20-2007, 10:34
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Ha a többiek azt csinálják, amit mond, akkor egy is erőssé teheti 
|
De csak akkor ha minden lépésnél ott van  Amúgy meg ha mindenki azt csinálja amit mondasz, akkor nem szövetséged lesz, hanem 3 klónod és abba mi a jó mi a játék??? jobb az ha ők jönnek rá sok dologra, és te csak irányba "rugdosod" őket. Esetleg kritériumokat teremtesz, hogy mit érjenek el, de ők csinálják meg. így tanulnak ők is a legtöbbet, meg hát így mozgalmas az élet  jó dolog, amikor 3szövetséget is magatokra haragitotok 1 ügyetlen toli miatt
Amúgy meg a szövetség olyan erős mint a leggyengébb tagja és ez igaz 

06-20-2007, 10:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
jó dolog, amikor 3szövetséget is magatokra haragitotok 1 ügyetlen toli miatt 
|
Húú... ne is mondd 
Fafejű amatőr szövibe belecsöppenni elég nagy élmény... ilyenkor nehéz kivárni azt a 24 kört 

06-20-2007, 10:40
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Húú... ne is mondd 
Fafejű amatőr szövibe belecsöppenni elég nagy élmény... ilyenkor nehéz kivárni azt a 24 kört 
|
Sikerült belém kötnie mf-ként egy ilyen izgága szövinek (1tag volt aki sztem tapasztaltabb volt már)  1dül széttépáztam őket. a szövitagja akivel beszélgettem utána mondta, hogy a vezér már 3x törölt, ilyen kötözködések miatt. Mindig rossz emberbe kötött bele, és képtelen elismerni a vereségét. 

06-20-2007, 10:58
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Szerintem fullkezdővel(első oris) összeállni csak akkor érdemes ha nagyon türelmes és rettenetesen türelmes az ember. Magamból kiindulva kezdőként (hajajj de régen volt) még 50 elittel is támadni akartam, nem volt semmim de mentem feljebb, feljebb, majd kaptam reggelente olyan eseménylistát, h a baloldali csúszka nem is látszott.
Mostanában összeakadtam egy kezdővel, mellé egy állandó szövimmel egy kiskékkettessel . Kezdőnk belenyúlt egy lent termelő orinak piacon eladott pénzébe, majd egy milliárdot szakított. természetesen rászálltak. Kértem e vezírt h ne bántsák, amibe szó nélkül bele is mentek, mivel úgy szerezték vissza a pénzt h meg sem erőltették magukat. Vmi olyan üzit írtak, h nem akarják elvenni a kisgyerek pöttyöslabdáját s békéznek vele.
Aztán volt, hogy én 200 hekin, ő meg majd 300 hekin ált, minden 10ik tanácsot fogadott csak meg. Kiraktam, majd később olyan szövive állt be,ahol három forrófejű ujjonc s egy (mire odaértünk)már türelmetlen "atyából" állt. Háát még mindig a csopi közepén hol szétszedve hol nyertesen áll(nak).
Szó ami szó teljesen kezdő csak akkor jó ha tényleg tanulni akar, s ténylegszót fogad.

06-20-2007, 11:08
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
3 hadiból és 1 hadivariból áll a szövi. Mi a véleményetek ?
|

06-20-2007, 11:53
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kós00792
|
3 ork egy óriás? Ha barakkszörnyetegek akkor végig lehet száguldani a csopikon,szerintem.

06-20-2007, 12:14
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kós00792
|
Sok tartalékkal, és odafigyeléssel, teljesen működőképes, csak nem nagyon szabad megállni.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

06-20-2007, 16:20
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Sok tartalékkal, és odafigyeléssel, teljesen működőképes, csak nem nagyon szabad megállni.
|
szerintem nyugodtan meg lehet állni,ha 3 óriás és egy gnóm vagy 4 óriás van benne  D
|

06-20-2007, 16:23
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
szerintem nyugodtan meg lehet állni,ha 3 óriás és egy gnóm vagy 4 óriás van benne  D
|
Jah, valamint tartalek sem kell hozza, es odafigyelesbol is kb a legkevesebb. tdomo eleg melle trafalt 
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|