|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Földleadás gátlása (részleteket találsz a 19. oldalon, lap alján)
|
Minimum föld
|

|
5 |
5.00% |
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld
|

|
5 |
5.00% |
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld + baráti mallusz
|

|
51 |
51.00% |
Anarchista csoportba áthelyezés
|

|
22 |
22.00% |
J.K.SZ. bejelentő
|

|
26 |
26.00% |
Újrázási lehetőségek lekorlátozása
|

|
14 |
14.00% |
Földvesztés
|

|
20 |
20.00% |
Katonai morál romlása
|

|
16 |
16.00% |
Gyújtogatás erősödése
|

|
20 |
20.00% |

01-07-2008, 22:46
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Itt jön be az az ismeretlen tényező,miszerint ki tudja,hogy gépnél volt-e az előző 4 ori folyamatos földeléseinél .. lehet,hogy ha észreveszi azokat a seregeket is,akkor biz azonnal törölt volna ..
Persze elég kicsi a valószínűsége,és én magam sem hiszem el .. de attól még ..
|
ez poénnak is naon rossz volt 

01-07-2008, 22:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
igazából ezt nem lehet korlátozni.
mit húzol meg határnak, mennyi az az összeg reálisan amit még be szabad venni?
nem tudod megszabni.
ez a játéknak egy olyan része, amit biztos hogy nem lehet megváltoztatni,
gondoljatok csak a földleadásokra, sokkal egyértelműbb, még is problémák vannak már ott is a bizonyíthatóságánál...
|
nocsak hosszú dialógusok után eljutott oda a beszélgetés amit már felvetettem Fegyánál is hol a határ?
Hóhér szép ügyvéd lennél ha nem vagy az..
De Norbnál ott a pont az utalásnál világosan látszik h felkaják a piacot és végül nagy értékű nagyobb mennyiségű cuccott vesznek meg általában 1 személytől...
Ebbe nem tuom Ati mennyire lát bele de ha nincs olyan mint a tőzsdéken... , akkor sajnos megfékezni sem lehet
Hóhár igazad van az nem jksz h ártatlanul vásárolgatok a piacon, azt amit akarok és annyiért amennyiért akarom... szabad piac alatt ezt értettem.
A lényeg ott van amit Synk és Fegya is kifejtett , h a jksz akkor követem el mikor leegyeztettem az utalás időpontját mennyiségét és megköszönöm...stb.
De ezt nem lehet bizonyítani, ha csak nem a zöldbe beszéli meg vki amit végül jelentenek 
Maga a vásárlás folyamata nem törvény sértő , ott nincs mit szankcionálni...
Ha tőzsde szerűen működne a dolog vagyi vezetve lenne vmi rendszerbe h ki kitől vesz épp mennyit... abból kitűnhetne a csalás.. de ilyen jelegű dolgokat feleslegesnek tartok..
Sokkal inkább h az X top v egyébb hasonló jellegű topok témájá helyet erről írogatunk 

01-07-2008, 23:17
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
és akkor mi van ha tudod?
csak az életben nézz körül, sok mindent tudsz, és még se tudsz mit tenni
ez van. még az ég is piros, nem tudod be bizonyítani, hogy kék, ezért papíron piros, még ha kék is.
a szó terelést nem én kezdtem el, ebben a topicban minden egyes hozzá szólás a piaci utalással kapcsolatban az OFF.
leírom 3x:
a piaci utalás nem jksz, amíg nincs megtiltva, hogy te nem veheted be a haverod cuccát a piacról.
tessék megérteni.
másold be nekem azt a szabályt ami tiltja hogy 50 000 ért vegyek be gabonát, mégha rájöttem is (gömbözéssel),hogy kié. amíg nincs ien szabály, addíg nem hogy nem jksz, de még csak szabálytalanság se.
|
"Ezen az oldalon jelentheted be, ha szerinted valamelyik játékos a játékban szabálytalanul, a játék keretein túllépő szövetséget alkotott. Vagyis olyan játékosokkal játszik össze, akik a játékon belül nem szövetségesei. Az ilyen összejátszás a szabályok súlyos megszegésének minősül, mely elegendő bizonyíték mellett az érintett országok azonnali áthelyezését eredményezi az anarchista csoportba."
jksz jelentő lap teteje  ha vkinek pénzt, vagy bármi értéket, tekit, rúnát, katit, hekit adsz át TUDATOSAN akkor az jksz. az hogy ez tényleg tudatos volt-e az már nem bizonyitható 100%osan, de ettől te egy szövetségen kivüli személlyel játszottál össze.
Ezen felül igazad van,hogy senkire se lehet ezt rábizonyitani (kivéve ha ráakarják lásd tuvalu)
Amúgy az eredeti témához.
Ati remélem te sem hiszed el, hogy ennyi topos ország ne vette volna észre a seregeket, csak pont akkor amikor leforditották a "szemfüleseket". Te látod hogy tudták volna védeni,vagy nem. De akkor azt áruld el nekem, hogy miben különbözik ez az eset Tuvalu és Grabi esetétől??? mert itt sorozatos "furcsaságokról" van szó... mint külső szemlélő nem látok különbséget a 2eset között, azon felül hogy ott "kivételes" résztvevők voltak...

01-07-2008, 23:21
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
"Ezen az oldalon jelentheted be, ha szerinted valamelyik játékos a játékban szabálytalanul, a játék keretein túllépő szövetséget alkotott. Vagyis olyan játékosokkal játszik össze, akik a játékon belül nem szövetségesei. Az ilyen összejátszás a szabályok súlyos megszegésének minősül, mely elegendő bizonyíték mellett az érintett országok azonnali áthelyezését eredményezi az anarchista csoportba."
jksz jelentő lap teteje  ha vkinek pénzt, vagy bármi értéket, tekit, rúnát, katit, hekit adsz át TUDATOSAN akkor az jksz. az hogy ez tényleg tudatos volt-e az már nem bizonyitható 100%osan, de ettől te egy szövetségen kivüli személlyel játszottál össze.
Ezen felül igazad van,hogy senkire se lehet ezt rábizonyitani (kivéve ha ráakarják lásd tuvalu)
Amúgy az eredeti témához.
Ati remélem te sem hiszed el, hogy ennyi topos ország ne vette volna észre a seregeket, csak pont akkor amikor leforditották a "szemfüleseket". Te látod hogy tudták volna védeni,vagy nem. De akkor azt áruld el nekem, hogy miben különbözik ez az eset Tuvalu és Grabi esetétől??? mert itt sorozatos "furcsaságokról" van szó... mint külső szemlélő nem látok különbséget a 2eset között, azon felül hogy ott "kivételes" résztvevők voltak...
|
Szia kutyu, most tényleg mit csinált Tuvalu, mert mindenki csak hivatkozik rá!
Ha már piac, akkor mitől lesz 50.000 a gabona az 1/a piacán? Tényleg nem értem?
|

01-07-2008, 23:23
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Nogixer
|
Keress vissza a topicban, most fáradt vagyok előkeresni  elég hosszasan ki van fejtve minden...

01-07-2008, 23:38
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
|
Itt a búcsúja!
Leírt szépen mindent,szerintem érdemes elolvasni.Én sajnáltam szegényt,pedig nem is ismertem.
http://forum.hodito.hu/showpost.php?...&postcount=810
És ezutáni hsz-ben folytatja,arra keress rá 
|

01-07-2008, 23:39
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Attól lesz valami ilyen drága,hogy valaki/valakik felvásárolják az ocót! 
|

01-07-2008, 23:44
|
 |
Member
|
|
|
|
Miért betörtek a kínaiak a Hódba? 
|

01-08-2008, 09:19
|
Member
|
|
Activity: 4%
|
|
Újabb szabis országot figyeltek ki aki visszamenekült szabira, nem hiszem hogy Ati ebben sem lát olyat amire ráakaszthatná a szabályos játék védelme cimkét.Roppant érdekes ezen országok kronikájában előforduló nevek ismétlődése.
|

01-08-2008, 09:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Újabb szabis országot figyeltek ki aki visszamenekült szabira, nem hiszem hogy Ati ebben sem lát olyat amire ráakaszthatná a szabályos játék védelme cimkét.Roppant érdekes ezen országok kronikájában előforduló nevek ismétlődése.
|
A kombinatorika csak variációként utal a jelenségre 
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|