Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-28-2007, 15:54
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
Nem vagyok benne biztos, de úgy tudom, hogy a vihar, csak mélyszabi alatt esik le. De ez nem biztos.
én úgy tudom sima szabinál....
Quote:
Ez szövire is igaz. Korábban is írtam, hogy egy nagyobb csoportban, ha azt írja ki, ohgy 2-3 körről jön az áldás, akkor nagy az esélyed rá, hogy nincs is benne a pontlistádban. Vagy éppen 50vari van a környékeden Akkor aztán van mit gömbözgetni...
én nem voltam még olyan csopiban ahol ne láttam volna a 3 körre lévő orikat... Hol van ez?
Quote:
Ez mint mondtam, nem mindig megoldható.
Nem tudom mi nem oldható meg.. pontlista , a varis munkája, + a korábi ,meglévő és potenciális ellenségek prioritását élvezve leszükíteni a kört nem lehetséges?: O
Quote:
Az én környékemen, szinte minden szövinél, van egy full varis.
Jó kis környék ... érdekelne merre van.. JAh a hullához viszonyitva mindenki full varisD
Quote:
mennyi ideig is van nyitva egy tk? 10körig. normál csopiban az 10óra. Ki az aki nem néz rá 10óránként az országára?
Persze lehet hogy megússza a tolvaj, de a következő próbálkozásnál, már biztos hogy mindenki les tk-t.
Egy normál csopis van h nem néz rá 10 körönként mert nem megszálott...
alszik 8 órát és még 2 órát tesz-vesz a játék nélkül....
Igen a következőnél.. márha lesz következő és az illető nem zuhan jó pár kört lejjebb a tekizés miatt.. vagy lesz olyan hülye a tolis és másnap megint benéz...
Old 02-28-2007, 15:58
LotR LotR is offline
Member

Quote:
Igen. De ez után már nem kicsit esik a készülye. Ezután már összeomlik. Se faji vari, se védelem, se mp, se semmi. Csak a vihar leszedése, 3 körönként. Tehát 3 kör alatt szedi le a vihart, ha minden körben 1et tud varázsolni. ahogy ti is mondtátok. És ez a varinak, csak 3 körönként 4% készü... Közben tud tűzgolyózni, vagy rengetni is.

És még az a 3 kör alatt is fogy a lakosa...
ha így lenne nem panaszkodnék.. az tuti, még álmomba se merek ilyen erős vihart+ szárazat remélni a hodba....
Igen a varis meg még tűzgolyózik is jah közbe más meg legömböli... ???
JAh kb lemegy 75%-ra a kszüje, de ha lopja az embert akkor mág annyira se...
nem beszélve arról ha esetleg bont pár épületet.. hátha közelében van az illető.. és esik annyit h felé kerüljön a varis....
Old 02-28-2007, 16:48
Kubbi Kubbi is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
én nem voltam még olyan csopiban ahol ne láttam volna a 3 körre lévő orikat... Hol van ez?
Te most ugyanazt mondod amit én írtam. Léc olvass figyelmesebben.
Én azt írtam, hogy a 200as listában, mindenki 2-3 körre van tőlem. És nálam, ha jön valami ártó, akkor azt írja ki, szó szerint.:

"Társaik 362 tolvajt ájultan találnak fekhelyükön! A varázslat alulról érkezett, 2 - 3 kör távolságból."

Tehát, mint korábban írtam, az egész 200as lista lehet. De mivel, a 3körre levők egy részét látni, ezért a 200as listán túlról is jöhet áldás.
Quote:
Nem tudom mi nem oldható meg.. pontlista , a varis munkája, + a korábi ,meglévő és potenciális ellenségek prioritását élvezve leszükíteni a kört nem lehetséges?: O
Már megint ugyanazt kérdezed. ÉS lásd fentebbi írásom: Gyakorlatilag lehet pontlistán kívül is. És egy általatok készítendő szuper vihar varázs ellen nem lehetne mit tenni.
Pontlistát meg lehet figyelni, Meteo írt is nekem exel-re egy kis segítséget ez ügyben, mely tényleg elé hasznos,
(Ezúton is köszi )
De 200as listán túlról nem ér SEMMIT
Éa a sok hírnév halyhász, csak hobbiból is ártózik ám
Quote:
Jó kis környék ... érdekelne merre van.. JAh a hullához viszonyitva mindenki full varisD
4/L középmezőny alja.
Ne érts félre. Én óriással vagyok, szóval nem igazán zavarna a dolog. Max tartanék 14-15% templomot...
( a korábban idézett esemény, nem ellenem irányult )

Quote:
Egy normál csopis van h nem néz rá 10 körönként mert nem megszálott...
alszik 8 órát és még 2 órát tesz-vesz a játék nélkül....
Igen a következőnél.. márha lesz következő és az illető nem zuhan jó pár kört lejjebb a tekizés miatt.. vagy lesz olyan hülye a tolis és másnap megint benéz...
Ebbe az irányba ne menjünk el szerintem.
Nem ez a problémánk.

A fő probléma, hogy ezzel is csak egyre több óriás lenne, és növelnénk a deffenzív stratégia lehetőségeit.
illetve egysíkúbb lenne a játék. Lásd mindenki vagy elf, vagy óriással szaladgálna.
A törpe és az ork, meg elfogyna...
Szóval, szerintem jó ez így ahogy van.

Last edited by Kubbi; 02-28-2007 at 16:51..
Reply With Quote
Old 02-28-2007, 17:41
Meteo's Avatar
Meteo Meteo is offline
Member

Longevity: 95%
Exclamation

Quote:

És egy általatok készítendő szuper vihar varázs ellen nem lehetne mit tenni.
De: leszedni, csak sürgetőbb módon...

Viszont abba van valami, hogy mindenki szanaszét ártózhat hobbiból, és ez nem jó. Lehete olyan, hogy hadüzenettel együtt lenne ütősebb. Csak ekkor meg ugye a nem vipesek szívnának.

Én igazság szerint már abban is kiegyeznék, ha 1-1,1%-ot vinne.

A lényeg, hogy rövidebb idő alatt szebb eredményt adhasson.
Old 03-01-2007, 10:25
LotR LotR is offline
Member

Quote:
Ez szövire is igaz. Korábban is írtam, hogy egy nagyobb csoportban, ha azt írja ki, ohgy 2-3 körről jön az áldás, akkor nagy az esélyed rá, hogy nincs is benne a pontlistádban. Vagy éppen 50vari van a környékeden Akkor aztán van mit gömbözgetni...
Tehát, mint korábban írtam, az egész 200as lista lehet. De mivel, a 3körre levők egy részét látni, ezért a 200as listán túlról is jöhet áldás.
Te olvass figyelmesebben...
Kiíváncsi lennék arra a csopira ahol Te nem látod az összes 2-3 körös országot, arról nem is beszélve, hogy általában 4-5-6 körre ellátni..
Szval kíváncsi lennék melyik csoportban és hol van az ahol Te a 200as listádba nem látsz esetleg egy 3körre lévő orit... Szerintem ilyen nincs! (előfordulhat de nincs)
Ennél érthetőbben nem megy...
L alsó közepe.... háát mondhatnál helyezést pl.: 200-400 között...
Csak a konkrétumok miatt, mert én is járok L-be de ilyet nem tapasztaltam!
Hírnév miatt ártozni? Hobbyból? Háát elég betegnek hangzik már bocsi...
Szerintem kevesen vannak ilyenek.

Quote:
A fő probléma, hogy ezzel is csak egyre több óriás lenne, és növelnénk a deffenzív stratégia lehetőségeit.
illetve egysíkúbb lenne a játék. Lásd mindenki vagy elf, vagy óriással szaladgálna.
A törpe és az ork, meg elfogyna...
Szóval, szerintem jó ez így ahogy van.
Ezzel pláne nem értek egyet... A vízióid ne vond bele ebbe légyszives....

És mellőzhetnéd az ilyen jelzőket h hiperszuper varázslat...:P
MErt nem erről van szó, racionálisan, elfogadhatóbb erősségű, a mostaninál hatékonyabb vihar és száraz varázslatot javasolunk...
Hogy ne legyenek olyan orik akik 15db templommal rohangálnak a 4. szinten (kivéve a hullákat) mert nem normális. Vagy ha igen viseljék a következményeket..
Jelenleg az ártók közül a tüzgolyót- infoszerzésre használják;
a tolvajok felfedése-gyilkolása jól müködik; a földrengés viszonyleg sok készüt igényel ,de használható.
Egyedül a vihar meg száraz nem hatékony erejű és sztem sokan ki is röhögik azt a varist aki ezt még használja...

Last edited by LotR; 03-01-2007 at 10:27..
Reply With Quote
Old 03-01-2007, 10:48
Kubbi Kubbi is offline
Member

Quote:
Te olvass figyelmesebben...
Te a 200as listádba nem látsz esetleg egy 3körre lévő orit... Szerintem ilyen nincs! (előfordulhat de nincs)
Asszem ezt nem kommentálom.
Önmagadnak mondasz ellen.
Quote:
Ennél érthetőbben nem megy...
L alsó közepe.... háát mondhatnál helyezést pl.: 200-400 között...
Csak a konkrétumok miatt, mert én is járok L-be de ilyet nem tapasztaltam!
Hírnév miatt ártozni? Hobbyból? Háát elég betegnek hangzik már bocsi...
Szerintem kevesen vannak ilyenek.
Asszem ez is ki lett tárgyalva, hogy igen is vannak ilyen emberek. Erre se reagálnék különösebben...
Aszem elég érthető volt, csak éppen hogy nem írtam be a pontos helyezésem, már megbocsáss...

Quote:
És mellőzhetnéd az ilyen jelzőket h hiperszuper varázslat...:P
MErt nem erről van szó, racionálisan, elfogadhatóbb erősségű, a mostaninál hatékonyabb vihar és száraz varázslatot javasolunk...
Hogy ne legyenek olyan orik akik 15db templommal rohangálnak a 4. szinten (kivéve a hullákat) mert nem normális. Vagy ha igen viseljék a következményeket..
Jelenleg az ártók közül a tüzgolyót- infoszerzésre használják;
a tolvajok felfedése-gyilkolása jól müködik; a földrengés viszonyleg sok készüt igényel ,de használható.
Egyedül a vihar meg száraz nem hatékony erejű és sztem sokan ki is röhögik azt a varist aki ezt még használja...
Asszem felesleges folytatnom veled a társalgást, mert többször leítam, hogy igenis alig látszik ,a 200as listában, 3körre levő ori, mert szinte mindenki 2 körre van.
Több konkrétumot minek?
Esetleg a fajom, és ép listám is bemásoljam?

Ne haragudj, de továbbra se tartom jó ötletnek, a varázslatok ilyen erősítését.
Sőt nem is tudtál, érveket felhozni mellette.
Már bocs, de nem sok értelme van, egy olyan varázslatnak, amit egyszer elnyomsz valakire, az meg bele is pusztul...
Reply With Quote
Old 03-01-2007, 14:05
LotR LotR is offline
Member

Quote:
hogy igenis alig látszik
akkor töröld meg a monitorod, vagy állítsd be; esetleg vegyél fel szemüveget, vagy ha rajtad van akkor töröld meg, javasolhatok még szemészt...vagy egy monitor cserét...
Más megoldást hirtelen nem tudok...
De veled ellentétben részemről igenis elhangzottak érvek és én teszteltem is, van tapasztalatom amire épp hivatkoztam... Csak ezeket elbagatelizálod vagy meg se érted, el sem olvasod...
Veled ellentétben ,amikor olyan kifogásokat hozol és fel és misztifikálod a vihar apró erősítésére tett javaslatainkat ami nem állja meg a helyét...

A L-ben nincs olyan ,h ne látnál legalább 4 körre, tehát ne látnád az összes 3 körre lévő orit... (egyedül 5 szint 200 heki alatti környékét tudom elképzelni, annak hogy nem látsz minden 3 körre lévő országot, de lehet még ott se áll fennt ez a szitu...)
Tényleg nincs miről tovább társalogni, mert nincs érved, nincs olyan tapasztalatod, hogy jelenleg db-okra ártóztak volna téged viharral..
Ugyhogy sztem tök felesleges, átlátszó kifogássokat felhozni...
persze már rég feltünt, hogy értelmetlen, mert téged nem lehet meggyőzni...

Last edited by LotR; 03-01-2007 at 14:08..
Reply With Quote
Old 03-01-2007, 18:42
Kubbi Kubbi is offline
Member

Quote:
akkor töröld meg a monitorod, vagy állítsd be; esetleg vegyél fel szemüveget, vagy ha rajtad van akkor töröld meg, javasolhatok még szemészt...vagy egy monitor cserét...
Más megoldást hirtelen nem tudok...
De veled ellentétben részemről igenis elhangzottak érvek és én teszteltem is, van tapasztalatom amire épp hivatkoztam... Csak ezeket elbagatelizálod vagy meg se érted, el sem olvasod...
Veled ellentétben ,amikor olyan kifogásokat hozol és fel és misztifikálod a vihar apró erősítésére tett javaslatainkat ami nem állja meg a helyét...

A L-ben nincs olyan ,h ne látnál legalább 4 körre, tehát ne látnád az összes 3 körre lévő orit... (egyedül 5 szint 200 heki alatti környékét tudom elképzelni, annak hogy nem látsz minden 3 körre lévő országot, de lehet még ott se áll fennt ez a szitu...)
Tényleg nincs miről tovább társalogni, mert nincs érved, nincs olyan tapasztalatod, hogy jelenleg db-okra ártóztak volna téged viharral..
No komment.
Reply With Quote
Old 03-01-2007, 18:58
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
5/Y-ban pedig az a helyzet hogy 3 körre látsz el a pontlistába legalábbis ahol én vagyok
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 03-01-2007, 18:59
Meteo's Avatar
Meteo Meteo is offline
Member

Longevity: 95%
Quote:
Már bocs, de nem sok értelme van, egy olyan varázslatnak, amit egyszer elnyomsz valakire, az meg bele is pusztul...

1. Erre már korábban is mondtam, de elmondom most is:

Le lehetne, sőt le kellene szedni, ellentétben, a mostani "ejj ráérünk arra..." estekkel.

Most felteszem valakire, aztán le sem szedi, a fogyást meg max visszaszerzi 1 lopással mástól.

2. Mindentől függetlenül nem egyszer kéne elnyomni.

3. Én elvárnám a vihartól is, hogy ha valakire rárakom, akkor tényleg ártsak, árthassak is vele, és ne csak arra legyen jó, hogy legjobb esteben leállnak a bankjai, meg esteleg 2 könyvtár.

4. A 3-ik pontot nem úgy kell érteni, hogy 3 kör alatt, essen szét, de azért érezze meg, 3 kör alatt is, hogy ne ér rá leszedni. Most ha felteszem valakire szép lassan leszede, a készültsége közben még nő is, ha ügyes, akkor még a lakossága is. Ártó alatt... Kicsit olyan ez, mintha a földrengésnek annyi hatása lenne, hogy egy körre random leállítana 3 épületet.
És már azt sem tartom igaznak, hogy 2-3 nap alatt azért megérzi. Nem is érzi meg, és 2-3 nap alatt bőven megoldja szinte bárki, akinek van egy kis logikája.
Arról meg szerintem ne vitázzatok, hogy ki látszik a pontlistában.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules