|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-07-2006, 11:28
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Z: körülbelül fél óra alatt megebédelsz. Utána mihez kezdesz?
Miután ebédeltem, felmegyek Iarwain és Capullo szobájába. Odaállok a félelf holteste mellé és meghajtom a fejem előtte.
-Nem tudom mien isteneket imádtál és miben hittél. A halálod sem tiszta, de remélem harcoltál és büszkén állsz most istened előtt.
Nem ismerem a szokásaid és nem tudom felétek hogy temetnének el. Én úgy foglak kezelni most, hogy a csapat érdekét tartom szem előtt. Ha szellemed most lát kérem ne haragudjon meg, ha olyasmit teszek mit nem volna illő.
Van még valaki a szobában? Mert attól függöen folytatom.
Mivel Mike már jó ideje nem játszik, nem tudni mit cselekedne a karakterével, de vedd úgy hogy nincs ott. A többiek biztosan máshol vannak.
Először átnézem a ruhatárát, mindazt amit esetleg felhozott magával a szobába. Megnézem azt is, hogy mijen ruha van épp rajta. Azt vizslatom, hogy egy rend ruhába, köpennyel együt fel tudnám-e öltöztetni. Miután végignéztem mindenét elkezdem levetkőztetni és közben vanírul mormogok magamban.
Kevés holmija van. A páncélja és a fegyverei az ágy mellett találhatóak. A batyujában tisztálkodási szereken, és élelmen kívül nem nagyon találsz semmit. Egy rend viszonylag tiszta ruha van rajta (a csizmáját nem vette le, lefekvés előtt).
A cizmáját is leveszem és ha van rajta-benne fém tárgy azt leveszem róla (pl sarkantyú.) Ezután felöltöztetem újra, úgy hogy az esetleges fémruhagombokon, és csizmaszögeken kívül más fémtárgy ne legyen rajta. Ezután átnézem újra a holmiját és a pénzét, illetve a nagyúrtól kapott erszényt keresem.
A csizmáján nincs sarkantyú. Megtalálod az erszényt, az összeg pár arannyal több, mint ami az előleg volt. A nagy kutakodás közben találsz egy összehajtott viasszal lezárt pergamen lapot, amire ez van írva: Ip shi Keung.
A pergament egy percig zavartan forgatom a kezemben aztán, biztos ami biztos, az övtáskámba rakom. A pénzesbatyuból kiborítom a pénzt és belerakom az öt aranyat amit a nagyúrtól kapott. lezárom a zacskót és az övemre akasztom. A többi pénzt egyenlőre a feje alá rejtem. Ezután kimegyek a szobából és lemegyek a nagyúrhoz.
Mikor odaérek hozzá leveszem az övemről Iarwain erszényét és meghajolva megszólítom:
- Nagyúr. Ez itt az ön által Iarwainnak adott előleg. Ha óhajtja visszaszolgáltatom önnek. Ha nem akkor a fogadósnak adom, hogy többet ne zaklassa önt és mindent megadjon a mielőbbi indulásunk érdekében. Iarwaint tűzön szándékozom elbocsátani, bár nem tudom, mi lett volna a kívánsága.
Last edited by Chris; 09-07-2006 at 11:31..
|

09-07-2006, 15:19
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Kifizetem előre az ételt és leülök az egyik sarokba ahonnan látom a Nagyurat és családját, majd elkezdek enni és iszok is valamit. Nem igazán foglalkozok a "kevertvérű" eltemetésével.
Körülbelül 20 percet kell várnod az ebédre, de megéri, mert a tegnapi vacsorához képest sokkal ízletesebb ételt tesz eléd a fogadós: sülthúst, erősen fűszerezett pároltzöldséget, és egy cipót, valamit egy kupa rizsbort. Az adab kiadós, nem lehet rá panaszod.
Last edited by Chris; 09-07-2006 at 15:29..
|

09-07-2006, 18:16
|
 |
Member
|
|
|
|
Oler válaszolt Grennek, lapozzatok vissza és olvassátok el (legalább is az, akit érint)!
17. oldal 06-09-04, 12:49
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Last edited by Chris; 09-07-2006 at 18:20..
|

09-07-2006, 18:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Pár óra pihenés után, felkelek, lemegyek vacsorázni (vacsora 6 réz) (viszem a lantomat is már magammal). Hideg sültet, sajtot, cipót, és rizsbort kapsz. Sokkal finomabb, mint a tegnapi vacsora. Nagyon éhes vagyok hisz nem ebédeltem. Vacsora után kimegyek a szabadba és megnézem a lovamat, hogy minden rendben van-e vele, kapott-e enni, inni. Istáló hiányában nehézkesen de megoldották a lovad ellátását: a hátsó udvarra terelték, kikötötték egy fához, és enni is kapott. Majd kiülök a fogadó elé és elkezdem játszani az éppen kedvemre való nótákat. A sötétség leereszkedése után miután már látom a csillagokat (szerencsére nincsenek felhők az égen) befejezem az éppen játszott dallammot, és rövid csend után (miközben én koncentrálok) 3 perces "éneklésmentes" dallamot kezdek el játszani. Külső szemlélő (hallgató) számára: az arcom teljesen átszellemültnek látszódik, a zene amit játszok úgy hangzik mintha az egész világból jönne; megnyugtató hatású és gyönyörű. A zene folyamatosan kezd megtelni mágiával, és a 3. perc végére elmém teljesen feltölődik manával. Arcom kisimul, látszódik rajta a teljes nyugalom, és kipihentség. Pár másodperc csend, majd mikor "magamhoz térek" folytatom a zenélést.
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Last edited by Chris; 09-07-2006 at 19:26..
|

09-07-2006, 19:54
|
 |
Member
|
|
|
|
A nagyúr válaszolt a fogadósnak, lapozzatok vissza és olvassátok el!
17. oldal 06-09-07, 10:21
/ókyr töredék/
Last edited by Chris; 09-07-2006 at 21:26..
|

09-07-2006, 21:12
|
Junior Member
|
|
|
|
Bemegyek Iarwain szobájába ,hogy mielött végleg elbúcsuzunk töle azért alaposabban is megvizsgáljam. Elöször mormolok egy kicsit miközben fölényujtom a karom. Majd egy másik igét mondok.
Utána teljesen levetköztetem és alaposan megvizsgálom az egész testét külsérelmi nyomok után.
Ez után lemegyek a fogadóshoz és korai vacsorát kérek töle. Majd visszavonulok a szobámba és a továbbiakban nem mozdulok onnan.

09-07-2006, 21:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Fontos!
Közérdekű közlemény: holnaptól új játékos csatlakozik hozzátok Massza Rex képében. Színe Magenta lesz 
/ókyr töredék/
|

09-08-2006, 08:59
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Hatalmas alak tápászkodik fel fekvésnek is beillő ültéből, kihúzza magát, megropogtatja izmat, és olyan irányból közelít a Nagyúr felé, ahonnan láthatja közeledtét. 3 méterre tőle megáll és egy nagy levegő után beszélni kezd.
- Nagyúúú. A nivem Imberevő Farkas, a Daqlamari bajnuk, a Talesidoni vírengző, a Tirimi gyűző, a Soraidai csunkoló, Barmettai hóhír, az Onpori finevad. Kivesen mernek és míg kivesebben tudnak migállni illenem. Hallutam, hogy igyik imbere kidűlt. No mig haramiák is fenik a fugukat a Naúúúra. Ha fiziti níkem suk suk aranyat, ín ligyűzök magának bárkit. Csak mutassun reá, a többí az ín gundum.
(a monológ befejeztével arca várakozó arckifejezést ölt, csak a Nagyúrra néz, egészen pontosan az állára)
Külső: 199 cm magas, barna, ápolatlan, késsel vágott (6-7 cm hosszú) haj. Arcát forradások és vágások borítják (szemöldökének íve nem sok jót ígér) (nincs szakál, bajusz, jól rosszul borotválja). Bal fülében réz karika.
Jól táplált, egészségtől kicsattanó bivaly teste van, izom izom hátán. Recsegő, nyikorgó, a csatok miatt ropogó puha bőrvértezet van rajta, bal vállán keménybőr erősítés. Mindkét karján bőr alkarvédő, kézfején ujjatlan bőrkesztyű. Vállán átvetve, egy fehér farkasbunda. (inkább dísz jellegű). Két rövidkardnak is beillő tőrt visel a derekán lévő övön a hasa előtt. Oldalain két egykezes csatabárd van az övébe tűzve. Ágyékkötője fölé posztó csataszoknyát köt, amikre mindenfelé kis kacat van varrva. Izmos combja szabadon van, majdnem térdig érő gyalogló csizma van a lábán. Hátrébb az asztalánál látni még egy emberes zsákot is.
Látod, hogy figyelmesen végig mérlek téged, majd egy általad ismeretlen nyelven kezdek el beszélni, amit a mellettem lévő hölgy (valószínű a feleségem) lefordít neked, miután én befejeztem a mondandóm.
- Testi erej meggyőző, így kap lenni esély tőlem, jöhetni velünk. Fizetség 15 arany összes, de most kapni 5, a többit ha odaérni.
Azzal kiszámolok az asztalra 5 aranyat.
- Nagyúúú lenni elígedett majdan. Ha gundulja legjubb imberit kihívum viadalra, lássa nim csak szájalás megy itten. Pirsze nem halálusra, mert kár lenne írte. (teljes fogsoros mosoly)
- Miko érunk oda? Ílelem miatt kirdem csak.
Hallod, ahogy a nő fordít, majd a férfi válaszol, amit a nő ismét lefordít:
- Nem lenni szükség csapaton belüli harc. Tudás bizonyítani út közben, miközben védelmezni minket. Az lenni bizonytalan mikor érkez, de fogadós majd adni neked egyheti élelem.
Last edited by Chris; 09-08-2006 at 09:22..
|

09-08-2006, 10:56
|
Member
|
|
|
|
A nagyúr mellett állva végigméren a nagydarab alakot. Majd a nagyúrhoz fordulok ismét:
-Jut eszembe azthiszem nem a legjobb ötlet tűzzel játszanom -mormogom- inkább elföldelem a testét. Mi legyen a pénzével?
Vedd figyelembe, hogy ekkora égés után nem vagy a legjobban, sőt...
- Pénzt kérem vissza, ő nem teljesíteni küldetés, hamarabb meghalni.
Leteszem az erszényt a nagyúr elé az asztalra. Ellépek az asztaltól és meghajolok, majd a nagydarab fickó felé fordulok:
-Üdvözöllek. Gren vagyok a Kőszakállú klánból. Segítenél nekem elföldelni azt kinek a helyére lépsz?
Bólintok a Nagyúr felé, hogy értettem és végigmérem a törpét alaposan.
- A karod maradjun irős cimbura. Az arínába sukat küzdüttem huzzád hasunlúval. Elíg júl harcultak. Vut egy, akit kíkszakálnak hítak, nim tistvíred? Elíg júl harcult, ha csak file ulyan jú vagy, biztus jú cimbik liszünk.
- Ássuk el a imbert, aztán meghíllak egy sörre.
-Nem ismertem Kékszakáll nevű törpét, a klánjukat ismerem valamelyest. Remélem méltó halála volt és most Tooma jobbján harcol. Nem ember csak félig. Egy félelf volt. Gyere megmutatom.
Felmegyek Iarwain szobájába hogy a holtestét elvigyük.
követem Gren-t.
- Aztán hugyan halt mig ez a fílember? Harcban vagy míreg által?
- Nem tudjuk pontosan. Szerintem harcolt, de égett sebe is van. Azt, hogy végülis mibe halt bele nem tudja tán senki, csak ő maga.
Benyitva a szobába észreveszed, hogy nem úgy van ott a test, mint ahogy ott hagytad: a ruhája nem rajta van, hanem mellette az ágyon.
-Na ez szép. Felöltöztetem, erre valaki levetközteti. Segítenél feladni rá a ruháit?
Megnézem, hogy Iarwain pénze megvan-e még de megszédülök és nekitántorodok az ágynak. Nehézkesen megrázom a fejem és kiegyenesedek.
Alaposan megnézem a holtat, egyenlőre csak szemmel. A sebeit nézegetem, milyen fegyver ejthette, keresem a halál okát. Utána a szobát is végig nézem, csak úgy futólag.
Ugyan azt látod a testen, és a szobában, amit a többiek is láttak (kérlek lapozz vissza és olvasd el).
- Dartun adjun neki vígsű nyugudalmat! (segítek felöltöztetni)
- Níked ki ki látta el így a bajud?
-Ha tudnám ki volt, már halott lenne. Valami furfangos tárgy volt ami az arcomba robbant. Majd holnap a vajákos megtudja talán mondani.
- Na szólok a többieknek, hogy aki akar búcsuzzon el tőle aztán kivisszük rendben?
- jú van. De igyszerűbb lösz ha ín viszem. Mellyik az a vajákus? Rígúta ösmered?
- Ín úgy látum, nem harcban hult ez el. Láttam már suk sebet. Bár elíg csenevísz kölyök vót, de ettűl míg őnekije sem kellett vuna meghalni. Benyelt ez valami gyilok mírget. Vagy gonosz runtás facsarti ki szívit (kiköp). Egy Dartun pap megmondaná bizton.
Last edited by Chris; 09-08-2006 at 18:58..
|

09-09-2006, 10:13
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Mivel nagyon sokáig ülök ott ahol az ebédemet is elfogyasztottam,ezért látom ahogy a Nagyurat megszólítja az a nagydarab fickó.Nagyon megnézem,de nem teszek semmit,nem is szólok hozzá,aztán mikor elkezd vele a törpe beszélgetni kissé nyugodtabb leszek.Nem igazán foglalkozom ezzel a dologgal.Odamegyek a pulthoz és rendelek egy korsó sört,hogy legalább az legyen a társaságom,majd visszaülök az eredeti helyemre.
Mivel sokat üldögéltem a fogadóban úgy döntök még kora este hogy felmegyek a szobámba,de előtte megkeresem Stancilt hogy figyeljen a batárra,s ha bármi gond van szóljon.
Rövid keresgélés után előkeríted Stancilt, aki a hátsó kertben bóklászik.
- Az akarja az uraság, hogy egész éjjel maradjak fenn? - kérdezi a kölyök kissé meglepődve.
Amikor beszélek Stancillal mondom neki hogy feküdjön le ő is most és akkor nem lesz probléma az éjszaka az alvással.
- Jó, de miért én figyeljek, ha történik valami kiabáláson kívül aligha tudok mást csinálni.
Olyan éjközép után nem sokkal felébredek,kissé felülök az ágyamon és onnantól kezdve(ezért a korai lefekvés)semmit nem alszok,csak hallgatózok és figyelek.
Last edited by Chris; 09-09-2006 at 11:29..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|