Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 04-12-2007, 07:02
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Alysium: van bármi kérdésed, észrevételed a nagyúrhoz, indulás előtt? Mit viszel magaddal, hogy készülsz fel a szöktetéshez? Mik a terveid indulásig?
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Sponsored Links
Old 04-12-2007, 07:32
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Longevity: 97%

Grenhez:
- Mönek akarsz uda feljutni? Ha nöm íppen aladtad vannak, akkó aligha látszanak. Ha a nyúrga itten lenne, az löhet írne valamit, má ha tínyleg lát a setétben. Mönjünk ki, aztat csapjunk szét pár föjet.

Farkas-nak:
-Elég jól vagy a fejcsapdosáshoz? - nézek végig a kötésein. - Úgy látom innen nem tudunk rájuk nézni valóban, de öngyilkos akciót sem szeretnék végrehajtani. Próbáljunk meg a közelükbe kerülni és ha "csak" annyian vannak amennyivel elbírunk akkor essünk nekik. Utánna viszont vágta és lehetőleg a Nagyúr felé.
Ha nincs ellenvetés és látszólag mindketten beleegyeznek akkor elmormogok magamban egy imát, ököllel "megigazítom" a sisakom és irány a kapu.

Gren: továbbra is játszod a részeget, vagy "normálisan" mész oda?

Last edited by Chris; 04-12-2007 at 07:38..
Old 04-12-2007, 08:49
Pettyes Pettyes is offline
Member

Az inulásig az idő nagy részét felkészüléssel töltöm, egy-két fohász, felkészítem a lovamat, hátha gyors távozás szükségeltetik, majd várom az időt, amikor indulni kell.

Felszerelésként az összes fegyverem viszem, amit lehet és megemlítem a nagyúréknak, hogy úgy gondolom, bár vannak ilyen rúnák az épületben, amit az őrök valószínűleg nagyon jól tudnak, így ők fegyvert fognak rántani, mivel ezzel azonnal riasztanak és még fel is tartanak, tehát a fegyvert szükségesnek tartom.
A másik, hogy a lehető leggyorsabban kell mozognunk a kijutáskor, ugyanis semmi fedezék nincsen a folyosókon, a ház körül, maximum a kanyarok, így akár íjjal, nyílpuskával igen jó célponttá válhatunk vagy a mágia használok szerencsétlen alanyaivá válhatunk.

Ha pedig úgy gondolják, hogy mágiával megtudnak oldani mindent, akkor nem viszek fegyvert csak a tőröm.

Ezután már csak az utasításokat várom.
Old 04-12-2007, 13:12
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

"Normálisan" megyek a kapuhoz. Farkas-éknak megmondom, hogy ha kérdez az őr esetleg arról, akkor ittam valami italt és attól kijózanodtam.

- Maga aztán gyorsan kijózanodott - veti oda, a kapus - Aztán hogy hogy ilyen hamar elhagyják a városunkat, csak nemrég jöttek? - kérdi kissé furcsálkodva.

Visszafolytok egy böfögést és láthatóan felettébb rossz ízűt és utánna felelek:
-Vannak bizonyos előnyei a rokonságban lévő papoknak és varázslóknak. Például mindenféle rosszízű kotyvalék, amitől kijózanodik akinek kibírja a gyomra. Vannak bizonyos mellékhatások, de általában még jól is jönnek.
Körbevizslatom a kapus környékét, hogy van e valami riasztóeszköz a közelében amivel felverheti a többi őrt és csak utánna felelek:
-Bajba kerültek azok a marhák, úgyhogy most lőttek az alvásunknak. Iparkodnunk kell, különben csak a varjak laknak jól a húsúkból. Kinyitná a kaput?

Vállatvon, nagyon sóhajt, aztán a kapuhoz ballag, és elkezdi kinyitni.
- Nemsokára lejár a szolgálatom, szóval nem tudom megígérni, hogy a váltás vissza is engedi magukat.
Lassan de végül csak kinyílik az a kapu.

Last edited by Chris; 04-12-2007 at 13:48..
Old 04-12-2007, 13:39
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Massza Rex, Z: freestyle vagy kockadobálással menjen a bunyó (már feltéve, ha bunyó lesz)? Kockadobálás esetén időpontot kellene egyeztetni.

A fájt sztem menjen fríbe, mert úgy tán gyorsabban haladunk.

Én a kocka híve vagyok de sajna időm hétfőig nem lesz semmire sem.

Nah, most legyek okos...
Hétfőn újratárgyaljuk. Ha találunk egy megfelelő időpontot, akkor kockadobálgatás, ha nem akkor freestyle.

Last edited by Chris; 04-12-2007 at 13:44..
Old 04-12-2007, 14:01
Member

Amint eléggé kinyílik a kapu megindulás kifelé.
-További jókat! - mondom az őrnek és magamban halkan törpe harcidalt kezdek énekelni.
Az irányt a kapun kívül a kölyök felé veszem. Két vezetéklovat szorosan az enyém mellé húzok és összehúzom kissé magam, hogy szemből aki figyel ne lásson meg a lovak nyaka-feje miatt. A tűzszerszámom taplóját felizzítom és félig leoldom az olajs-szénporos szütyőket az övemről. A lovak nyaka közti résen sasolok előre, hogy lássak.
-A közelükbenhúzzunk el, de úgy mintha csak arra vinne az utunk. Ha nem támadnak ránk azonnal akkor megkérdezzük merre van Yankar. Ha elboldogulnánk velük akkor kezdetnek közéjük vágok egy kis meglepetést. - megemelintem a kezembe fogott szütyőt - a lovakkal gázoljuk le akit lehet és végezzünk mindegyikkel. Bár, ha egy-két sebesült marad az nem lenne rossz.
Igyekszem kiszúrni a tábortüzök (ha van) fényét-füstjét. (ha sötét is van, de nem felhős teljesen az ég akkor a füst majdnem ugyanojan jól látszik a holdak és csillagok fényében mint nappal.

Felhívom a figyelmed, hogy attól még hogy körül-belül tudjátok merre vannak, még keresnetek kell őket.
Nem látsz sem fényt, sem füstöt.

Last edited by Chris; 04-12-2007 at 14:10..
Old 04-12-2007, 21:51
Member

Ha a tippelt táolságnak a lén nagyjából túljutottunk megállítom a lovakat és hallkan közelebb hívom Farkas-t és Hyas-t, továbbra is "bújva a loak teste mögött:
-Ha jól feltételezem hármunk közül csak Hyas az aki eléggé fürge és tán elég képzett ahhoz, hogy némi felderítést végezzen a környéken. Mégse lenne túl jó, ha kissé irnyt tévesztenénk és elrobognánk mellettük.Na meg me lenne jó belefutni pár tucat íjászba sem hirtelen. Körbe tudnál kémlelni? - nézek kérdőn Hyas felé - Persze, csak ha bízol a képességeidben anyira, hogy megtedd. Az ijen földfelszini felderítés nem az erősségem és azthiszem Farkas -pislogok a nagydarab, kötésekkel "díszített" ember felé - sem lenne túl alkalmas választás pillanatnyilag.
Megvárom a válaszát.

Hyas bólint, majd leszáll a lóról.
- Várjatok itt - mondja, azzal elosonkodik a fák közt.
Jó háromnegyed óra múlva jön vissza, egy másik irányból.
- Két őrt láttam, és két megkötözött alakot. Az egyikük gyerek a másik nő, de az arcukat nem láttam. Íjászokat nem találtam, és az őrök nem tűnnek varázshasználónak, persze attól még lehetek - fintorodik el - egy tisztás szélén táboroztak le, így csak az igy oldalról tudtam közelebbről megnézni őket.

Hogyan tovább?

Last edited by Chris; 04-13-2007 at 06:51..
Old 04-13-2007, 09:39
Member

A többiekre nézek:
-Köszönjük Hyas! Ennek valamiért eléggé csapda szaga van. Szerinted mi ketten mennyire tudnánk közel osonni hozzájuk? Mert amennyire lehet odamehetnénk szerintem. Aztán legalább az egyik őrt ki kellene iktatni még mielőtt észrevesz minket - Hyas-ra pillantok, a szememmel kérve, hogy ezt is vállalja fel, ha lehet - aztán a másikat is elkapni. Ha lehet akkpr ugyanaknaak aki az elsőt. Így ha vannak, kénytelenek megmutatkozni a többiek, két másik közülünk pedig viszonylag váratlanul léphet közbe. Tábortüzet, vagy parazsat láttál esetleg? - nézek kérdőn Hyas felé.

- Nem volt sem parázs, sem tábortűz. Szerintem nem szeretnék felhívni magukra a figyelmet, ami a létszámukat tekintve nem is csoda, a tábor körbejárva nem láttam senkit rajtuk kívül - itt rövid szünetet tart, majd folytatja - Tudok mind a két őrrel végezni, ha kell.

Last edited by Chris; 04-13-2007 at 12:36..
Old 04-13-2007, 11:59
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

- Kapjuk el üket ílve, aztat maj kiverjük a fejükbű a tudást.
Old 04-13-2007, 23:24
Member

Farkas-ra sandtok:
-Nem rossz ötlet de ne itt. Ha sikerül őket élve elkapni akkor azonal át kell őket vizsgálni. Semmijen medál vagy vélhetően mágikus jeladó nem mradhat náluk. Pucérra vetkőzteve, egkötözv fel velük a vezetéklovakra és legalább egy óráyira el innen. Aztán ott "kikérdezzük" őket. Bár magam nem értek tulzottan a vallatshoz, de azthiszem előkszítésnek a meztelenségük is jó lesz.Amennyire megismertem az embereket eléggé nehezen viselik a dolgot. Aztán meg kezdhetjük a puhítást. De persze ehhez az kell hogy élve kapjuk el őket.
Megvakarom a fejm:
-Lehet hogy tényleg csak ketten vannak, de mindenképp arra számítsunk, hgy tucatnyian is lehetnek. Hyas ha el tudja kapni csenben az egyiket és valami gynús, de nem vészjósló hangggal elterelni a másk figyelmét, akkor azt megpróbálhatjuk lerohani, vagy ha annyira tud akkor akár mindkettők el tudja kapni mi pedig terlünk és lassan közelítünk a lovakkal.

- Jelzek ha jöhettek - mondja Hyas, aztán elsiet.
Több mint negyedóra múlva bagolyhuhugást hallotok abból az irányból, amerre eltűnt.

(Így hogy előre küldtétek elvégezni a piszkosmunkát elmarad a harcijelenet, szóval nem kell időpontot egyeztetni.)

Last edited by Chris; 04-16-2007 at 07:10..
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules