|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-08-2006, 22:38
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Mondom ezt úgy, hogy nincs is nagyorim!
|

10-08-2006, 22:42
|
Junior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Én csak be kukk, de érdelkelne mi a fene baj van a felfedezéssel, ( csak halkan jegyzem meg hogy amit észak annak idején felfedezett az nem volt sámli ) ha csak most nincs valakiknek lehetösége töbsszáz hekit felfedezni.Szerintem a felfedezésre ebben formában szükség van, mert van amikor másképp nem is lehet 10-12 körre lévő orihoz vagy klánhoz 2 körre kerülni, ha wand javaslata megfogan, egyszerübb lenne törölni a felfedezést. 
|

10-08-2006, 22:55
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by tibor
( csak halkan jegyzem meg hogy amit észak annak idején felfedezett az nem volt sámli ) ha csak most nincs valakiknek lehetösége töbsszáz hekit felfedezni.
|
ha látnád azóta milyen fefeldezési mánia tombol talán megértenéd, hogy ez akkor lett csúnyán elcseszve amikor ki lett könnyítve 225 katona/hekire a felfedzés!
Most ha Sergégnek kedvük van napi 1000 hekit fedezhetnek fel saját képzésből ha hozzávesszük , ha csak 1 banoks orijuk pénézt költik további katona vásárlásra, akkor 2 hétente csinálhatnak egy akkora orit mint annó Tedy
|

10-08-2006, 22:58
|
Member
|
|
|
|
Monro gondolj bele, valakik fogják magukat és felküzdik amgukat 1.xM ponta, szerencsétleneknek a végére mondjuk Xezer katona lesz a felfedezés, mi meg 1x csak visszajövünk és röhögve hozzájuk fedezünk? 
vagy épp röhögve csatázunk mert nem gond ha bukunk 1 csatát, mert fillérekből vissazfedezzük?
Amúgy meg emelje fel bátran bárki a kezét aki 500k (legyen 300) felett van és úgy érzi a területének min a felét nem felfedezte az 1/A-ban??
|

10-09-2006, 07:04
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
Monro gondolj bele, valakik fogják magukat és felküzdik amgukat 1.xM ponta, szerencsétleneknek a végére mondjuk Xezer katona lesz a felfedezés, mi meg 1x csak visszajövünk és röhögve hozzájuk fedezünk? 
vagy épp röhögve csatázunk mert nem gond ha bukunk 1 csatát, mert fillérekből vissazfedezzük?
Amúgy meg emelje fel bátran bárki a kezét aki 500k (legyen 300) felett van és úgy érzi a területének min a felét nem felfedezte az 1/A-ban??
|
És mégis hol húznád meg a határt ahol már mindenkinek fullon van a számlálója?
|

10-09-2006, 07:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tibor
Én csak be kukk, de érdelkelne mi a fene baj van a felfedezéssel,
|
Szia Tibi!
Nahát még a végén ujra Hódítózni fogsz   
Egyébként egyetértek Wanddal kell valami kontroll a felfedezésekbe, mert ez a mai nem jó így az 1A-ban. De nem ártana olyan ami demokratikus és egyetemleges mindenkire nézve. Nem feltételezésekre építve vesz el valakitől lehetőségeket...
|

10-09-2006, 07:37
|
Member
|
|
|
|
ezek nem feltételezések hanem tények
egyébként meg gondolj bele, van fen 2 féle ori, egyik aki felfedezett már egy csomót, a másik (2-3db) aki nem, aki felfedezett az már ne fedezzen tovább, aki nem fedezett az meg ezután sem fog, szal neki mind1
amúgy én kb 300k-nál "húznám meg a határt", azaz onnantól a számláló kb az ori területének a feélétől indulna
Last edited by wand; 10-09-2006 at 07:40..
|

10-09-2006, 08:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
ezek nem feltételezések hanem tények
egyébként meg gondolj bele, van fen 2 féle ori, egyik aki felfedezett már egy csomót, a másik (2-3db) aki nem, aki felfedezett az már ne fedezzen tovább, aki nem fedezett az meg ezután sem fog, szal neki mind1
amúgy én kb 300k-nál "húznám meg a határt", azaz onnantól a számláló kb az ori területének a feélétől indulna
|
A játék szempontjait nézve igazad van. Úgy kellene, hogy a nagyobbaké eleve nem nulláról indul, de ez egy olyan szabály lenne amit a diktatúrákban alkalmaznak... Bocs de nem tetszik, pedig nincs is orim amit érintene!
Akkor inkább legyen területfüggő növekedése a felfedezés költségeinek... Az is megoldja a problémát bár kevésbé támogató a keveset felfedezőkkel mégis humánusabb, igazságosabb és ami a legfontosabb egyetemleges! Mindenkire ugyanazok a szabályok érvényesek.
|

10-09-2006, 08:40
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
kezeket a magasba
Quote:
|
320k ponton vagyok, 6742 hekin, amiből kb 300at ha fedeztem.. viszont nemsokára jönnek majd azok a részek, ahol az is előfordul, hogy a legközelebbi ország 7-8-10körre lesz.. igaz, le is fokozhatok rengeteg katonát, hogy menjek támadni.. de fedezésnek több értelmét látom.. most akkor nekem miért is kellene nagyobbat szívnom, mint az aki mondjuk végigfedezte az 1/A-t??
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

10-09-2006, 10:06
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Teszem mar teszem! 1266 hekin leptem ember tolival, ......... lettem. Segitettek atepulni. Aztan egyszemelyes klanban is utottem ( mindezt ugy hogy kiraktam az ijakat, amikormegvettek bevettem a lovakat, mentem utni, imadkoztam hogy ne jojjenek, ha visszajottek a lovak kiraktam oket es visszavettem az ijjakat amikor megvettek oket). vicces volt.  Aztan lett 1 vagy 2 kozos klanutes is. Es egyeniben is utottem, akkor mar volt penz cserere. es felmentem kb 6.6k hekire. Es ebben max 600 heki volt a fedezes.
Bar lehet ez nem erdekel senkit, csak feltettem a kezem a felhivasra 
Last edited by Remedy; 10-09-2006 at 10:07..
Reason: Nem adok ki infot magamrol :) Bar orinevet nem mondtam, de akkor se :)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 154 (0 members and 154 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|