Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Mi a véleményed a játékbeli(!!!) adóról?
Változtatni kellene rajta. 28 43.75%
Jó ez így. 21 32.81%
Nekem midegy. 11 17.19%
Nem is kéne adó! (Tehát változtatni kéne rajta...) 4 6.25%
Voters: 64. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-22-2007, 13:47
Bogár Bogár is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Meteo View Post
DE AZ ADÓ MÉG ENNYIRE SEM JÓ SEMMIRE...
ez még nem jelenti azt, hogy kell is változtatni rajta.
egyébként a bónusz sem jó semmire. max annyira, hogy ha nem vagy vip, ellátogatsz a civ3000 oldalára...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Last edited by Bogár; 01-22-2007 at 13:51..
Sponsored Links
Old 01-22-2007, 14:52
Steve Steve is offline
Member

Longevity: 99%

MEteo egy tanács: jegeld a topicot, játsz addig amíg eléred hogy egy milliárd kp lesz az oridba, és utána gyere vissza és átgondolván az egészet véleményezd ötleted újra
Steve`sfield (#324643)
Old 01-22-2007, 15:07
Meteo's Avatar
Meteo Meteo is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
MEteo egy tanács: jegeld a topicot, játsz addig amíg eléred hogy egy milliárd kp lesz az oridba, és utána gyere vissza és átgondolván az egészet véleményezd ötleted újra
1 mrd kp-nél valószíű még jobban kapálúznék, hogy mennyire nem ér semmit...

Egyébkéként a 10%-a már megvan...
Old 01-22-2007, 15:36
karesz6 karesz6 is offline
Member

Longevity: 98%

Nem tudom mi az oka de a hódító gazdasága úgy működik jól hogy viszonylag minimális arany kerül be a játékba. Így momst a játék (szerintem) egyensúlyban van. Most gondold el mi történne ezzel az egyensúlyba ha minden ori (nem termeléssel mert az nem hoz be egy kanyi aranyat se) csak úgy napi 4 milkát termelne adóból. Egy nagy csopiba (1000 fő) az napi 4 mrd. Amíg sztem 10-20 milkánál több nem nagyon kerül be a játékba naponta. Felborulna az egész.
Old 01-22-2007, 16:04
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by karesz6 View Post
Nem tudom mi az oka de a hódító gazdasága úgy működik jól hogy viszonylag minimális arany kerül be a játékba. Így momst a játék (szerintem) egyensúlyban van. Most gondold el mi történne ezzel az egyensúlyba ha minden ori (nem termeléssel mert az nem hoz be egy kanyi aranyat se) csak úgy napi 4 milkát termelne adóból. Egy nagy csopiba (1000 fő) az napi 4 mrd. Amíg sztem 10-20 milkánál több nem nagyon kerül be a játékba naponta. Felborulna az egész.
Érdekes lenne tudni, hogy mennyi az össz kp mennyiség egy adott csoportban (mondjuk 5V-ben), és ez mennyit változik naponta. Talán Ati el tudná árulni.

A több pénz tönkretenné a piacot, mert az árak csak 50K-ig tudna alkalmazkodni,
Old 01-22-2007, 16:11
csukja csukja is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Például piacra megyek, és látom, hogy van 3000katona 25K-ért, meg tudok venni 3000-t, meg is veszem és meglátom, hogy 5000pénzem maradt összesen. Velem így szokott történni.
Ilyenkor kell aranyalmázni
Quote:
Originally Posted by csukja View Post
Én szerintem jó az adó ahogy van de tőlem akár emelhetjük is, és a fenti szöveg arra is egy remek példa hogy kell adó mert ha már csak 5000 aranyam van akkor akár milyen minimális bevétel jön berkom mondjuk 20%-ra az adót és akkor gyorsabban fel tudok fejlődni mintha csak aranyalmáznék!
Quote:
Fejlődni??? Én nem hiszem hogy csak adóból és aranyalmából te akárhova fejlődnél.
Quote:
Abban azt hiszem hogy eddig mindenki egyetértett hogy amennyiben az adó nem túl magas akkor gyakorlatilag légenyes szerepe nincs. De nem is kell hogy legyen. Azt az aprócska ám sokszor annál jelentősebb funkcióját hogy ideiglenesen lenullázza a kiadásokat ellátja több nem kell.
karesz6 olvasd el! Én nem olyan nagy jelentős fejlődésre gondoltam de ahogy te is mondtad a kiadásokat lenullázza.
Old 01-22-2007, 16:11
Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Érdekes lenne tudni, hogy mennyi az össz kp mennyiség egy adott csoportban (mondjuk 5V-ben), és ez mennyit változik naponta. Talán Ati el tudná árulni.

A több pénz tönkretenné a piacot, mert az árak csak 50K-ig tudna alkalmazkodni,
De ha ez a javaslat megvalósul akkor az 50k hoz meg az adó alkalmazkodik és mégjobban borul az egész. A piac meghalna a termelők csak maguknak termelnének és akinek nincs bányája beragadna.

Án is rettentő kiváncsi lennék rá mennyi arany van egy csopiba de sztem egy nagyobb csopiban 50 milkánál nem sokkal több jut fejenként. Meg arra is kiváncsi lennék mi történne ha az arany felét hirtelen kivinnék a csopiból. De erre már van topic.
Old 01-22-2007, 16:13
Member

Quote:
karesz6 olvasd el! Én nem olyan nagy jelentős fejlődésre gondoltam de ahogy te is mondtad a kiadásokat lenullázza.
Azt hiszem azt hogy lenullázod a kiadásokat nem nevezheted fejlődésnek és azt sem ha 1 hét alatt összearanyalmázol 1 épületre valót (ha addig el nem viszi azt a pénzt valaki.)
Old 01-22-2007, 16:23
csukja csukja is offline
Member

Longevity: 94%
Talking

Quote:
Azt hiszem azt hogy lenullázod a kiadásokat nem nevezheted fejlődésnek és azt sem ha 1 hét alatt összearanyalmázol 1 épületre valót (ha addig el nem viszi azt a pénzt valaki.)
nem, de könnyebben lehet tőle fejlődni akár minimális akár nem minimális (bár ezt azért kétlem)mértékben!
Old 01-22-2007, 16:27
Member

Quote:
nem, de könnyebben lehet tőle fejlődni akár minimális akár nem minimális (bár ezt azért kétlem)mértékben!
Én a gyors fejlődésnek azt nevezem ha bejön 50 heki fedezésed és még abban a körben elindítod az összes beépítését. És ha van elég tartalékod ennyit elég gyorsan elő tudsz teremteni pénzösszegben is.
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules