|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

07-15-2007, 13:24
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
A háznál elfogyasztom az ételt, amit megköszönök, ezután kimegyek és ha a fiú ellátja a hátasokat, akkor segédkezek neki, ha nem, akkor Fotlost mindenképpen ellátom, majd a többi állatot is. Éjszakára az istáló felé veszem az utam, de az istáló tetejét veszem célba éjszakázás szempontjából, amennyiben úgy ítélem, hogy biztonságos, a szabad ég alatt alszom. Az őrködésben a megbeszéltek alapján veszek majd részt, ha más nem, Grent váltom egy jó 3-4 óra múlva.
|

07-15-2007, 17:24
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
addig ücsörgök a dötétben, amíg lteljesen elülnek a zajok, pontosabban azután még egy órát. A szél álltal hozott zajok egész este hallatszanak. Kémlelek, nem e akar valaki távozni, no meg a csillagokban gyönyörködöm. Ha letelt az egyóra, akkor visszatérek "szállásomra".
Last edited by Chris; 07-16-2007 at 06:36..
|

07-15-2007, 20:43
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Az hogy változnak a hangok nem kifejezetten feszélyez. a megbeszélt időben (gondolom két-három óra múlva) átadom az őrséget. Bárki is vált le annak megjegyzem:
-Ne figyelj a szél zajaira, csak ha nagyon közel kerülne hozzád. Akkor viszont szólj azonnal. Ne hősködj. Ha mégis megtennéd... nos... nem fogsz békében nyugodni.
A lovak közelében vackolok meg magamnak, hogy ha bármitől megriadnának azonnal felébredjek. Elalvás előtt a bárdoma támaszkodva mormogok (láthatóan imádkozok), majd nyugodt álomba merülök.
|

07-19-2007, 06:31
|
 |
Member
|
|
|
|
A hangokat leszámítva az éjszaka nyugalmasan telik.
Reggel ki, mit, merre, és hogyan?
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

07-19-2007, 15:25
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Reggel, mikor felkeltem, a Nagyúrhoz megyek, jelentést tenni, az északa eseményeiről ( a jelentést privátba küldtem). Ha azzal végeztem, segítek a többieknek összepakolni. Előtte viszont megkeresem és beszélek Alysiummal:
- Az este átmentem az Antissra. Nagyon veszélyes lenne, ha Téged is felvinnélek. Ezért csak elméleti okítás lesz, amíg itt vagyunk. Ha elhagytuk ezt a helyet, gyakorlatozni is fogunk
Last edited by Chris; 07-19-2007 at 16:48..
|

07-19-2007, 17:36
|
Member
|
|
|
|
Reggel összepakolok, indulásra készen várom, hogy mi lesz a követlező lépés, ellátom az állatokat, és felkészítem őket az indulásra.
Quintar felé:
- Úgy látszik amilyen a környezet olyan az álomsík is. Esetleg megnézhetném, milyen az álomsík, milyen az, ha veszélyes... Természetesen Te vagy a tanárom, ha úgy gondolod, hogy túlságosan is veszélyes, akkor biztos úgy is van és majd máshol gyakorolunk.
Last edited by Chris; 07-19-2007 at 19:03..
|

07-19-2007, 23:35
|
Member
|
|
|
|
Reggel korán kelek, kipihenten frissen, de borongós arckifejezéssel. Félrevonulok és egy papírra írok, meg egy gyalult deszkalapra vésegetek. Ellátom a pónim, meg a lovam (az utolsó málhást is) aztán mikor Stancil felkel, félrevonom é elbeszélgetek vele. Aki figyel, láthatja, ahogy a papírt és a fát odaadom neki, aztán a "szállásdónk" ajtaja felé indulok és bekopogok.
A fiatal srác nyit ajtót, és érdeklődve néz rád.
- Reggelt! - köszönt.
Last edited by Chris; 07-20-2007 at 08:29..
|

07-20-2007, 11:05
|
Member
|
|
|
|
Reggel nagyjából körülnézek (a házba nem megyek be) majd ha mindenki megvan, akkor erőnléti tornába kezdek. Utána reggeli, majd felkészülés az útra.
(A tegnapi haragom és értetlenségem már elpárolgott, a körülményekhez képest nincs rossz hangulatom, vár a hírnév, a dicsőség)
Ha látom a papot, akkor megkérdem tőle, hogy mi a helynek a neve, ahová tartunk, csak hogy tudjam miről fognak majd énekelni a bárdok, amikor csodás tetteimet adják elő.
Last edited by Chris; 07-20-2007 at 11:26..
|

07-20-2007, 12:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Miután beszéltem Quintar-al, félre hívom Vyliaval-at, majd hosszasan elbeszélgetek vele, mindezt a saját nyelvemen. Majd visszemegyek beszélni a pappal.
És születnek emberek.
Last edited by Chris; 07-20-2007 at 18:28..
|

07-20-2007, 15:58
|
Member
|
|
|
|
-Jó reggelt!- köszöntöm a fiút - Beszélhetnék atyáddal, ha alkalmas neki?
-Gyüjjön be - mondja a srác, és kitárja neked az ajtót, hogy bemehess.
Az apja az asztalnál ül, és reggeizik.
Last edited by Chris; 07-20-2007 at 18:27..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|