|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

05-03-2007, 19:34
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Szóval nyilván nem kap értesítést...
|
Köszi 
|

05-03-2007, 19:36
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
A raktárak, Férőhelyek, Ételfogyasztás, Katonák körűl vannak kerítve fekete vonallal, de a Hadsereg-..., Tudományok-..., Építés/Felfedezés-... ezek nincsenek körülkerítve. Ez kicsit egységellenes, vagy fekete vonal kell mindenhez, vagy nem kell vonallal körülkeríteni. De még fekete van a hadsereg, építés menünél is.
|

05-03-2007, 21:01
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály
A raktárak, Férőhelyek, Ételfogyasztás, Katonák körűl vannak kerítve fekete vonallal, de a Hadsereg-..., Tudományok-..., Építés/Felfedezés-... ezek nincsenek körülkerítve. Ez kicsit egységellenes, vagy fekete vonal kell mindenhez, vagy nem kell vonallal körülkeríteni. De még fekete van a hadsereg, építés menünél is.
|
Hmm, ez Explorer alatt valóban nem egységes... Megnéztem milyen lenne ott minden fekete kerettel... háááát... hajrá firefox...  egyelőre egységesítettem IE alatt a kereteket feketére, de nem biztos, hogy ez így marad.
Viszont meglepődve tapasztaltam, hogy több mint 44%-a a játékosoknak Firefox-ot használ, ami nagyon jó arány... Firefox alatt egyébként sokkal szebbek a táblázatok. 
|

05-03-2007, 21:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Viszont meglepődve tapasztaltam, hogy több mint 44%-a a játékosoknak Firefox-ot használ, ami nagyon jó arány... Firefox alatt egyébként sokkal szebbek a táblázatok. 
|
Csak a tűzróka.  Lehet, hogy ez az én böngészőim hibája, de nekem is előfordul amit Hunor említett, hogy néha nem jelenik meg a felső csíkban adat, csak a fekete háttér.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

05-03-2007, 21:12
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Csak a tűzróka.  Lehet, hogy ez az én böngészőim hibája, de nekem is előfordul amit Hunor említett, hogy néha nem jelenik meg a felső csíkban adat, csak a fekete háttér.
|
Ez netsebesség probléma ilyenkor. Elvileg fentről lefele tölti be az oldalt a böngésződ, előbb a fenti (még üres) helyet, majd az odlal alsó részének betötésekor megtelik élettel, és beleíródnak a számok. Ha gond van a kapcsolattal, akkor ez a betöltési sorrend megfordulhat, és előbb akarná megtölteni adatokkal azt, ami még nincs ott. Ilyenkor ez nem sikerül. Ha kattintasz valamelyik menüre, akkor egyből megjelennek az adatok.
Ezzel érdemben nemigen lehet semmi olyat tenni, ami ne lenne mások kárára, úgyhogy ez a kis kellemetlenség marad mellékhatásként az esetlegesen akadozó net mellé.
|

05-03-2007, 21:14
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hmm, ez Explorer alatt valóban nem egységes... Megnéztem milyen lenne ott minden fekete kerettel... háááát... hajrá firefox...  egyelőre egységesítettem IE alatt a kereteket feketére, de nem biztos, hogy ez így marad.
|
dejó hogy megtaláltam, hogy miért lett hirtelen kifejezeten ronda ez a rész...
Gáspár, nem tudnál véletlenül szoftosítani rajta az IE fanok kedvéért? 
Steve`sfield (#324643)
Last edited by Steve; 05-03-2007 at 21:17..
|

05-03-2007, 21:15
|
 |
Member
|
|
|
|
Köszönöm a segítséget. 
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

05-03-2007, 21:31
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hmm, ez Explorer alatt valóban nem egységes... Megnéztem milyen lenne ott minden fekete kerettel... háááát... hajrá firefox... 
|
Neeeeh, ez nagyon ronda, visszatettem az eredetit. Ez marad így.
|

05-03-2007, 21:33
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Neeeeh, ez nagyon ronda, visszatettem az eredetit. Ez marad így.
|
pedig épp demonstrációt szerveztem a közösön... azért köszi hogy csak rövid ideig "élvezhettük" 
Steve`sfield (#324643)
|

05-03-2007, 21:37
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
pedig épp demonstrációt szerveztem a közösön... azért köszi hogy csak rövid ideig "élvezhettük" 
|
Sajnos IE-ben tény, hogy hihetetlenül egybeolvadnak a sorok ezekben a táblázatokban.  Itt most hosszas flame-partit lehetne arról tartani, hogy vajon az IE, vagy a Firefox rajzolja ki jól a táblázatokat, de asszem ebbe nem megyek most bele. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|