|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

11-25-2006, 10:10
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Azt ne felejtsd azert, hogy ha 12 oranal eszreveszed, es korhazat epitesz tuloraba, helyrehozod az emberhianyt is (lopsz, fokozol, intezoben pakolaszol, stb...) Igy utana ismet a kovetkezo kb 12-20kor a kritikus amikor tobbet kell benezned, de mar tudod, hogy be kell.
Itt pedig semmi komoly bantast, vagy karonkodast nem lattam. Ne lenyetek ennyire kislanyok, egy kicsit csiposebb beiras utan. Semmi csunya nem volt sehol, anyazas meg vegkepp sehol.
|
hát őszintén szólva a bátsi szerintem se túl bántó!!
a véleményem pedig lehet hogy az,de ha egyszer erre lehet következtetni!!
a bátsi megszólítást elég sűrűn használom de a te kedvedért kedves Kubbi hanyagolni fogom az irányodba!! 
a hangnemmel kapcsolatban pedig teljes mértékig eggyetértek lacqával!!talaán azért írtam amit írtam mert nagy arcal hozzászólt(többször is)a témához,de sok értelme nem volt!!
Last edited by Killer; 11-25-2006 at 10:15..
Reason: a hangnem!!
|

11-25-2006, 10:19
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ha elolvastad volna normalisan, figyelve ra, rajonnel hogy nem az a mondando lenyege, hogy mit kell csinalni, hanem az, hogy a 21 ora az 12 ora. De a kedvedert most leirtam szepen.
|
De ugye abban azért egyet értünk, hogy ha észre veszed/tudot, hogy járványt kaptál akkor egyböl épited a korházat és lopod az embereket.
A 12 óra után ha Ht és képzett akkor elég közel áll egy ori a szét eséshez. Ht akció nélkül azért nem anyira.
Vegyünk egy éles hadiorit 750hekin: A HT kiképez neki 950katonát. alapbol -64 épület már nem is müködik. Oda a tornyok müködése. Körönként elmegy olyan 120ember (talán még több) -8 épület körönként. Elsö körben nem fog müködni a tanyák egy része vagy a raktárak második körben egy raktár sem sem vagy a tanyák minuszosan termelnek. 4-5körben az országot már az éhezök is elhagyják +40-50 ember. a 9-10. körre már egy tanya se fog müködni. ezzel szemben ha a HT semmit nem csinál akkor a tornyo felmondják a szolgáltatást mire haza ér a munkából az ember.
Azért egyezünk meg elég nagy a különbség.
|

11-25-2006, 10:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
szánalmas ami itt megy..
amúgy meg el nem tudom képzelni, hogy miért fáj ennyi embernek, hogy legyen a HT-ban egy ilyen opció.. hátrányt nem okoz senkinek.. és az miért baj, hogy valakinek nagy segítség lenne.. nem támad helyette, gömböt sem csinál, szövit sem mér fel.. csak egyszerűen nem teszi tönkre a HT az országot.. ez miért is baj ??
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

11-25-2006, 10:31
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
És légyszi azért mert valaki nem tud az idejéböl csak mondjuk reggel egy fél órát és délután 2-3 órát gép elött ülni ami azért nem is olyan kevés ne akarjátok, hogy ö ne is támadjon mert akkor a saját tamagocsis érveteket cáfoljátok.
Arrakis te meg pláné ne gyere a tamagocsi szóval mert a hozzászólásaidból erös a gyanum, hogy te is közéjük tartozól.
|
Támadjon, csak legyen meg a kockázata, hogy ha vmit elbaltázik, akkor azt ne a ht tegye rendbe utánna.
A második része arra vonatkozik, hogy használom e htt?
Hát persze hogy használom, de nem tartom jónak, hogy ennyi mindent csinál, s csak hogy egyeseknek, akik alig lépnek be még jobb legyen még többet csináljon.
Ez egy folyamatos stratégiai játék, ami megy akkor is, ha nem vagy gépnél, ebben az esetben ne a ht játszon:P
Már így is gyakorlatilag csak etetni, meg támadni kell belépni, távol is áll attól amit pl anno nyújtott. Ez a javaslat... már csak annyira kelljen belépni, hogy elindítod a támadást, utánna mehetsz is amerre akarsz, majd egyszer benézel, s lám az oridnak nem lesz kül baja, mert ha fertőzött leszel a ht leálítja a képzést, ha visszaütnek a ht kirakja az egységet. Basszus, akkor mitől a Te orid?
Akkor reggeld le a HT országa névvel, s arra azt mondom korrekt, mert tényleg a HTé az ori. :S
|

