Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 06-02-2007, 22:18
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Hát akkor vissza a városba. Az elfet felnyalábolom, ha van szabad ló, akkor arra dobom fel, ha nincs, akkor viszem válon mint egy zsákot.

Kérdőn nézek Vyliára mikor találkozok vele... az arcáról nem tudsz semmit leolvasni, de megy veletek vissza, ugyan úgy távolságot tartva, mint eddig.

Mire visszaértek a fogadóhoz Alysium magához tér.

Last edited by Chris; 06-04-2007 at 06:44..
Sponsored Links
Old 06-04-2007, 05:56
Pettyes Pettyes is offline
Member

Amikor felébredek, egy kicsit zavarban vagyok, hogy került egy városba, melyik városba. Kérdem is a többiektől:
- Hol vagyunk?
Azonban miután kimondom a kérdésem, már sejtem.
Miután tisztul a kép, rájössz, hogy ismét abba a yankari fogadóban vagytok, ahonnan indultatok.

Last edited by Chris; 06-04-2007 at 06:43..
Old 06-04-2007, 10:58
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Longevity: 99%

Mivel a batár használhatatlan a sok égés miatt inkább csak alaposan átnézem és leszedek róla minden használhatót (a lószerszámok szíjjai, ha még van rajt csomag, stb) és felpakolok minden málhát a lovakra.
Mikor Fakras felnyalábolja az elfet, megnézem van-e még elég "férőhely" valamelyik lovon és ha igen akkor segítek neki fellendíteni oda. Közben odamorgom Farkas-nak:
-Hyas szerint valami méreg lehet. Szóval nem cserélték el. Már megint beleevett valamibe.

Mikor visszaérünk a fogadóba bevezetem az istállóba a lovakat és leszerszámozom őket. Megnézem az állapotukat és igyekszem megfelelően ellátni őket. A lovászfiúnak meghagyom, hogy nagyon figyeljenek rájuk, aztán odaülök a lepakolt málhánk mellé és átvizsgálom az összeset. Mi ment tönkre, mi maradt meg és esetleg találok-e valami nem odaillőt.
Az éghető dolgok itt-ott megégtek. A csomagok közt nem találsz semmi olyat, ami nem a tietek lenne.

Last edited by Chris; 06-04-2007 at 11:03..
Old 06-04-2007, 11:09
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Default P.sz. 3737, Kyel 1. havának 12 - 15. napja

A városba érkezésetek után a nagyúr három napig nem kerül elő a szobájából. Az úrnő is csak nagy ritkán, és akkor is csak ételt és italt rendel.

Ki mit tesz ezekben a napokban?
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Old 06-04-2007, 11:25
Member

Megszervezem az őrséget és a szabad időmben felügyelem a lovakat és edzek. A megégett dolgokat vagy kijavítom, vagy ha teljesen használhatatlan akkor próbálok újat keríteni. Az élelemkészletet feltöltöm és mindíg az övemre csatolva hordok egy nagy kulacs vizet.

A napok eseménytelenül telnek.
Vylia időnként ott téblábol körülöttetek, de láthatóan inkább lenne úton, mint itt.

Első nap Hyas Alysiumot faggatja, hogy mi történt vele (mit evett, ivott, talált-e furcsa tárgyat mostanában, találkozott-e gyanús alakokkal, stb).
A másik két napot Hyas, örködéssel, és a városban való ügyintézéssel tölti.

Last edited by Chris; 06-04-2007 at 11:33..
Old 06-05-2007, 06:14
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

3 nap elteltével összehívok mindenkit a szobába (az újonnan jött nőt kivéve). A szemeim jól láthatóan hidegek, mintha minden érzelem eltünt volna belőlem. Hyas fordítja amit mondok:
- Amiért elindultunk, okafogyottá vált, elbuktunk (azzal jelentőségteljesen ránézek az elfre). A kislányunk, akit sokáig fiúnak álcázva sikerült megvédeni, meghalt, így az önök szolgálatának is vége. Azzal azonban mindenki legyen tisztában, hogy a gyermek halála bosszúért kiált és én ezt a bosszút be is fogom teljesíteni. Sokat gondolkodtam rajta, miként csaphatnék vissza ezért a fájdalomért és arra jutottam, hogy van egy erekje, egy gyűrű, mely régen elveszett és melynek megszerzése már ömmagában bosszú lenne a támadókkal szemben. Ez a gyűrű egy olyan helyen van, melyet szellemek és szörnyetegek laknak. Aki velem tart oda, annak a következőket tudom ajánlani. Külön fizetés tőlem nem lesz, ám amit ott találnak az az önöké, kivéve azt az egyetlen gyűrűt, éppen ezért amit találnak meg szeretném nézni, mielőtt elpakolják. Mivel túlvilági lényekkel is kell esetlegesen küzdeni, így annak aki jön, a kedvenc fegyverét egy időre elkérem és elintézem, hogy örökre mágikus aura vegye körül, ezzel biztosítva az esélyt ezen lények elleni harcra.
Ez hát az ajánlatom és a bosszúm kezdete (itt egy pillanatra megvillan a szemem).
És születnek emberek.
Old 06-05-2007, 08:50
Member

A három nap alatt megpróbálok kettesbe maradni Vyliával amennyit csak lehet, legalább nekünk legyen jó. (a többit ződben) várom az üzenetet

Edzek, örködöm, beszélgetek a társakkal, hátha megtudok valami hasznosat.

Alysiumhoz:
- Tö, kidörítetted má mitő lött ilyen a szömed? Látsz röndesen völe?

Grenhez:
- Amiko nöm testűrküdsz miket csinálgatsz?

A nagyúr felvetésére van valami válaszod a megbeszélésen?
Old 06-05-2007, 10:01
Member

A Nagyúr-nak, Hyas-on keresztül:
-Uram! Mielőtt bármit mondanék szeretnék Önnel az Úrnőn keresztül, -vagy ha Hyas felé is van akkora bizodalma akkor rajta át - "négyszemközt" beszélni. Természetesen megértem a bosszúvágyát - az ujjaim egy pillanatig erősen összeszorulnak a bárdom nyelén - de feltétlenül választ kell kapnom a kérdéseimre mielőtt bármi mást tennék.
Megvárom a válaszát és majd folyt.
- Rendben van - fordítja Hyas a nagyúr mondandóját - arra az időre a többiek várjanak kinn - mondja, majd kinyitja a szoba ajtaját.

Farkas-nak:
-Járom a világot és keresgélek. Nem szoktam sűrűn testőrködni és alapos ok nélkül itt sem lennék.

Last edited by Chris; 06-05-2007 at 10:07..
Old 06-05-2007, 10:14
Pettyes Pettyes is offline
Member

Hyas faggatását nem igazán veszem jónéven és igyekszem rövidre fogni és megnyugtatni, hogy semmi gond nincsen, egyszerűen valószínűleg kimerültem és ez éppen akkor mutatkozott meg. Kérdéseire végig válaszolva elmondom neki, hogy nem találkoztam semmilyen gyanús alakkal, nem ettem, ittam olyat, amit nem kellett volna és nem találkoztam, fogtam olyan tárgyat, ami veszélyes lett volna, mindenre nemleges választ adok.
Hyast láthatóan gondolkodóba ejtik a válaszaid, de végül rádhagyja a dolgot.

A három napban gyakorolgatok, és az őrködésből is kiveszem a részem.
Sokat ellátogatok szabadidőmben a tengerparthoz és egyszer úgy döntök, hogy a templomba is ellátogatok.

A nagyúrnál:
Az első mondatok nem esnek jól, kicsit eljön az akaratos énem is, aki visszavágna és nem tűrné a megjegyzések mögötti tartalmat, de be kell látnom, hogy vállaltam valamit, ai valóban kudarcot vallott, csak beleegyezően sütöm le szemeim a hallottak alapján.

Miután a nagyúr elmondja a mondandóját elsőként lépek ki a többiek közül és jelezem, hogy vele tartok, ha elfogadja szolgálataimat.

Farkasnak:
- Nem nyomoztam utána, miért lett a szemem olyan, amilyen. Valószínűleg valami varázstudó utolsó végszavai tehették, akit a másvilágra küldtem. Nem foglalkozom vele, mert így is tökéletesen látok vele.

Last edited by Chris; 06-05-2007 at 10:22..
Old 06-05-2007, 10:55
Member

Grennek:
- Aztat mit köresel a világban? (nézek rád meglepődve)

Nagyúrnak Hyason keresztül:
- Mitő biztus, hugy lösznek uttan kincsek, ölég kincsnek mindnekünk? Nu meg kik öllen is mönnénk? Me ha azok is vajákusok, akkó több pínz köll ám zsoldnak.
- Kincs lesz elég, és amint említettem a kedvenc fegyverüket mágikussá alakíttatom. Gondolom tisztában van vele, hogy ez fegyverenként száz aranyba kerül nekem - tomácsolja Hyas.

- Íjnye, ha ez ilyen drága, akkor jú van. Ín elfogadum az ajánlatut, saját vérükbe fullasztom a gyilkus mucskokat. (villan harciasan a tekintetem)

- Ööö...milyen mössze van az a hely? Hány napi járás?
- Abaszisz mellet, a Pawar hegység lábánál, egy független tartományban van a hely, ahova megyünk.

Last edited by Chris; 06-05-2007 at 11:02..
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules