|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
View Poll Results: Szerintetek melyik csapat nyeri a 2006-os Forma1 VB-t?
|
Renault
|
|
19 |
16.81% |
McLaren
|
|
35 |
30.97% |
Ferrari
|
|
46 |
40.71% |
Toyota
|
|
1 |
0.88% |
Williams
|
|
3 |
2.65% |
Honda
|
|
2 |
1.77% |
Red Bull
|
|
4 |
3.54% |
BMW Sauber
|
|
3 |
2.65% |
03-13-2006, 23:29
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Etyekwood
Dav!
Massa-t hát nem tudom, igéretesnek tűnik, jó srác, de valami nem tetszik benne, és nem az, hogy Ferraris, hanem, valami hiányzik belőle!
remélem csak tévedek!
|
A győzelem hiányzik belőle egyedül Iszonyat jelenet volt, ahogy hipp-hopp, kamikazeként becsúszott keresztbe Alonso elé, ő meg milyen szépen lereagálta
|
03-13-2006, 23:33
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
A győzelem hiányzik belőle egyedül Iszonyat jelenet volt, ahogy hipp-hopp, kamikazeként becsúszott keresztbe Alonso elé, ő meg milyen szépen lereagálta
|
igen, de veszttt is egy csomó idót vele, azt szerintem másképp kellett volna, de jó pilóta lesz, csak tapasztaljon még szerintem!
|
03-14-2006, 08:03
|
Banned
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Etyekwood
igen, de veszttt is egy csomó idót vele, azt szerintem másképp kellett volna, de jó pilóta lesz, csak tapasztaljon még szerintem!
|
van 1 olyan sanda gyanum, hogy elkésett a tanulással. jövőre kimi átveszi a stafétát, és onnan vége a dalnak.ha igy marad a ferrari, akkor megint elkezd pár évig kupákat gyűjtögetni.
|
03-14-2006, 09:54
|
|
Member
|
|
|
|
Ha nagyon nem jön össze Schuminak az év, visszavonulhat és Massa akkor marad a Ferrarinal a finnel.
|
03-14-2006, 15:07
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ha nagyon nem jön össze Schuminak az év, visszavonulhat és Massa akkor marad a Ferrarinal a finnel.
|
Ha Kimi átmegy a Ferrarihoz remélem nem erőltetik rá nagyon az ottani taktikát.
Ugyanis szerintem az hogy Kimi feljött az utolsó helyről a 3.-ra az azt bizonyítja hogy a pályán van ott nagyon. Viszont szerintem Sumi már kiöregedett ugyanis ővé volt a pole és 2.-ként futott be az vitathatatlan hogy a legjobb kocsiban ült és pilóták között is elég kiemelkedő tehetség( a régiekket is belevéve) de szerintem eljött az idő hogy helyet adjon a fiataloknak.
Ha a Mclaren is alakított volna olyat mint a Ferrari hogy a kocsi nem állt le 19 futamig és akkor 17 futam volt egyévben akkor tuti Kimi már vb lenne.
És a Ferrari azzal volt inkább előnyben szerintem hogy a boxtaktikájuk nagyon jó volt nem a pályán nyomatták ezzel csak arra célzok hogy a csapat erős a box-ban Kimi pedig a pályán nagyon jó szóval ez a lehető legjobb kombináció.
|
03-14-2006, 15:12
|
|
Member
|
|
|
|
Nem a Ferrari a legjobb gép. Ha az lenne, Schumi nyert volna, ez egyértelmű. Nem hibázott, nem hagyott ki, tökéletesen és gyorsan vezetett. A gép tudott ennyit. Lehetett látni, mennyire a határon autózik, úgy hogy abszolút nem értek egyet. A boxtaktikát pedig más is jól játsza. És Schumi nem öreg. MIért kellene átadni a helyét? Hány millió rajongóval lenne kevesebb és veszítene ezáltal közvetve a Forma-1? Schumi a legjobb üzlet a Forma-1-nek.
|
03-14-2006, 15:18
|
|
Member
|
|
|
|
Én úgy gondoltam hogy a Ferrari volt a legjobb most valóban nem a legjobb.
Abban igazad van hogy nagyon jó üzlet a Sumi a f1-nek de én a helyében visszavolnultam volna és a csúcson hagyta volna abba.
Ilyenkor meg jönnek a vádaskodások hogy biztos segítettek neki meg minden megkímélte volna magát ettől.
|
03-14-2006, 15:29
|
|
Member
|
|
|
|
Még a csúcson van Vagy ha ő nincs a csúcson, akkor senki nincs. 3, vagy 4 cím után is mondhatták volna, hagyja abba a csúcson, mert senki nem tudta, hogy nyer-e jövőre. A 7. után se tudhatták, nem-e lesz meg a 8. Előre nem lehet megmondani, csak utána derült ki, hogy nem lesz nyolcszoros. Utána már könnyű okosnak lenni, hogy abba kellett volna hagyni. Magyarán: nem lehet tudni, itt sem, mikor ér véget a csúcs. Csak ha nekifog.
|
03-14-2006, 15:31
|
|
Member
|
|
|
|
Igen, azt már tegnap is aakartam írni, hogy Schumi, olyan reklám arc, mint Backham a Real Madridnak!
|
03-14-2006, 15:36
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Még a csúcson van Vagy ha ő nincs a csúcson, akkor senki nincs. 3, vagy 4 cím után is mondhatták volna, hagyja abba a csúcson, mert senki nem tudta, hogy nyer-e jövőre. A 7. után se tudhatták, nem-e lesz meg a 8. Előre nem lehet megmondani, csak utána derült ki, hogy nem lesz nyolcszoros. Utána már könnyű okosnak lenni, hogy abba kellett volna hagyni. Magyarán: nem lehet tudni, itt sem, mikor ér véget a csúcs. Csak ha nekifog.
|
Hát azért a 7. után már lehetett látni hogy a Ferrari hanyatlik és jön fel a többi autó mert Renault meg a honda is jó volt akkor amikor a 7.-et nyerte.
a Mclaren pedig folyamatosan jó csak éppen a megbízhatóságával van nagy probléma.
Szóval igaz 100%-ig nem lehet benne biztos senki de érezhető volt, mert előtte való évben torony magasan nyert a 7.-nél pedig éppen hogy megvolt neki.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|