|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szerinted? (ötletek a nyitó írásban)
|
1. ötlet
|
|
14 |
16.47% |
2. ötlet
|
|
8 |
9.41% |
3. ötlet
|
|
27 |
31.76% |
4. ötlet
|
|
3 |
3.53% |
5. ötlet
|
|
4 |
4.71% |
Más ötlet (írd le)
|
|
13 |
15.29% |
Maradjon így, ahogy most van
|
|
16 |
18.82% |
05-18-2010, 22:44
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Inkább szabizol, de nem kezded elölről a játékot, és nem is folytatod azon a szinten, ahol épp vagy.
Ha lefordulhatnál, de nem kapnál érte ilyenkor semmit, akkor mi változna? Miért választanád AKKOR ezt a lehetőséget, és MOST miért nem választod pont ugyanezt, hiszen erre ma is van lehetőség.
(Bár tény, hogy én nem ezt javasoltam.)
|
az nemlenne jó ha dupla kört kéne mennie és A ba is kéne valamit teljesítenie?
és egy fordulás után vastagon lenne szedve az ország neve a pontlistába vagy valami hasonló?
Lehet más feltétele is az A s orinak hogy B ből fordulhasson pl bizonyos heki amit harcal szerzett vagy valami hasonlo
NewGárdony (#200400)
|
05-18-2010, 22:50
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS
és egy fordulás után vastagon lenne szedve az ország neve a pontlistába vagy valami hasonló?
Lehet más feltétele is az A s orinak hogy B ből fordulhasson pl bizonyos heki amit harcal szerzett vagy valami hasonlo
|
Itt mondjuk felvetődik a régebben fenn lévők gondja, nem biztos, hogy akik 4-5-600.000 értéken vannak, mindenki megfelelne a harccal összeütött földnek...
lehet olyan is, aki 1 hekit se ütött...
azokkal mi lesz?
|
05-18-2010, 22:51
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
A vastaggal szedésen kívül nekem teljesen jó.
Nem vagyok ellene a dolognak, de tényleg meg kell találni, hogy mi az, ami egyáltalán probléma, és olyan megoldás kell, ami ARRA megoldás, nem csak egy véletlenszerű módosítás, annak jegyében, hogy mindengy mi, csak változzon.
|
05-18-2010, 22:52
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Inkább szabizol, de nem kezded elölről a játékot, és nem is folytatod azon a szinten, ahol épp vagy.
Ha lefordulhatnál, de nem kapnál érte ilyenkor semmit, akkor mi változna? Miért választanád AKKOR ezt a lehetőséget, és MOST miért nem választod pont ugyanezt, hiszen erre ma is van lehetőség.
(Bár tény, hogy én nem ezt javasoltam.)
|
B-ben megfelelek a fordulás feltételeinek de nem tudok A-ba fordulni mert ott már vagyok. Nem tudok 5-be mert A-ban nem felelek meg a fordulás feltételeinek.
2500 kör útán nyomtam egy újrát B-ben de ez nem lehet cél. Mint ahogy az sem, hogy hónapokig teszem az időmet, energiámat az orimba, nem beszélve a vip körökről, majd kezdjem előröl az ötös szinten, nem kis hátrányból indulván megint, a többszemes orikkal szemben.
A kérdésedre válaszolván nem változna semmi ezért nem is fordulnék le.
Ha már ennyi időt bele öltem akkor lesznek az én orijaim neve melett is kék számok.
Ha 1-2-3 évig lesznek szabin alsobb szinteken akkor addig lesz
|
05-18-2010, 22:55
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
akkor 2* kellene körbemenni + 1 szemért...
ok
de mikor lehetne lekoccolni akkor könnyebben A-ból?
|
05-18-2010, 22:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Itt mondjuk felvetődik a régebben fenn lévők gondja, nem biztos, hogy akik 4-5-600.000 értéken vannak, mindenki megfelelne a harccal összeütött földnek...
lehet olyan is, aki 1 hekit se ütött...
azokkal mi lesz?
|
meglepően könnyü a válasz igaz eddig nemírtam de azok bőven top30% ba vannak és szerintem valahogy így jol meglehetne oldani
de ennek a témának idő kell mig kiforja magát , a földön se egy nap alatt lett élet
NewGárdony (#200400)
|
05-18-2010, 22:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
akkor 2* kellene körbemenni + 1 szemért...
ok
de mikor lehetne lekoccolni akkor könnyebben A-ból?
|
semmitől!
deha az ember tud forogni és igaz joval több időbe telne de tud forogni , így nem szabizik és pörög a játék
akkor minek akarna leforogni?
meg ha nagyon akar tud forogni igaz az mégtöbb idő
NewGárdony (#200400)
|
05-18-2010, 22:59
|
Senior Member
|
|
|
|
Ez a harccal osszeutott dolog szerintem teljesen vakvagany. Eddig is adott volt a fedezgetos harcmodor, most ne akarjunk mar az aktiv utogeteshez kotni barmifele fordulast...
Szerintem Atinak van igaza. Egy kezdo jatekos rengeteget tanulhato most a kulso forum miatt. Olyankor vannak leirva, amit amugy veres verejtekkel tapasztaltal meg evek alatt. Ez nagyon nagy elony. Termeszetes, hogy a jatekszinvonal valamelyest erosodik, ezert nehezebbek a csoportok. Az 1/A pedig elvileg egy olyan olvasztotegely, ahol a legjobb jatekosok vannak. Miert kellene beszelgetunk mar az 1/A-ban kezdokrol? Higyjetek el, akinek megtetszik ez a jatek, es ellenallasba utkozik, es nem olyan tipus, aki egyszeruen feladja, siman megtudja most is oldani a fordulast. Probalkozik. Ismerkedik. Olvas. Baratokat szerez. Ujrapobalja. Tanul. Nem egy emberrol tudok, aki nagyon szivesen tanit embereket jatszani. 1-2 szovim szerintem Tolem is tanult mar 1-2 dolgot.
Ha valami nem a legegyszerubb, egy jatek legnehezebb csoportjaban, nem feltetlen konnyiteni kell, mert a vegen nem lesz erteke.
Olyan szemelyisegek vannak mar, amik nagyon erosek. Ne ajandekozgassuk csak ugy oda mindenkinek...
Ez a velemenyem...
Ati duplafordulasos otlete nem rossz, bar az olimpian is ha van egy szintido 100meteres futasra, es annyi ido alatt teljesiteni kell, hogy indulhass rajta, sajnos nincs olyan kivetel, hogy rendben, te ketszer annyi ido alatt is lefuthatod, ha 2*100 metert futsz...
Ezt nem erzem tul korrektnek.
05-18-2010, 22:59
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
a földön se egy nap alatt lett élet
|
De ha már akkor is létezik a Fejlesztés külsőn :
|
05-18-2010, 23:01
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szesy
A kérdésedre válaszolván nem változna semmi ezért nem is fordulnék le.
Ha már ennyi időt bele öltem akkor lesznek az én orijaim neve melett is kék számok.
|
Akkor eddig kettőből kettő ember, aki nem fordulna le, ha nem kapna semmit érte. És mivel ezt akár most is meg lehet tenni (akár zéróstart, akár vip nélkül új országgal), ezért ezt a vonalat szerintem kár is tovább erőltetni, itt nincs semmi tennivaló. Aki minden plusz néélkül le akar fordulni, most is megteheti, kár egy újabb bővítés valami olyanra, ami már eleve létezik.
Akkor nézzük a többi -- eddig felmerült -- lehetőséget:
Azt írod, hogy hátrányban lennél a többi többszemélyiségű országhoz képest. Ennek fényében örülnél-e (konkrétan Te, jelen helyzetedben, nem általánosítva), ha a plusz személyiségek megszerzése nagyon-nagyon könnyű lenne, így körülötted csupa olyan ország lenne, aki különösebb játéktudás nélkül Nálad sokkal több személyiséggel rohangálnak?
Illetve fordulnál-e, ha könnyebb lenne ugyan a fordulás, de a fordulásért nem kapnál az égvilágon semmit, csak mégegyszer körbemehetnél 5. szinttől egészen fel A-ig, és majd csak egy újabb -- szintén a mostaninál valamivel könnyebb, de amúgy nem feltétlenül könnyű -- fordulás után kapnál csak plusz személyiséget?
VAGY, ha ezek a lehetőségek lennének, akkor esetleg továbbra is inkább kivárnád a szükséges top30%-ot, és akkor fordulnál egy plusz személyiségért?
(Remélem sikerült úgy fogalmaznom, hogy ne legyen teljesen evidens, hogy én melyiket támogatom, bár az eddigi beírásaimból már úgyis kiderült. )
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|