|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

04-19-2007, 10:53
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Pár perc múlva visszatérek oldalamon egy törpe nővel.
Kivont fegyverrel megyek mellette és a közelben lévőket kézzel intem kissé hátrébb. Farkas-nak külön jelzek, hogy maradjon csendben és lépjen kissé el a még élő fogolytól. Láthatóan eléggé ideges és feszült vagyok. a szemem körbe körbe cikázik és a legkissebb mozdulatra is azonnal figyelek és mozdítom a fegyvereim is. Lerí rólam, hogy azonnal ugrok ha valami probléma adódik.
A nő ruhája hasonlít az enyémhez, de sokkal jobb anyagból való és láthatóan új. Nem látszik nála fegyver. Vöröses fekete erős szállú haját az arca két oldalán két vékony tincsbe, a nagyját a háta közepéig omló fonatban viseli. A szemei jégkékek. Az alkata emberi szemmel nézve nem túl nőies. Női mivoltáról a szőrtelen és csinos arca árulkodik leginkább.
Hyas és Stancil értetlenül néz hol rád, hol az új jövevényre, de egyelőre nem kérdeznek.
A törpe nő előbb odalép a halotthoz, és megnézi, majd a még élő fogolyhoz, és a férfi vállára teszi a kezét. A nő arcán látszik, hogy nagyon figyel valamire. Körülbelül negyedórát áll így, majd Grenhez fordul, és beszélni kezd hozzá.
Farkas: egy mukkot sem értesz abból, hogy mit hadovál a nő.
Cikázó szemekkel figyelek míg "dolgozik" a nő, majd figyelmesen hallgatom amit mond. Válaszolok és beszélek vele ugyanazon a nyelven és közben többször meghajlok felé.
Last edited by Chris; 04-19-2007 at 11:56..
|

04-19-2007, 11:19
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Bah...tényleg fáradt lehetek, ha már a semmiből is előtűnnek gyerek méretű ronda nők. Ughh...inkább felidézem emlékeimbe a legszebb nőt, akivel hancúroztam és nem is figyelek Gren nőjére. (nem csoda, hogy eddig titkolta)
|

04-19-2007, 12:37
|
Member
|
|
|
|
Meghajolok a törpe nő felé aztán a többiek felé fordulok és megkérdem:
-Van valamelyikteknél valami ami az úrnőé volt? Hajszál, köröm lenne a legjobb, de egy ruhadarab legalább? Vagy önnél asszonyom - fordulok a nőhöz - valami ami a fiáé volt?
Hyas és Stancil nemet int. A nő ennyit mond:
- Nálam nincs, de a könyv mellett voltak ruhák is, abból néhány a fiamé - néz rád kérdőn, hogy abból van-e nálad valami - Miért lenne szükség rá?
Last edited by Chris; 04-19-2007 at 12:45..
|

04-19-2007, 14:30
|
Member
|
|
|
|
A lovakon lógó málhák közül azok felé intek amikben a szekérről leszedett cuccok vannak.
-Azokban van amit el tudtam hozni onnan. Nézze meg van e ott valami. - a törpe nő felé pillantok - Talán sikerül megtudnunk hol van most a fiú.
A nő elkezd kersgélni a holmik közt. De rövid idő után lemondóan ingatja a fejé, hogy nem talált semmit.
Last edited by Chris; 04-20-2007 at 06:59..
|

04-20-2007, 12:45
|
 |
Member
|
|
|
|
Megnézem magamnak a lángoló fickót, Majd oda szólok a saját nylevemen.
- Mit akarsz?
- Beszélgetni, de nem itt mindenki előtt. Van egy-két dolog, amit még nem tudsz, és tisztázni kellene. Reményeim szerint harc nélkül is meg tudjuk oldani a problémánkat - mondja a kissé áttetsző lángokból szőtt alak - Velem tartasz? - kérdi rövid szünet után.
- Ránk támadtatok, akár egy horda rabló, elvittétek a javainkat és a hozzám tartozókat. Ezen nem tudsz változtatni szóval. Ha tényleg beszélgetni akarsz, akkor vissza adod, a fentebb említetteket, elengeded akit el kell és aztán beszélgethetünk. Máskülönben gondoskodom róla, hogy ez a család soha az életben ne kerüljön vissza és nevét csak mint az örök kárhozat és kitaszítottság jeleként emlegessék odahaza.
És születnek emberek.
Last edited by Chris; 04-23-2007 at 07:57..
|

04-20-2007, 13:53
|
Member
|
|
|
|
-Sajnálom. - mondom a nőnek. - könnyebb lett volna, de sajnos nem hozhattunk el onnan mindent.
Mondok valamit a törpe asszonynak és láthatóan borongós hangulatban, de éberen várom a válaszát.
|

04-20-2007, 22:58
|
Member
|
|
|
|
P.sz. 3737, Kyel 1. havának 6. napja, a Bronz órája
Beszélek még pár mondatot a törpe nővel, aztán visszakísérem arra amerről idehoztam. Rövid dő múlva egyedül jövök vissza.
Farkas-éknak:
-A fickó egy irányított báb. Aki irányítja sokmindent megtudhat rólunk is rajta keresztül. Végeznünk kll vele.
Várok fél percet é aztán, ha senkinek nics ellenvetése vagy egyébb javaslata akkor odalépek a kikötözött fickóhoz és a tőrömmel átvágom a torkát.
Szavaid hallatán Hyas megvonja a vállát, aztán odamegy a fickóhoz, és eltöri a nyakát.
- Eltemetjük őket? - biccent a két hulla felé.
Gren: így hajnal tájt te is elég fáradt vagy már, és a töbieken is látszik, hogy nincsenek jóbőrben.
Last edited by Chris; 04-23-2007 at 07:27..
|

04-23-2007, 07:20
|
 |
Member
|
|
|
|
P.sz. 3737, Kyel 1. havának 6. napja, a Vörösréz órája
Alysium:
Azt látod, hogy a nagyúr, és a lángból szőtt alak jó pár percig áll némán egymással szemben. Egy idő után arra leszel figyelmes, hoy veletek szemben két férfi halad felétek, egy ládát cipelve. A láda a nagyúr utazóládája, ami eltűnt a batárból. A férfiak a nagyúr elé teszik a terhüket, utána hátralépnek. Ekkor a lángolkból szőtt alak belép a falba, majd jó néhány perc múlva egy körülbelül a nagyúr testvérével egyidős díszes vörös ruhás kyr férfi lép ki azon az ajtón, amin be szerettetek volna menni. A nemes egy fa dobozt tart a kezében, amit átad a nagyúrnak. A nagyúr felnyitja a ládát, majd elégedetten bólint, és visszacsukja. A két férfi, aki eddig várt elindul vissza arrafelé, ahonnan jöttek. A nagyúr jelez, hogy indultok vissza.
Mire a kamrához értek, újra nyitva vannak a kapuk, amin érkeztetek. Átléptek rajta, és a kiindulási pincében találjátok magatokat. A nagyúr itt rövid megbeszélést tart a többiekkel, majd egy hintó visz téged, és a nagyurat, a ládákkal együtt a fogadóhoz. Hajnal előtt valamivel értek a fogadóhoz. Miután a szobába felcipelitek a dobozokat a nagyúr hangját hallod meg a fejedben:
- Az Istennő egy hetet adott nekik, hogy rendezzék a dolgaikat. Egy hét múlva visszamegyünk hozzájuk, és kiderül hogyan lesz tovább.
Mihez kezdesz abban az egy hétben (5 napban), míg a városban lesztek?
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Last edited by Chris; 04-23-2007 at 07:26..
|

04-23-2007, 07:33
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Gren szavaira csak megvonom a válam és ásítok egy hatalmasat.
Grenhez:
- Aludni kíne, me így nöm sukra löhet majd használni mönket...
Last edited by Chris; 04-23-2007 at 07:58..
|

04-23-2007, 10:21
|
Member
|
|
|
|
Hyas-nak:
-Bár az amivé lettek nem érdemelné meg, de amik egykor voltak igen.
Fogok szerszámot és nekiállok sírt ásni (valószínüleg nem túl mélyre sikerül) és közben folyamatosan mormogok magamban. Ásás előtt odaszólok Stancil-nak, hogy figyeljen nagyon, mert ha megindulnak a városból kifelé az emberrablók akkor jó lenne tudni róla.
Mire befejezed az ásást az egész procedúrával együtt már nem csak fáradtnak hanem éhesnek is érzed magad. Hyas segít neked közben a törpe hölgyről kérdezget, hogy hogy hívják, meg honnan jött, honnan ismered, és hasonlók.
Mire befejezitek, Farkas már félálomban ül egy fa tövében. Stancil is bealudt a nagy örködés közben, a nő is laposakat pislog, néha lecsuklik a feje, Hyas sincs a toppon, és te sem.
Last edited by Chris; 04-23-2007 at 11:43..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|