Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Mit tartasz jó ötletnek?
A sereg tudjon nyersit is fosztani 11 16.18%
A sereg tudjon nyersit és fegyvert meg drágakövet fosztani 17 25.00%
A sereg tudjon az alap dolgokon kivül (csak) fegyvert és drágakövet fosztani 13 19.12%
A vari tudjon nyersit varázsolni (ha már pénzt tud...) 10 14.71%
A vari tudjon fegyvert varázsolni 8 11.76%
A vari tudjuon nyersit és fegyvert varázsolni 15 22.06%
Valami mást kellene megvalósitani... 2 2.94%
Szerintem igy jó, ahogy van, ne variáljuk... 34 50.00%
Multiple Choice Poll. Voters: 68. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-16-2006, 15:30
Axa
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Woodstock
Lehet, csak izléstelen
Nem ez volt a kérdés, hogy szép dolog-e. :d
A szabályok nem tiltják, tehát legális...
Sponsored Links
Old 02-19-2006, 19:34
Woodstock Woodstock is offline
Member

Longevity: 99%
Exclamation

Csináltam egy összesÍtést, mindenkit megszámoltam, eszerint:

Változtatni akar: 15 ember

Nem akar v.ni :13 ember

Természetesen mindenkit egyszer számoltam, független a szavazott pontoktól...
Old 03-06-2006, 11:19
Fantasy
Guest

Hahó!

Itt mindenki elveszett?Vagy csak a téma merült ki ennyiben...???
Old 03-08-2006, 15:21
Member

Quote:
Originally Posted by Fantasy
Hahó!

Itt mindenki elveszett?Vagy csak a téma merült ki ennyiben...???
Nem veszett el semmi, csak eddig nincs olyan javaslat, ami legalább 50%-nak tetszett volna...
Old 03-08-2006, 16:46
Cimbi
Guest

Szerintem ezen fölösleges változtatni, ez a termelő orik újabb szívatása lenne. Így is kevesen vállalják hogy termelgessenek, a haderejük meg csökkenjen mondjuk 20-30%-ot emiatt. És ezekre az orikra naponta többször járnak raktárt fosztani, hát ha most ezt hadsereggel is el lehetne érni nem tudom ki fog termelni, és bevállalni a napi rendszeres ostromokat..
Következő javaslat hogy tolvajok szerezzenek földeket is? :P
Old 03-08-2006, 21:49
Member

Quote:
Originally Posted by Cimbi
Következő javaslat hogy tolvajok szerezzenek földeket is? :P
Olvass vissza, olyan javaslat is volt...

Amelett nem orbitális lefosztásról volt szó, csak hogy mindenki fogja amit lát, szal nem akkor mennyÍségről, ami rombadönti a gazdasáágot... Hanem hogy kicsit reálisabb legyen, és nem csak kaját, meg lóvét hozzanak, de olvass vissza...
Old 03-09-2006, 00:09
Cimbi
Guest

Quote:
Originally Posted by Woodstock
Olvass vissza, olyan javaslat is volt...

Amelett nem orbitális lefosztásról volt szó, csak hogy mindenki fogja amit lát, szal nem akkor mennyÍségről, ami rombadönti a gazdasáágot... Hanem hogy kicsit reálisabb legyen, és nem csak kaját, meg lóvét hozzanak, de olvass vissza...
Engem nem győztél meg Itt nem a fosztás mennyisége számít, hanem hogy a megfelelő hadnemnek ki lett osztva hogy mit rabolhat/zsákmányolhat..azért mert pár hadis szeretné ha a szokásos portyázásuk mégnagyobb eredménnyel járna, valamint a tolisok nagyobb haszonszerzését kiegyenlítse, szerintem ezen fölösleges változtatni. Realitásról beszélsz, én vizuális típus vagyok de nagyonnincs előttem ahogy a csatában kimerült katonák jól betörnek a könyvtárakba hogy TEKERCSEKET fosszanak Ezt mondjuk a gabonára is ellehet mondani, de hát a játék nem a teljes valóság visszaadásáról szól
Ja és ezt úgy mondom, hogy naponta többször fosztok én is!
Old 03-09-2006, 07:51
Member

Quote:
Originally Posted by Cimbi
Engem nem győztél meg Itt nem a fosztás mennyisége számít, hanem hogy a megfelelő hadnemnek ki lett osztva hogy mit rabolhat/zsákmányolhat..azért mert pár hadis szeretné ha a szokásos portyázásuk mégnagyobb eredménnyel járna, valamint a tolisok nagyobb haszonszerzését kiegyenlítse, szerintem ezen fölösleges változtatni. Realitásról beszélsz, én vizuális típus vagyok de nagyonnincs előttem ahogy a csatában kimerült katonák jól betörnek a könyvtárakba hogy TEKERCSEKET fosszanak Ezt mondjuk a gabonára is ellehet mondani, de hát a játék nem a teljes valóság visszaadásáról szól
Ja és ezt úgy mondom, hogy naponta többször fosztok én is!
Csak tisztázás képpen, nem tartozok a lefosztó orik közé, teljesen más irányú orim van...
Amelett nem a mennyÍségen szerettem volna változtatni, csak a zsákmány összetételén, a megfáradt katona meg mennyivel boldogabb lesz ha 2 cipó helyett mondjuk drágakövet vagy egy fegyvert hoz, de ezt mondom én...
Old 03-18-2006, 13:37
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Szerintem jó ez így ahogy van. Ha meggömbözök valakit hadiorival, és látom, hogy pénze nincs túl sok, de sok a rúnája, vagy a gabonáaj, én pedig mondjuk éheztetek, akkor az már értelmes hadicél. Tudom, hogy miért megyek ki támadni. Az nagyon durva lenne, ha a főmenüben helyet kellene szorítani drágakőnek, fegyvernek, meg ilyeneknek, az meg úgyszintén, hogy egy szemlátomást elesett orit támadjak be, hátha van nyersije ha egyebe nem is
Old 03-18-2006, 16:52
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel
Szerintem jó ez így ahogy van. Ha meggömbözök valakit hadiorival, és látom, hogy pénze nincs túl sok, de sok a rúnája, vagy a gabonáaj, én pedig mondjuk éheztetek, akkor az már értelmes hadicél. Tudom, hogy miért megyek ki támadni. Az nagyon durva lenne, ha a főmenüben helyet kellene szorítani drágakőnek, fegyvernek, meg ilyeneknek, az meg úgyszintén, hogy egy szemlátomást elesett orit támadjak be, hátha van nyersije ha egyebe nem is
Hmmm. A plusz fosztható dolgokat semmiképp nem tenném be a gömbbe, az meglepi lenne, hogy tudnak-e valamit hozni...

Plusz van egy kiegészÍtő ötletem, a katonáknak meglehetne mondani, hogy miből hozzanak haza...
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules