Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-08-2007, 10:04
Puppi's Avatar
Puppi Puppi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

En az oriasra voksolnek sokkal kisseb karokat lehet benne ejteni tolikkal az hogy tamadasban a Gnom jobb lenne az csak vicc varazslok szempontjabol sem veszi fel a harcot az Oriassal az hogy 4K hekiig jo az A ban az orias az sem valos a top 30 ban szerintem tobb orias van mindt Gnom bar lehet tevedek
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 09-08-2007, 10:18
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Én gnómmal szeretek A-ban játszani, de inkább csak mert szeretek gyújtogatni
Gyújtás nélkül inkább óriás lennék, elsősorban a hadierő, másodsorban a kajatermelése miatt.
Reply With Quote
Old 09-08-2007, 10:53
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Én is gnómmal szeretek lenni, mert olyanná alakítom az orit, ami éppen kell a klánnak. Jó hadisnak, tolvajnak, varázslónak, kajatermelőnek (gazdálkodóként), pénz termelőnek (kereskedőként)
Egér a sajton... (#3744)
Reply With Quote
Old 09-08-2007, 11:26
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
Ne haragudj, én nem tegnap óta gondolkodom ezen, de ezek az rvek fel se jöttek. Mind elhanyagolható. Ami nekem számít az az hogy lehessen gyújtani, védjen nagyot, lehessen nagyot koptatni, ha kell tudjon etetni. Sztem az óriás nem elég univerzális az A játékához, persze Smooth és más is tud vele fordulni simán, 4k hekiig lehet ütni, de egy hosszú jkátékban egyopldalúvá válna. Lehet meg fogtok kövezni de sztem fentre egy régi típúsú (még nem cherélt) elf is alkalmasabb mint az óriás. ez persze már pusztán elméleti sík
teljesen igazad van, az oriassal csak hadizni lehet, varizni az a-ban ugyse kell igazan, tolinak meg alkalmatlan. a gnom viszont mindenre alkalmas es az epitkezes is jelentosen olcsobb (-10% a gnomon, +20% az oriason). es valoban az is igaz - nincs semmi kovezes -, hogy az elf is univerzalisabb, hiszen azzal is lehet hadizni a kozhiedelemmel ellentetben. en csak azt szeretnem mondani, hogy legkozelebb - mindezek ellenere - oriassal leszek, hadd szinesedjen az a csoport. mondjuk emberrel vagy felelffel azert megse, az mar valoban atom mazo lenne. de az oriasban latok eleg erot, hogy tulelje az a csoportot 1 fordulas erejeig.
Reply With Quote
Old 09-08-2007, 11:28
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
mondjuk emberrel vagy felelffel azert megse, az mar valoban atom mazo lenne. de az oriasban latok eleg erot, hogy tulelje az a csoportot 1 fordulas erejeig.
a hullát kihagytad
Old 09-08-2007, 11:35
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
a hullát kihagytad
ez igaz. szamolgattam am vele, de nem utotte meg azt a szintet, hogy probara tegyem. ha a javaslatom megvalosult volna, akkor sztem meg lehetne probalni 1szer azzal is onalloan, nem 1 nagy klanba bujva. ez ugye lenyegeben arrol szolt volna, hogy +2 ferohelyet kapott volna minden feljebb lepes utan (tehat 4-ben +2, 3-ban +4, 2-ben +6, es az 1-ben +8). valamint emellett toli es varirezisztet is kapott volna szintenkent +10%-ot (4-ben +10%, 3-ben +20%, 2-ben +30%, 1-ben +40%).

persze meg ezzel is csak a full kitamadas johetett volna szoba, de talan mar utokepes lett volna 1 jo fejlesztessel.

dehat elenyeszett a javaslat a semmibe.
Reply With Quote
Old 09-08-2007, 11:44
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
ez igaz. szamolgattam am vele, de nem utotte meg azt a szintet, hogy probara tegyem. ha a javaslatom megvalosult volna, akkor sztem meg lehetne probalni 1szer azzal is onalloan, nem 1 nagy klanba bujva. ez ugye lenyegeben arrol szolt volna, hogy +2 ferohelyet kapott volna minden feljebb lepes utan (tehat 4-ben +2, 3-ban +4, 2-ben +6, es az 1-ben +8). valamint emellett toli es varirezisztet is kapott volna szintenkent +10%-ot (4-ben +10%, 3-ben +20%, 2-ben +30%, 1-ben +40%).

persze meg ezzel is csak a full kitamadas johetett volna szoba, de talan mar utokepes lett volna 1 jo fejlesztessel.

dehat elenyeszett a javaslat a semmibe.
Még megvalósulhat, de mielőtt lemegy ez a fejlesztés, Ati nem kezdi el olvasgatni azoka ta témákat
Old 09-08-2007, 11:47
Gaben Gaben is offline
Junior Member

Longevity: 92%

Lassan végképp nem tudom mi lenne jó A-ba
A gnóm, óriás, és ork közül lehet választani ez tiszta. Azt hiszem maradok az óriásnál, aztán legfeljebb újrázok, és leszek gnóm
Reply With Quote
Old 09-08-2007, 11:47
Gaben Gaben is offline
Junior Member

Longevity: 92%

És köszönöm a segítséget
Reply With Quote
Old 09-08-2007, 11:57
Steve Steve is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Puppi View Post
En az oriasra voksolnek sokkal kisseb karokat lehet benne ejteni tolikkal az hogy tamadasban a Gnom jobb lenne az csak vicc varazslok szempontjabol sem veszi fel a harcot az Oriassal az hogy 4K hekiig jo az A ban az orias az sem valos a top 30 ban szerintem tobb orias van mindt Gnom bar lehet tevedek
ez ökörség.
Steve`sfield (#324643)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules