|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Egy normális, hadis óriás a 4-2 szinteken átlagosan hány % barakkot és tornyot tart
|
30%
|

|
1 |
1.72% |
35%
|

|
1 |
1.72% |
40%
|

|
3 |
5.17% |
45%
|

|
5 |
8.62% |
50%
|

|
16 |
27.59% |
55%
|

|
15 |
25.86% |
60%
|

|
13 |
22.41% |
65%
|

|
3 |
5.17% |
70%
|

|
1 |
1.72% |

06-06-2007, 12:55
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
off
Steve: mondtam már, hogy nem vagyok profi, akkor meg pláne nem voltam. elöször volt 45x annyi varim, mint hektárom, és kevés orit nem gömböztem. emellett eliteim voltak, és az élöhalott szövijeimtöl (ez volt 4L-ben, na!) vitt segitséggel voltak sikeres visszakiséréseim is. legtöbbször földre. és nem mondom, hogy néha nem volt szerencsém.
2B-ben pedig egyik szövim volt fullvaris, szintén kevés láthatatlan célponttal, a többiek és én inkább hadis, annyi varival, hogy a többség ne ártózzon
...ennyit a hitelességemröl, többet magánban
téged pedig valóban tisztellek!
/off
|

06-06-2007, 15:02
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Jól mondja bitboss, láttam a saccolásait, és nagyon ritkán tévedett, de akkor is minimálisat.
|
Saccolassal nagyon nagyot is lehet tevedni :P

06-06-2007, 15:18
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
|
Attól függ ki saccol 
|

06-06-2007, 15:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
|
ez vitathatatlan .... de ő minimálisat szokott csak
óriásban meg kifejezett penge
|

06-06-2007, 19:14
|
Member
|
|
|
|
Bitboss nincs miért tisztelned  Én megértelek, csak nem azt írtad eredetileg, azért volt hihetetlen 
Steve`sfield (#324643)
|

06-06-2007, 19:16
|
Senior Member
|
|
|
|
Amugy eddig nem irtam ide semmit, mert nem tartom ertelmesnek a szavazast...
Nem mindig az atlagos a legjobb...
Lehet epp az a legjobb, amibol csak keves van? Csak epp sok ido kell ra? Annyi mindentol fugg ez.... szovitol, csoporttol, embertol, idotol, jatekstilustol, penztol...
Nem sok ertelmet latom az ilyen statisztikanak 

06-06-2007, 22:59
|
Junior Member
|
|
|
|
nekem pedig az a véleményem, hogy az átlagos országfelépitésnek igenis van jelentösége, mert ha valaki annál jobbat épit, akkor a normális?-komoly-élezett-valódi hadisok ugyan beverik, de Ö ezt a többieken vissza tudja szerezni, igy hosszu távon több sikere lehet, mint kudarca.
természetesen tisztában vagyok vele, hogy egy erös óriás hadisnak van 60-70% barakk+tornya, de annak fenntartásához gazdag háttér, sok idö, VIP szükséges. legyünk már tisztában azzal, hogy egy 450ezres regisztrálási sorszámig eljutott játékban a többség nem függö, legfeljebb a hangadók.
egyrészt várok egy éplistagyüjtö tolist, aki igazolja vagy megcáfolja a 45-50%-os barakk+torony saccomat
másrészt várom a minuszokat 
|

06-06-2007, 23:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by bitboss
nekem pedig az a véleményem, hogy az átlagos országfelépitésnek igenis van jelentösége, mert ha valaki annál jobbat épit, akkor a normális?-komoly-élezett-valódi hadisok ugyan beverik, de Ö ezt a többieken vissza tudja szerezni, igy hosszu távon több sikere lehet, mint kudarca.
természetesen tisztában vagyok vele, hogy egy erös óriás hadisnak van 60-70% barakk+tornya, de annak fenntartásához gazdag háttér, sok idö, VIP szükséges. legyünk már tisztában azzal, hogy egy 450ezres regisztrálási sorszámig eljutott játékban a többség nem függö, legfeljebb a hangadók.
egyrészt várok egy éplistagyüjtö tolist, aki igazolja vagy megcáfolja a 45-50%-os barakk+torony saccomat
másrészt várom a minuszokat 
|
már nem azért de a 60%-os barakk-torony arány még böven jó,nem kelll annyira függőnek lenni, mert azt simán fent llehet tartani önellátásból, igaz picit éhezik, de spec a kati képzésből simán fedezheted a kaját, ráadásul napi 2belépéssel is megvagy, esetleg még lehet úgy csinálni hogy nem éhezik, de a fegyót piacon veszed.

06-07-2007, 00:03
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Üdv mindenkinek,
...
A kérésem nagyon egyszerű, aki erre jár, legyen szíves bejelölni, hogy az általa eddig tapasztaltak szerint milyen arányt tart normálisnak, vagyis átlagosnak. 
...
|
a vitainditó használta a normális és az átlagos szavakat is, késöbbi beirásaibol viszont kitünik, hogy átlagosra gondolt.
mellébeszélhetünk tehát arrol, hogy mit lehet tartani, de itt arrol van szó, hogy a valóságban a többség mit tart!
|

06-07-2007, 06:59
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by bitboss
a vitainditó használta a normális és az átlagos szavakat is, késöbbi beirásaibol viszont kitünik, hogy átlagosra gondolt.
mellébeszélhetünk tehát arrol, hogy mit lehet tartani, de itt arrol van szó, hogy a valóságban a többség mit tart!
|
Ezen csodálkozom én is  Az lehet, hogy a hadis orik egy olyan 5%-ának 70%-on van a barakkja, de az átlag nagyon elmarad ettől. Nem tudom mit nem lehet ezen érteni.
kiepland (#147523)
II. kiepland (#429776)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|