|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

05-18-2006, 09:19
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zounok
Azért azt túlzás feltételezned, hogy csak te támadsz
|
Zou, simán nem érted, én azt mondom, tök mind1 ki támad, a támadónak sokkal nagyobb a kockázata mint a védőnek, és nem támogatok semmi olyat ami csak tovább növeli a védő előnyeit.
ott van lejebb a javaslat, a kv előtt 10mp szünet amikor is lehet távolozni..
és a változatatás az "így nem jóról" egy még rossszabra nem megoldás
|

05-18-2006, 09:23
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Aki szétoffolja a témát, és takarítanom kell utána, az legközelebb hosszabb pihenőre számíthat, nemcsak egy körváltásnyi szünetre. Köszönöm.
|

05-18-2006, 09:25
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
Zou, simán nem érted, én azt mondom, tök mind1 ki támad, a támadónak sokkal nagyobb a kockázata mint a védőnek, és nem támogatok semmi olyat ami csak tovább növeli a védő előnyeit.
ott van lejebb a javaslat, a kv előtt 10mp szünet amikor is lehet távolozni..
és a változatatás az "így nem jóról" egy még rossszabra nem megoldás
|
A gond csak az, hogy te a támadás erősítését is (10%, tábornokok ) a visszájára fordítod, kihozva belőle, hogy ezzel is a védő jár jobban. Értem én hogy jutsz el idáig, talán még van is benne valami, de ezek annyira a támadó erők növelésére irányulnak, hogy ennél erősítőbbet nem tudsz szinte javasolni... neked ez is kevés.
|

05-18-2006, 09:31
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
A gond csak az, hogy te a támadás erősítését is (10%, tábornokok ) a visszájára fordítod, kihozva belőle, hogy ezzel is a védő jár jobban. Értem én hogy jutsz el idáig, talán még van is benne valami, de ezek annyira a támadó erők növelésére irányulnak, hogy ennél erősítőbbet nem tudsz szinte javasolni... neked ez is kevés.
|
Ez a téma tudom, hogy felvetődött, de mint előzőekben írtam, ilyen jellegű változás most egészen biztosan nem lesz.
|

05-18-2006, 09:37
|
Member
|
|
|
|
Hódító a játék neve. Jól mondtad. Azonban a főoldalon is ott van, hogy nem csak ütésekkel lehet ebben a játékban boldogulni. Nem véletlen lett kitalálva anno a felfedezés sem. Amelyik klán nem , vagy csak kismértékben online, az beáll védekezni, termelni. Teljesen egyértelmű, hogy ha védekezős orijaik vannak, akkor nehéz beverni! Ha valaki be akarja őket verni, akkor kösse fel a gatyát, készüljön rá rendesen! Pl. ott vannak CL-ék, igencsak be kellene tenned a 90% barakkot az orijaidba, hogy begyalogolj. És ezt rendjén valónak találom, mert ők így rendezkedtek be, nem agresszorkodnak, nincsenek itt annyit, mint más.
Nem lehet itt mindenki a váltáskor, nem csücsülhet itt mindenki a gép előtt hajnali 4.00.16 mp-kor, mert éppen akkor van a 10 mp. szünet! De ha abban a körben tud távolozni, frissíteni , akkor helyrehozhatja a hibáját ! Aki meg egyáltalán nincs ott, az vagy megérdemli, vagy biztos magában
És elnézést kérek, de semmivel nem rosszabb az az ori, amelyik felmegy 600 K-ra felfedezéssel, mint az, amelyik ütésekkel 1milla pontra! Ugyanolyan játékos, neki erre van ideje, ezt vállalja.
Ha pedig mégis erősíteni akarjuk a támadást, akkor meg vannak rá a lehetőségek ( 10%, tábornokok, esetleg valamit még be lehet iktatni), de ez ne legyen már visszafordítva, hogy ezzel is a védekezőnek kedvezünk! A támadónak is van esélye még bontani, számítva a frissítésre, igenis kelljen megküzdenie azért, hogy elvigyen 10-12-14K hekit a másiktól, ne az legyen, hogy lebontok 8000 épületet, és karba tett kézzel várok a zsákmányra.
Zou
|

05-18-2006, 09:39
|
Member
|
|
|
|
Elnézést Attila, csak példaként hoztam ezeket, nem azért, hogy javaslom.
|

05-18-2006, 09:52
|
Member
|
|
|
|
A 10 mp.-el kapcsolatos ellenérvem:
Miért csak 10 mp? Hogy ha esetleg éppen rágyújtok, akkor már ne lehessen rá lehetőségem?(sicc.bagósok hátrányban  )
De komolyan: aki óra.40-kor néz távolba, annak így sem sikerülhet a 10 orit rendbeszednie, beállítania,feltöltenie,lefokoznia,bontania,stb. 20 perc alatt ! Aki meg óra.10-kor néz egy távot, annak meg igenis lehessen rá lehetősége, hogy összeszedje a bandát ( éjjel egyébként is nyűgös mindenkit felrángatni), elintézzék a dolgokat. Azért mert nem óra.00.16mp-26 mp-ig nézett távolt, ne essen el ettől a lehetőségtől!
Zou
|

05-18-2006, 10:03
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Miért csak 10 mp? Hogy ha esetleg éppen rágyújtok, akkor már ne lehessen rá lehetőségem?(sicc.bagósok hátrányban  )
|
Mert eddig kb 2 másodperc volt, ez ennek az ötszöröse lenne.
|

05-18-2006, 10:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mert eddig kb 2 másodperc volt, ez ennek az ötszöröse lenne.
|
Atti, nem a 2/10 mp. a lényeg, hanem az elv, hogy ha esetleg azt a pár mp-et lekésed, akkor veszett minden 
Last edited by Zounok; 05-18-2006 at 10:15..
|

05-18-2006, 10:21
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Atti, nem a 2/10 mp. a lényeg, hanem az elv, hogy ha esetleg azt a pár mp-et lekésed, akkor veszett minden 
|
A szünet bevezetését követően belső fórumokon több helyen is ez volt a téma, hogy nagyon sokan ezekért a másodpercekért élnek-halnak, ezek nélkül nagyon nem ugyanaz a támadás. Ha valamit BÁRMIKOR meg lehet csinálni, az már nem ugyanaz az izgalom.
Lenti csoportokban, ha kicsit máshogy néz is most ki ez, de megmaradt ez a kis centizgetés.
Fent kláncsatáknál kevésbé van meg. Erre javasoltam, hogy tegyük vissza. A 10 mp lehet, hogy nagyon sok is. Hogy az eddig megszokottak fényében valaki azt mondja, hogy KEVÉS, arra végképp nem számítottam, mert kb 5-szöröse annak, ami eddig volt, semmiképp nem hiszem, hogy kevés lenne.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|