Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 02-13-2007, 12:49
Pettyes Pettyes is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Rövid koncentrálás után felállok és a többiekhez intézem a szavaim:
- Megvannak!
Majd felpattanok Foltosra és viszek még 2 lovat.
- Az úton visszafelé vannak, elhozom őket.
Mondom, majd elindulok visszafelé a lovakkal.
- Nemsokára itt vagyunk - majd elindulok visszafelé az úton.
Megyek keb egy 10-15 percet, ha nem találom őket, akkor körbepillantok, hogy legalább látótávolságon beül vannak-e.
Semmi, és nem is látod őket a távolban.
Hmmmm, feletébb különös... Gyors körbepillantást veszek infrával is, ha továbbra sem találom őket, akkor még visszább haladok az úton. Most is egy 10-15 percet haladok, közben használom az infrát is és a rendes látásom is. Remélem, hogy itt lesznek valahol.
Tovább mész, de semmi. Se egyik látással, se másikkal.
Sponsored Links
Old 02-13-2007, 13:32
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Grennek:
- Szörintem nem jú ötlet. Űk tudják mink hun vagyunk, me űk csinálták a csapdát. MInk nem tudjuk űk hun vannak. Vissza jünnek csendben, lopva és kettű jubb szemű íjász lelű, míg pihengetünk. (Fejcsóválás)

Farkas-nak:
- De ha elkezdjük keresgélni őket akkor egy íjász is elég. Meg szerintem ennyi halott után inkább máshol keresnek minket. Minek jönnének vissza? A célpontjaik nincsenek itt csak pár sebesült és vagyontalan szolga. Legalábbis az ő szempontjukból.

Grennek:
- Löhet űk má tudják, hun a szökér. Mink meg csak itten pihegünk. Mögvárjuk a hosszúfült, aztán kiderül mörre tuvább.

Last edited by Chris; 02-14-2007 at 09:29..
Old 02-13-2007, 21:09
Member

Idestova 30 percet lovagoltam, ami nem kis távolság és nem találom őket... Talán elhagytam őket, gondolkodom el. Még egy 5 percet megyek, ezután nem látom értelmét tovább menni és visszafordulok, majd megmondom, hogy nem találtam meg őket. Talán több szem többet lát alapon a többiek is segíthetnek keresni őket.
5 perc után sem találsz semmit. (Vedd figyelembe, hogy a terep nem teljesen sík, az út meg nem nyíl egyenes, valamint hogy háromnegyed napnyi utat tettetek meg a várostól...)

Last edited by Chris; 02-14-2007 at 06:30..
Old 02-14-2007, 07:09
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Longevity: 99%

Mikor visszatér Alysium és közli, hogy nem találta meg a Nagyúrékat:
-Nem mehetünk keresni őket mindanyian. Hyas állapota nem túl fényes, ahogy egyikőnké sem. Én azt mondom, hogy Farkas-sal menjetek ki az úton, illetve azút két oldalán úgy 50 lábnyira, hogy többet lássatok. Én maradok itt és Vigyázok Hyas-ra, meg a holmink megmaradt részére.
Észrevehetően támolygok, bár igyekszem leplezni.
Old 02-14-2007, 11:12
Member

- Ríszemrűl röndben.
Milyen messzire mentek el?

Last edited by Chris; 02-14-2007 at 11:29..
Old 02-14-2007, 12:13
Member

Mikor a többiek elmennek igyekszem Hyas-t kényelmesen elhelyezni a szekér mellett. Feltámasztom a hátát és a közelébe viszek mindent amire szükség lehet. (víz, élelem, takarók) A lovakat a pónimmal együtt a szekér végénél kötöm hosszú pányvára és gondoskodom nekik ennivalóról. Aztán az összeszedett fegyvereket szedem szét kupacokra.
A hajítófegyvereket, íjakat, nyílvesszőket odahalmozom a szekér fedezékébe, kicsit távolabb (1-2 lépésre) tőlük külön-külön kupacba a kardok, nehéz kalapácsok, csatabárdok, tőrök stb. Fogok pár egyenes hosszúkardot és félkörben leszúrom a szekér (Hyas és a cuccaink felöli) oldalánál aztán kötelet kötök a markolatokra, mintha kerítés lenne és a kötélre ráborítom a láncingeket. Ha sokat nem is ér, de legalább messziről kilőtt nyíllal nem tudnak egyből eltalálni minket. Ha még nem tértek vissza a többiek akkor elenőrzöm Hyas-t. Ha magánál van akkor megkérdem mit szeretne. Ha érzi úgy magát akkor 10 percre magárahagyom és egy gyors kört megyek az erdőben a holtak közt körbenézve, meg kissé távolabb, hátha találok még valamit.
Hyas azt mondja, hogy köszöni már jobban, van, de pihenne ha lehet.

Last edited by Chris; 02-14-2007 at 12:27..
Old 02-14-2007, 12:34
Member

Részemről úgy 100 méterre gondoltam.
Elmentek, szétnéztek, de nem találtok semmi különöset.
Old 02-14-2007, 14:29
Member

Furán nézek Farkasra, miután 100m-t megtettünk és elkezd keresgélni. Ezután megszólalok kicsit furán nézve Farkasra:
- Nem hiszem, hogy itt lennének... 35 perces lovaglás után sem találtam semmit, jóval távolabb vannak.
Majd elindulok egészen addig, amíg eljutottam. Ha addig követ Farkas, akkor megmondom neki, hogy idáig jöttem, de még itt sem találtam senkit. Tovább mehetünk, vagy ... - hagyom nyitva a kérdést egy váll felhúzással.

Last edited by Chris; 02-14-2007 at 14:48..
Old 02-14-2007, 14:54
Member

Miután körbenéztem az erdőben visszatérek Hyas mellé.
Old 02-14-2007, 17:41
Member

Alysiumnak:
- Nem keresgélek, te...Hanem figyelek, Te meg szörintem menj a másik irányba, aztat ottan kímleld a távot. A szekér itten hagyta a luvakat, tehát bárhuva is mönt, ottan marad. Vagy ottan várnak, vagy mögpróbálnak visszagyűnni ide. De az is löhet, hugy a támadúk söm találják üket, így minket fugnak mögtalálni újra. Vagy nem. Majd az égiek eldüntik. Pihenj és figyöld a távu, amíg löhet.

Last edited by Chris; 02-14-2007 at 18:17..
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules