Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 06-27-2007, 08:13
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quintar-nak:
-Hasadnak biztosan, de lehet, csak úgy mint a túlérett dinnyék, nem mint a jóféle fa.

Halk horkantással veszem tudomásul, hogy ebben a városban sem lesz túl sok "jogom" és a kapun való bejutás elintézését az "emberekre" hagyom.

A nagyúr parancsára Hyas megy intézkedni. A dolog a szokásos módon zajlik, rövidúton egy kényelmes fogadóban találjátok magatokat.
Nem sokkal az után, hogy "beköltöztetek" egy kénsárga ruhás fakóhajú alak, és a kísérete jelenik meg a fogadóban. Láthatón itt szándékoznak megszállni.

Last edited by Chris; 06-27-2007 at 08:19..
Sponsored Links
Old 06-27-2007, 08:57
Member

Ha észreveszem a sárgaruhás fickót egy pillanarta koncentrálok és láthatóan a gondolataim próbálom rendezni. aztán egy torz fintort vágok és nem feltünően, de nem is osonva (mint akinek máshol van dolga és határozottan igyekszik oda) eltűnök a közeléből, lehetőleg ne is lásson.
Old 06-27-2007, 19:50
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Elnézést, hogy lassan történnek a dolgok, később szeretném majd felpörgetni az eseményeket, de ehhez az kell, hogy Farkas túl jusson a külön utakon való kalandozáson.
Előre is köszi a türelmet és a megértést!
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Old 06-28-2007, 16:43
naramis naramis is offline
Member

Longevity: 93%

Miután beérkezünk a fogadóba, s szobáinkat elfoglaltuk, lemegyek vacsorázni.
Hívom magammal Alysiumot is. Ha végeztünk, megkeresem Grent, s mondom neki:
- Volna egy kis dolgunk Alysiummal, s megkérnélek rá hogy az örködés első részét vállald magadra. Itt leszünk bent a szobámban, s ha végzünk váltalak. Amit csinálunk, az úgy fog tünni kívülről mintha aludnánk. Ha valami nagyon fontos dolog miatt kellenénk, akkor ébressz fel engem. Mindenképp engem, Alysiumot hagyd nyugottan, majd én szólok neki. Miután kissé megrázogattál és nem kelnék fel azonnal, ne aggódj, kis időbe telik kijönni a transzból.

Alysiumnak elkészítem a multkori lötyit ( ha kell kérek az ivóban forralt vizet ), majd irány az utazás. Mindketten a szobámba megyünk.

Last edited by Chris; 06-28-2007 at 16:52..
Old 06-29-2007, 07:50
Pettyes Pettyes is offline
Member

Longevity: 97%

Quintart követve bemegyek a szobába, kényelembe helyezem magamat, majd átveszem tőle a löttyöt. Felajtom és várom a hatást.
Nem kell sokat várnod a hatásra, hamar elalszol.

Last edited by Chris; 06-29-2007 at 08:39..
Old 06-29-2007, 10:58
Member

Quintar-nak:
-Rendben! De lehet, hogy a rázogatásból csak pár kissé sietősebb mozdulat lesz, ha például az a sárga ruhás alak itt kezdd el kóborogni.
Láthatja rajtam, hogy nem tölt el örömmel a tudat, hogy egy fedél alatt vagyok egy ojanféle fickóval.
Old 07-01-2007, 17:07
naramis naramis is offline
Member

Longevity: 93%

Grennek:
-Ne aggódj a sárga ruhás miatt. Mivel itt szál meg a fogadóban az azt jelenti, hogy nincs pártfogója a városban, vagy nem akkar feltünést kelteni. Akármelyik is legyen, biztosan nem akar majd feltűnést. Mivel sokan látták érkezését, sem nyílt, sem egyébb módon nem fog ellenünkre cselekedni, hacsak nem adunk rá okot. Tudod, errefelé sok hozzá, vagy hozzám hasonló van. Én igazából miattad aggódom, Törp uram - kacsintok reá.
- Mindjárt megmagyarázom mielőtt felrobbanál -mosolyogva.
- Gondolom tapasztaltad hogy társadalmunk elég hierarhikus felépítettségű. Itt mindenkinek meg van a maga helye, s nem nagyon van feljutás a rétegek között.
Te ebben a rendszerben a legalján helyeszkedsz el. Itt csak feletted állók vannak. Az én elképzeléseim kissé másabbak veled kapcsolatban, de ez most nem számít. Szóval, neked folyamatosan a földet kellene bámulnod, de legalábis nem nézhetnél senkinek a szemébe. Tűrnöd kellene az ellened irányuló gúnyos megjegyzéseket, vicceket. De mivel úgy tudom hogy konok, büszke népből származik, aki nem tűrheti ilyesmit, és hát a lentiek, no meg én is ilyenek vagyunk, úgyérzem nem marad meg sokáig eme békés viszony. Nos, ezért aggodóm kicsit.
Na, mennem kell, jó örködést - kacsintok rá bátorítólag, mosolyogva.

Last edited by Chris; 07-01-2007 at 19:15..
Old 07-02-2007, 10:43
Member

Quintar-nak:
-Tudom. Valamennyire volt módom már látni ezt a fajta hozzáállást és ezért is próbálok minél kevesebb feltünést kelteni. De ha - az arcom komorrá és feszültté válik - ha nem azért lennék itt amiért, akkor ezeknek a démonverte helyeknek a közelébe se jönnék, esetleg csak kivont fegyverrel, véres rendet vágva azok közt akik nem ismerik fel Tooma hatalmát s nem látják be, hogy jobb egy törpét békén hagyni mint kötekedni, vagy semmibe venni családja, s népe ősiségét. Kyrek, gorvikiak egyik város rosszabb mint a másik. az egyik ármánykodik, a másik nyíltan elvágja a torkod és hozza a rokonságát is. Legszívesebben csákánnyal nézném meg mi forr a fejükben.
Kissé felengedek:
-Van akikre ez kevésbbé vonatkozik. Nem ismerlek téged és te sem engem. De első találkozásunkkor kérdés, ellenkezés és megvetés nélkül meggyógyítottál ezért nem tekintelek ellenségemnek amíg okot nem adsz rá. Ez felettébb kevés kyr származásúra igaz, úgyhogy akár "bóknak" is veheted. - elvigyorodok - Szép álmokat, de ha nekiálltok alvajárni a folyosón akkor azthiszem megkötözlek titeket.
Ha mást nem akar mondani akkor nekiállok és a múltkori módon (félúton bekészített ék, ajtórés, fegyver a kézben) nekiállok őrködni.
Old 07-03-2007, 13:56
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Default P.sz. 3737, Kyel 2. havának 1-15.

Alysium, Quintar: kisse elcsigázva ébredtek az álomból. Marad még időtök rendesen pihenni reggelig, ami valamennyit segít, de így sem vagytok a legkipihentebbek másnap.

Az éjszaka bonyodalmak nélkül telik el. A sárgaruhás fickóval sem este, sem a következő nap nem futtok össze. A szokásos készülődés után folytatjátok az utatokat.
Öt nap múlva éritek el Giuste Navida városát (Quintar: erről a városról is ugyan azt tudod elmondani, amit Anaffiről), majd két nap múlva Til Smeddeth-et, három nap múlva Ompurt, majd négynap múlva Horent (Quintar: erről a helyról tudod, hogy hajdan az abasziszi Nyktalos tartomány része volt, de már négyszáz éve megszabadult a hűbéri függéstől; ura ma közvetlenül a nagykirálynak fizeti az éves adót. A grófságot és a grófság központját szintén Horennek nevezik. A népes kereskedőváros a Fahéjút áruinak átrakodásából él, továbbá messze földön híres ékszerészeiről és kőfaragóiról, akik a közeli bányában kitermelt jádét dolgozzák föl. A grófság lakói az aszisz nyelvet beszélik, és Pyarron hitét vallják. Horen egy kettősgrófság része, melynek másik fele Horen, ami leginkább a termőföldjéről ismert). Horen kivételével, minden városban csak megszálltok éjszakára, majd reggel tovább indultok. A karavánnal, ahol a gorvikiak is utaznak időnként kerülgetitek egymást, de komolyabb konfliktus nem alakul ki köztetek.

Gren: Stancil útközben többször panaszkodik neked, hogy nem bánná, ha végre egy helyen lakhatna, és nem kellene folyton félnie valmaitől.

Terveztek valami különösebbet az út során?
/ókyr töredék/

Last edited by Chris; 07-04-2007 at 06:44..
Old 07-03-2007, 14:00
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Default P.sz. 3737, Kyel 2. havának 16. napja, a Zöldlunír órája, Horen

A Horen, rendezett, és élettől nyüzsgő város, még naplemente után is nagy a forgalom az utcákon. Takaros kőből épült házak, és széles utak, utcák jellemzik. Amelyikőtök járt már Abasziszban, az határozott hasonlóságot vél felfedezni az ottani tengerparti városok és e között.
A nagyúr utasítása szerint Horenben maradtok egy egész napot pihenni, csak azután indultok tovább
Egy nem túl hivalkodó, de láthatóan jobb módú utazóknak fentartott fogadóban szálltok meg. Berendezkedtek, és beosztjátok az őrködés sorrendjét. Az éjszaka nyugalmasan telik.

P.sz. 3737, Kyel 2. havának 17. napja, a Mithrill órája, Horen

Farkas: hosszadalmas kérdezősködés, és keresgélés után megtalálod a fogadót, amiben a nagyúrék megszálltak. Ebéd előtt értek oda Vyliaval.
/ókyr töredék/
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules