|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Ha rendeznénk 2010-ben is hasonló párbajsorozatot, rész vennél rajta?
|
Igen.
|

|
17 |
68.00% |
Nem.
|

|
8 |
32.00% |

09-02-2009, 13:10
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Azt mondjuk én sem értem hogy miért kell feltétlenül embernek felismerni és beengedni a játékosokat, pontosabban országaikat, mikor ezek száma, ahogy olvasom, erősen korlátozott ezekben a párbajokban.

09-02-2009, 13:13
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Azt mondjuk én sem értem hogy miért kell feltétlenül embernek felismerni és beengedni a játékosokat, pontosabban országaikat, mikor ezek száma, ahogy olvasom, erősen korlátozott ezekben a párbajokban.
|
Ha még sose indítottál párbajt, és emiatt nem tudod hogy működik, akkor javaslom indíts egyet (ismerősökkel előre lebeszélve, hogy ne bukj rajta). Egyből látni fogod, hogy nem előre kell megadnod, hogy kik jöhetnek, hanem a jelentkezők fel vannak sorolva, és mint a párbaj szervezője, Te magad dönthetsz arról, hogy kit veszel be, és kit utasítasz vissza.
Ez a párvbajsorozat semmiben nem különbözik a többi párbajtól,. amit akár Te magad is indíthatsz, a jelentklezési kritériumokat leszámítva. Te magad is bármikor csinálhatsz ugyanilyen párbajsorozatot, saját kritériumok szerint. Ez is ugyanúgy működik, mint az működik/működne.
|

09-02-2009, 13:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha még sose indítottál párbajt, és emiatt nem tudod hogy működik, akkor javaslom indíts egyet (ismerősökkel előre lebeszélve, hogy ne bukj rajta). Egyből látni fogod, hogy nem előre kell megadnod, hogy kik jöhetnek, hanem a jelentkezők fel vannak sorolva, és mint a párbaj szervezője, Te magad dönthetsz arról, hogy kit veszel be, és kit utasítasz vissza.
Ez a párvbajsorozat semmiben nem különbözik a többi párbajtól,. amit akár Te magad is indíthatsz, a jelentklezési kritériumokat leszámítva. Te magad is bármikor csinálhatsz ugyanilyen párbajsorozatot, saját kritériumok szerint. Ez is ugyanúgy működik, mint az működik/működne.
|
fogadni mertem volna  

09-02-2009, 13:34
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Távol álljon tőlem, hogy bárkinek is szemrehányást tegyek, pusztán kíváncsiságból kérdezem: az nem megoldható, hogy egy program bírálja el, hogy ki jöhet és ki nem? Azért kérdezem, mert ahogy látom ez egy speciális eset, azaz előre lehet tudni, hogy kik jöhetnek, és kik nem.
Nem azért mondom, hogy még több terhet akasszak a nyakadba  De ne csodálkozz, hogy nyaggatnak, mert mégiscsak egy több ezer embert szórakoztató játékot üzemeltetsz. Van egy ismerősöm, aki írt egy mmo fps-t, azzal csak 2-300-an játszanak rendszeresen, de őt is folyamatosan zaklatják, hogy ezt csinálja, azt csinálja - az emberek már csak ilyenek 
|
The Following User Says Thank You to Andrew For This Useful Post:
|
|

09-02-2009, 14:11
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|

09-02-2009, 19:42
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Aki holnap jönni szeretne, az most jelentkezzen. 
|

09-03-2009, 18:33
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Ma újat tanultam párbajból: nem elég a jelentkezésre gondolni, a gombot is meg kell nyomni.
|

09-03-2009, 18:36
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pepa
Ma újat tanultam párbajból: nem elég a jelentkezésre gondolni, a gombot is meg kell nyomni.
|
Tévedsz, csupán pár szintet még lépni kell hozzá 
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

09-03-2009, 18:42
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Én meg élvezem a játékot
Pool jó arc nagyon,csak bontani nem akar 
|

09-03-2009, 18:43
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pepa
|
Szerintem kérd meg Atit,hogy autómatikusan tegyen be téged mindig 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|