11-25-2006, 10:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
hát őszintén szólva a bátsi szerintem se túl bántó!!
a véleményem pedig lehet hogy az,de ha egyszer erre lehet következtetni!!
a bátsi megszólítást elég sűrűn használom de a te kedvedért kedves Kubbi hanyagolni fogom az irányodba!! 
a hangnemmel kapcsolatban pedig teljes mértékig eggyetértek lacqával!!talaán azért írtam amit írtam mert nagy arcal hozzászólt(többször is)a témához,de sok értelme nem volt!!
|
Ha visszaolvasod, én azét írtam, majdnem ugyanolyan postot, mert egyszerűen azon ment a magyarázás, hogy aki vipes, az fizet azért hogy hátrányba legyen a nem vipessel szemben. Ez szerintem hülyeség, mert nem kell hátrányban lennie a nem vipessel szemben. Ott a kis négyzet ki lehet kapcsolni.
És nálam ezen ment el a pumpa.
A bátsi megszólítás nélkül szerintem még töben is meglennének rajtam kívül 
Last edited by Kubbi; 11-25-2006 at 10:37..
|

11-25-2006, 10:36
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
szánalmas ami itt megy..
amúgy meg el nem tudom képzelni, hogy miért fáj ennyi embernek, hogy legyen a HT-ban egy ilyen opció.. hátrányt nem okoz senkinek.. és az miért baj, hogy valakinek nagy segítség lenne.. nem támad helyette, gömböt sem csinál, szövit sem mér fel.. csak egyszerűen nem teszi tönkre a HT az országot.. ez miért is baj ??
|
Azért Deni, mert egy ori igenis menjen tönkre, egy ori igenis kerülhessen újrázható állapotba, igenis menjenek el egységek.
Ha ezt kiküszöböljük, akkor aztán tényleg lehet csinálni néhány orit, mint ami az anarchban is van, amiket felépítesz, meg raksz alájuk bankot, kereskedő személyiséget, s egy botprogramot, nevezzük az egyszerűség kedvéért helytartónak:P Anno pl ezek a botprogramok ki lettek írtva az anarchból, azért, mert illegálisak voltak, s mert rontották a játékélményt, s az egyenlő esélyt az által, hogy mindent megcsináltak a játékos helyett.
Akkor ha vip smsnek nevezzük el, s fizetnek érte akkor már rögtön jó dolog is lett ez?
|

11-25-2006, 10:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Azért az "Automatikus katonaképzés a szabad barakkhelyekre" opció leállítása nem egyen értékű a "Betegség alatti katonképzés" leállításával, remélem azért ezzel Kubbi te is tisztában vagy..
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

11-25-2006, 10:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
Azért Deni, mert egy ori igenis menjen tönkre, egy ori igenis kerülhessen újrázható állapotba, igenis menjenek el egységek.
Ha ezt kiküszöböljük, akkor aztán tényleg lehet csinálni néhány orit, mint ami az anarchban is van, amiket felépítesz, meg raksz alájuk bankot, kereskedő személyiséget, s egy botprogramot, nevezzük az egyszerűség kedvéért helytartónak:P Anno pl ezek a botprogramok ki lettek írtva az anarchból, azért, mert illegálisak voltak, s mert rontották a játékélményt, s az egyenlő esélyt az által, hogy mindent megcsináltak a játékos helyett.
Akkor ha vip smsnek nevezzük el, s fizetnek érte akkor már rögtön jó dolog is lett ez?
|
De ha csak azért fogy a népességem betegség idején, mert Vip vagyok, az szerintem egy viccel felér, max nevetni nem tudok rajta..
Én sem támogatom a HT továbbtápolását, mert felesleges.. ez viszont nem tápolás lenne, hanem korrekció, aminek szerintem már alapban benne kellett volna lennie..
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

11-25-2006, 10:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Azért az "Automatikus katonaképzés a szabad barakkhelyekre" opció leállítása nem egyen értékű a "Betegség alatti katonképzés" leállításával, remélem azért ezzel Kubbi te is tisztában vagy..
|
Persze. De teszem azt kitámadok, és nem tudom megvárni a végét, akkro arra a 4órára azért ki tudom kapcsolni a ht-ben. nem?
Ha meg visszeértem, akkor vissza xelem.
|

11-25-2006, 10:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Persze. De teszem azt kitámadok, és nem tudom megvárni a végét, akkro arra a 4órára azért ki tudom kapcsolni a ht-ben. nem?
Ha meg visszeértem, akkor vissza xelem.
|
De miért állítsam le a képzést ha nem lenne muszáj?
Ha sokkal egyszerűbben meg lehetne ezt oldani..
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|