Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 05-04-2007, 05:55
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

- Jú röndbe, mönjünk, me vár má Ifin (csapok egy vidámat az asztalra)
Sponsored Links
Old 05-04-2007, 11:43
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Longevity: 99%

Gren, Farkas:
Három nap alatt gond nélkül Yankarba értek. Útközben terveztek-e valami különösebbet, illetve mihez kezdtek a városba érkezés után?
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Old 05-07-2007, 12:43
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Útközben igyekszem figyelni azért előre-hátra és szemmel tartani az új "társnőnket" is, hátha megtudok róla valamit még. Mire figyelsz oda konkrétan? Az első nap éjjelén nem engedek tüzet gyújtani és két-két őrnek kell figyelnie feszülten a környéket. Az úton sokszor morgok magamban (imádkozok) és a pihenők alkalmával sokat forgatom a fegyvereim, különösen az új egykezes bárdom. Stancilt minden lehetséges időpontban faggatom, hátha eszébe jut valami az elrablókkal kapcsolatban. Pontosan mire vagy kíváncsi?

Last edited by Chris; 05-08-2007 at 06:31..
Old 05-08-2007, 07:38
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Megpróbálok minél többet pihenni, mert ez a hajsza elégé kimerített, nem vagyok én ilyenekhez szokva. Gyakorlásokkor figyelek a többiekre, hogy felmérjem a harci tudásukat, csak hogy tudjam van-e olyan jó harcos bárki mint én. Gren-en kívül más nem gyakorol. Hyas méla, egykedvű pipázgatással múlatja az időt. Gren kétség kívül jó harcos, de nem vagy benne biztos, hogy jobb is nálad. Hyas harci tudásából eddig nem sokat láttál.

Ha Gren engedi alaposan megvizsgálom a bárdját, mert a szép nőkön kívül már csak egy szép dolog van a világon, egy szép fegyver.
Gren: legyél kedves leírni, hogyon néz ki a fegyvered.

Last edited by Chris; 05-08-2007 at 08:25..
Old 05-08-2007, 07:40
Member

Vylia-t próbálom úgy figyelni, hogy mik a "rutinszerű" tevékenységei. Tehát pl, ha minden nap elmélyül magában és (szerintem) imádkozik, akkor valószínüleg mélyen vallásos és lehetséges, hogy papnő akár. Ha találkozunk valakivel az úton, akkor is figyelem a nő reakcióit. Próbálom felmérni mijen képességei vannak. (hogy nem mezei "ütömszétazarcod" harcos az biztos.
Veletek utazik, de kicsit olyan mintha külön lenne tőletek. Pár lábbal távolabb táborozik le tőletek, és nem megy oda társalogni hozzátok hacsak nem hívjátok. Út közben is kissé lemeradva követ titeket. Rutinos utazónak tűnik, mert jó le tudja magát látni. Más különösebbet nem veszel észre a viselkedésén.

Stanciltól próbálok olyanokat kérdezni, hogy pl: mit kapott enni? Sokszor ugyanazt, vagy változatosan? Hányan voltak mellettük? Volt-e olyasvalaki az elrablóknál aki felbukkant egy-két alkalommal és láthatóan parancsolt nekik? Hogy viselkedtek a banditák egymás között? Miről beszélgettek? (a kölöknek jó a füle csak kihallott valamit)
Azt mondja, mindig kenyeret kapott enni napjában kétszer. A városon kívül többnyire be volt kötve a szeme. A beszélgetésüket nem értette, de nem tűnt úgy, hogy valaki parancsolgatna nekik. A városban négyen voltak mellettük, út közben többen lehettek, talán tizen. A banditák nem beszéltek sokat egymással.

Last edited by Chris; 05-08-2007 at 08:31..
Old 05-08-2007, 13:52
Member

Eléggé rosszkedvű vagyok, mert nincsenek jó híreink a Nagyúrnak és Stancil sem tud lényeges infót.
Vylia körül még valami nem tiszta nekem és láthatóan napról napra ugyanazzal az érdeklődő kíváncsi, de nem feltünő arccal nézem miket csinál.
Semmi különöset nem csinál. A napja a számodra is oly ismerős tevékenységekkel telnek: a lova rendben tartása, etetése, utazás, tűzrakás, ételkészítés (az illatokból itélve jól főzhet), sátorverés, pihenés, és ehhez hasonlók.

Last edited by Chris; 05-08-2007 at 14:00..
Old 05-08-2007, 15:14
Member

Mire Yankarba érünk a kíváncsi pillantásokba némi vonakodó elismerés is vegyül.
Az útra nem terbvezek mást, de ha odaérünk a városhoz akkor megkérem Hyas-t, hogy keressen kapcsolatot a Nagyúrral, hogy hova menjünk.
Hyas rövid idő után így szól:
- A nagyúr abban a fogadóban vár minket, ahol ez előtt megszálltunk.
A fogadóba érve megtaláljátok a nagyurat, és Alysiumot is (Alysium: ez a harmadik nap, még kellő van hátra a következő "akicióig").
A nagyúr Hyas fordításával jelentést kér tőletek.

Last edited by Chris; 05-09-2007 at 08:23..
Old 05-10-2007, 06:08
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Sőt, nem csak jelentést, de pontos magyarázatot is arra, hogy ki az a nő aki velük jött.
És születnek emberek.

Last edited by Chris; 05-10-2007 at 18:01..
Old 05-10-2007, 09:26
Pettyes Pettyes is offline
Member

Odamegyek én is Grenékhez. Kézjelzéssel köszöntöm őket, mert nem akarom megzavarni a beszélgetésüket a nagyúrral. Amint befejezték a diszkurzust, segítek nekik lecuccolni.
Látod, hogy egyszerű ruhás, de feltünően szép nő érkezik Grennel, Farkassal, és Hyassal.

Last edited by Chris; 05-10-2007 at 18:00..
Old 05-10-2007, 12:43
Member

Beszámolok az eseményekről és a pontos útvonalunkról a Nagyúrnak, az időrendre és a részletekre ügyelve. Nem mulasztom el megemlíteni, mennyibe kerültek a dolgok (vesztegetési pénz, plussz a szállás, élelem) és láthatóan magamba fordulva pontosan igyekszem előadni mindent amit megtudtunk az elrablókról. A törpe nőről viszont egy árva szót sem mondok. Elmondom amit a Stancil-lal együtt őrzött nőtől tudtunk meg, és azt is, hogy ha kell tudom hol keressem a nőt, ha szükség lenne rá valami okból. A végén Vylia-val kapcsolatosan, csak annyit közlök amit láttam (hol találkoztunk, hogy előtte egy nappal már láttuk, hogy feltételezem róla, varázstudó) és Farkas-ra hagyom a részletesebb magyarázkodást, elvégre az Ő "ügynöke".
Miután befejeztem, megkérdem van-e még vonatkozó kérdés, illetve lehetőség, hogy az Úrnő nyomára akadjunk valami módon.
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules