Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 10-08-2006, 22:38
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Mondom ezt úgy, hogy nincs is nagyorim!
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-08-2006, 22:42
tibor tibor is offline
Junior Member

Longevity: 96%
Thumbs down

Én csak be kukk, de érdelkelne mi a fene baj van a felfedezéssel, ( csak halkan jegyzem meg hogy amit észak annak idején felfedezett az nem volt sámli ) ha csak most nincs valakiknek lehetösége töbsszáz hekit felfedezni.Szerintem a felfedezésre ebben formában szükség van, mert van amikor másképp nem is lehet 10-12 körre lévő orihoz vagy klánhoz 2 körre kerülni, ha wand javaslata megfogan, egyszerübb lenne törölni a felfedezést.
Reply With Quote
Old 10-08-2006, 22:55
wand wand is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by tibor View Post
( csak halkan jegyzem meg hogy amit észak annak idején felfedezett az nem volt sámli ) ha csak most nincs valakiknek lehetösége töbsszáz hekit felfedezni.
ha látnád azóta milyen fefeldezési mánia tombol talán megértenéd, hogy ez akkor lett csúnyán elcseszve amikor ki lett könnyítve 225 katona/hekire a felfedzés!

Most ha Sergégnek kedvük van napi 1000 hekit fedezhetnek fel saját képzésből ha hozzávesszük , ha csak 1 banoks orijuk pénézt költik további katona vásárlásra, akkor 2 hétente csinálhatnak egy akkora orit mint annó Tedy
Reply With Quote
Old 10-08-2006, 22:58
wand wand is offline
Member

Monro gondolj bele, valakik fogják magukat és felküzdik amgukat 1.xM ponta, szerencsétleneknek a végére mondjuk Xezer katona lesz a felfedezés, mi meg 1x csak visszajövünk és röhögve hozzájuk fedezünk?
vagy épp röhögve csatázunk mert nem gond ha bukunk 1 csatát, mert fillérekből vissazfedezzük?

Amúgy meg emelje fel bátran bárki a kezét aki 500k (legyen 300) felett van és úgy érzi a területének min a felét nem felfedezte az 1/A-ban??
Reply With Quote
Old 10-09-2006, 07:04
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by wand View Post
Monro gondolj bele, valakik fogják magukat és felküzdik amgukat 1.xM ponta, szerencsétleneknek a végére mondjuk Xezer katona lesz a felfedezés, mi meg 1x csak visszajövünk és röhögve hozzájuk fedezünk?
vagy épp röhögve csatázunk mert nem gond ha bukunk 1 csatát, mert fillérekből vissazfedezzük?

Amúgy meg emelje fel bátran bárki a kezét aki 500k (legyen 300) felett van és úgy érzi a területének min a felét nem felfedezte az 1/A-ban??
És mégis hol húznád meg a határt ahol már mindenkinek fullon van a számlálója?
Reply With Quote
Old 10-09-2006, 07:10
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by tibor View Post
Én csak be kukk, de érdelkelne mi a fene baj van a felfedezéssel,
Szia Tibi!

Nahát még a végén ujra Hódítózni fogsz
Egyébként egyetértek Wanddal kell valami kontroll a felfedezésekbe, mert ez a mai nem jó így az 1A-ban. De nem ártana olyan ami demokratikus és egyetemleges mindenkire nézve. Nem feltételezésekre építve vesz el valakitől lehetőségeket...
Reply With Quote
Old 10-09-2006, 07:37
wand wand is offline
Member

ezek nem feltételezések hanem tények

egyébként meg gondolj bele, van fen 2 féle ori, egyik aki felfedezett már egy csomót, a másik (2-3db) aki nem, aki felfedezett az már ne fedezzen tovább, aki nem fedezett az meg ezután sem fog, szal neki mind1

amúgy én kb 300k-nál "húznám meg a határt", azaz onnantól a számláló kb az ori területének a feélétől indulna

Last edited by wand; 10-09-2006 at 07:40..
Reply With Quote
Old 10-09-2006, 08:17
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
ezek nem feltételezések hanem tények

egyébként meg gondolj bele, van fen 2 féle ori, egyik aki felfedezett már egy csomót, a másik (2-3db) aki nem, aki felfedezett az már ne fedezzen tovább, aki nem fedezett az meg ezután sem fog, szal neki mind1

amúgy én kb 300k-nál "húznám meg a határt", azaz onnantól a számláló kb az ori területének a feélétől indulna
A játék szempontjait nézve igazad van. Úgy kellene, hogy a nagyobbaké eleve nem nulláról indul, de ez egy olyan szabály lenne amit a diktatúrákban alkalmaznak... Bocs de nem tetszik, pedig nincs is orim amit érintene!

Akkor inkább legyen területfüggő növekedése a felfedezés költségeinek... Az is megoldja a problémát bár kevésbé támogató a keveset felfedezőkkel mégis humánusabb, igazságosabb és ami a legfontosabb egyetemleges! Mindenkire ugyanazok a szabályok érvényesek.
Reply With Quote
Old 10-09-2006, 08:40
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%
Default kezeket a magasba

Quote:
320k ponton vagyok, 6742 hekin, amiből kb 300at ha fedeztem.. viszont nemsokára jönnek majd azok a részek, ahol az is előfordul, hogy a legközelebbi ország 7-8-10körre lesz.. igaz, le is fokozhatok rengeteg katonát, hogy menjek támadni.. de fedezésnek több értelmét látom.. most akkor nekem miért is kellene nagyobbat szívnom, mint az aki mondjuk végigfedezte az 1/A-t??

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 10-09-2006, 10:06
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:

Teszem mar teszem! 1266 hekin leptem ember tolival, ......... lettem. Segitettek atepulni. Aztan egyszemelyes klanban is utottem ( mindezt ugy hogy kiraktam az ijakat, amikormegvettek bevettem a lovakat, mentem utni, imadkoztam hogy ne jojjenek, ha visszajottek a lovak kiraktam oket es visszavettem az ijjakat amikor megvettek oket). vicces volt. Aztan lett 1 vagy 2 kozos klanutes is. Es egyeniben is utottem, akkor mar volt penz cserere. es felmentem kb 6.6k hekire. Es ebben max 600 heki volt a fedezes.

Bar lehet ez nem erdekel senkit, csak feltettem a kezem a felhivasra

Last edited by Remedy; 10-09-2006 at 10:07.. Reason: Nem adok ki infot magamrol :) Bar orinevet nem mondtam, de akkor se :)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 154 (0 members and 154 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules