|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Mit tartasz jó ötletnek?
|
A sereg tudjon nyersit is fosztani
|

|
11 |
16.18% |
A sereg tudjon nyersit és fegyvert meg drágakövet fosztani
|

|
17 |
25.00% |
A sereg tudjon az alap dolgokon kivül (csak) fegyvert és drágakövet fosztani
|

|
13 |
19.12% |
A vari tudjon nyersit varázsolni (ha már pénzt tud...)
|

|
10 |
14.71% |
A vari tudjon fegyvert varázsolni
|

|
8 |
11.76% |
A vari tudjuon nyersit és fegyvert varázsolni
|

|
15 |
22.06% |
Valami mást kellene megvalósitani...
|

|
2 |
2.94% |
Szerintem igy jó, ahogy van, ne variáljuk...
|

|
34 |
50.00% |

02-16-2006, 15:30
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Woodstock
Lehet, csak izléstelen
|
Nem ez volt a kérdés, hogy szép dolog-e. :d
A szabályok nem tiltják, tehát legális...
|

02-19-2006, 19:34
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Csináltam egy összesÍtést, mindenkit megszámoltam, eszerint:
Változtatni akar: 15 ember
Nem akar v.ni :13 ember
Természetesen mindenkit egyszer számoltam, független a szavazott pontoktól...
|

03-06-2006, 11:19
|
Guest
|
|
|
|
Hahó!
Itt mindenki elveszett?Vagy csak a téma merült ki ennyiben...???
|

03-08-2006, 15:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Fantasy
Hahó!
Itt mindenki elveszett?Vagy csak a téma merült ki ennyiben...???
|
Nem veszett el semmi, csak eddig nincs olyan javaslat, ami legalább 50%-nak tetszett volna...
|

03-08-2006, 16:46
|
Guest
|
|
|
|
Szerintem ezen fölösleges változtatni, ez a termelő orik újabb szívatása lenne. Így is kevesen vállalják hogy termelgessenek, a haderejük meg csökkenjen mondjuk 20-30%-ot emiatt. És ezekre az orikra naponta többször járnak raktárt fosztani, hát ha most ezt hadsereggel is el lehetne érni nem tudom ki fog termelni, és bevállalni a napi rendszeres ostromokat..
Következő javaslat hogy tolvajok szerezzenek földeket is? :P
|

03-08-2006, 21:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cimbi
Következő javaslat hogy tolvajok szerezzenek földeket is? :P
|
Olvass vissza, olyan javaslat is volt...
Amelett nem orbitális lefosztásról volt szó, csak hogy mindenki fogja amit lát, szal nem akkor mennyÍségről, ami rombadönti a gazdasáágot... Hanem hogy kicsit reálisabb legyen, és nem csak kaját, meg lóvét hozzanak, de olvass vissza...
|

03-09-2006, 00:09
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Woodstock
Olvass vissza, olyan javaslat is volt...
Amelett nem orbitális lefosztásról volt szó, csak hogy mindenki fogja amit lát, szal nem akkor mennyÍségről, ami rombadönti a gazdasáágot... Hanem hogy kicsit reálisabb legyen, és nem csak kaját, meg lóvét hozzanak, de olvass vissza...
|
Engem nem győztél meg  Itt nem a fosztás mennyisége számít, hanem hogy a megfelelő hadnemnek ki lett osztva hogy mit rabolhat/zsákmányolhat..azért mert pár hadis szeretné ha a szokásos portyázásuk mégnagyobb eredménnyel járna, valamint a tolisok nagyobb haszonszerzését kiegyenlítse, szerintem ezen fölösleges változtatni. Realitásról beszélsz, én vizuális típus vagyok de nagyonnincs előttem ahogy a csatában kimerült katonák jól betörnek a könyvtárakba hogy TEKERCSEKET fosszanak  Ezt mondjuk a gabonára is ellehet mondani, de hát a játék nem a teljes valóság visszaadásáról szól 
Ja és ezt úgy mondom, hogy naponta többször fosztok én is!
|

03-09-2006, 07:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cimbi
Engem nem győztél meg  Itt nem a fosztás mennyisége számít, hanem hogy a megfelelő hadnemnek ki lett osztva hogy mit rabolhat/zsákmányolhat..azért mert pár hadis szeretné ha a szokásos portyázásuk mégnagyobb eredménnyel járna, valamint a tolisok nagyobb haszonszerzését kiegyenlítse, szerintem ezen fölösleges változtatni. Realitásról beszélsz, én vizuális típus vagyok de nagyonnincs előttem ahogy a csatában kimerült katonák jól betörnek a könyvtárakba hogy TEKERCSEKET fosszanak  Ezt mondjuk a gabonára is ellehet mondani, de hát a játék nem a teljes valóság visszaadásáról szól 
Ja és ezt úgy mondom, hogy naponta többször fosztok én is!
|
Csak tisztázás képpen, nem tartozok a lefosztó orik közé, teljesen más irányú orim van...
Amelett nem a mennyÍségen szerettem volna változtatni, csak a zsákmány összetételén, a megfáradt katona meg mennyivel boldogabb lesz ha 2 cipó helyett mondjuk drágakövet vagy egy fegyvert hoz, de ezt mondom én...
|

03-18-2006, 13:37
|
Senior Member
|
|
|
|
Szerintem jó ez így ahogy van. Ha meggömbözök valakit hadiorival, és látom, hogy pénze nincs túl sok, de sok a rúnája, vagy a gabonáaj, én pedig mondjuk éheztetek, akkor az már értelmes hadicél. Tudom, hogy miért megyek ki támadni. Az nagyon durva lenne, ha a főmenüben helyet kellene szorítani drágakőnek, fegyvernek, meg ilyeneknek, az meg úgyszintén, hogy egy szemlátomást elesett orit támadjak be, hátha van nyersije ha egyebe nem is  
|

03-18-2006, 16:52
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Szerintem jó ez így ahogy van. Ha meggömbözök valakit hadiorival, és látom, hogy pénze nincs túl sok, de sok a rúnája, vagy a gabonáaj, én pedig mondjuk éheztetek, akkor az már értelmes hadicél. Tudom, hogy miért megyek ki támadni. Az nagyon durva lenne, ha a főmenüben helyet kellene szorítani drágakőnek, fegyvernek, meg ilyeneknek, az meg úgyszintén, hogy egy szemlátomást elesett orit támadjak be, hátha van nyersije ha egyebe nem is  
|
Hmmm. A plusz fosztható dolgokat semmiképp nem tenném be a gömbbe, az meglepi lenne, hogy tudnak-e valamit hozni...
Plusz van egy kiegészÍtő ötletem, a katonáknak meglehetne mondani, hogy miből hozzanak haza...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|