Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-19-2006, 10:34
Bogár Bogár is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

az a helyzet, hogy nekem nem nagyon van helytartom. mind1. seregre igy is at tudnek allni. DE mit csinalsz szintlepeskor? mondjuk, ha 1 lentebbi szinten 3* kevesebb a kati (kerlek, ebbe ne kossetek bele, mert van ilyen), akkor eleg nagy veszteseged lesz... a tekikkel nem ennyire komoly a problema.

Senki, neked is vannak szovijeid, es ti is ugyanugy haza tudjatok vagni oket.
egyebkent mi van akkor, ha az orid 30%-at megsemmisitik 1 kor alatt? kesobb lehet, fordulni fog a kocka...
irtam mar kicsivel elobb is, hogy hamarosan mindenki el fog szedulni a sok fordulastol...
Sponsored Links
Old 04-19-2006, 10:47
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Talking

Quote:
Originally Posted by csunyabogar
az a helyzet, hogy nekem nem nagyon van helytartom. mind1. seregre igy is at tudnek allni. DE mit csinalsz szintlepeskor? mondjuk, ha 1 lentebbi szinten 3* kevesebb a kati (kerlek, ebbe ne kossetek bele, mert van ilyen), akkor eleg nagy veszteseged lesz... a tekikkel nem ennyire komoly a problema.

Senki, neked is vannak szovijeid, es ti is ugyanugy haza tudjatok vagni oket.
egyebkent mi van akkor, ha az orid 30%-at megsemmisitik 1 kor alatt? kesobb lehet, fordulni fog a kocka...
irtam mar kicsivel elobb is, hogy hamarosan mindenki el fog szedulni a sok fordulastol...
nana! 8 körre gyorsban kimegyünk. normálban nagy létszámú csoportban nem. ez a különbség. na meg én már nem állok olyankor bosszút, mert majd' 30%kal kissebb lett a seregem akkor és a haditekim is eltűnt... ehh... remek. és ha szövis még be is kéri 8 kör alatt a védelmet, szóval esélytelen volt.

és nem lenne veszteség a dologból, mert lépés előtt eladod a katikat és tekit veszel vagy a pénzeddel mész fel. ennyi. mindenre van megoldás. szinte mindenre persze
Old 04-19-2006, 11:13
Bogár Bogár is offline
Member

en meg mindig nem ertem az 1 rend lopassos lenullazos lopasokat... mind1.

most lassunk egy masik helyzetet. feltetelezzuk, hogy te egy vandor hadis vagy. elotted 2 korre van egy felelf (o 3 korre van toled, hogy ne nagyon erje meg neki lebontani. habar jelen esetben mar ugyis alszik). te ki vagy ehezve valami jo kis tekire. megbeszeled a szoviddel, hogy pontban az ejfeli korvaltas elott arto meg minden. majd inditod a serege(ke)t. gyors csopiban sztem szegeny felelfbol semmi sem marad reggelre. ennyit arrol a nagy tolisrol, akit annyira dicsoitettetek.

mielott egy ilyen valtoztatason torod a fejed, sztem jobb lenne meggondolni, hogy a valtozasok elott kiegyensulyozottabb a helyzet, vagy a valtozasok utan? most a felelf meg lehet vissza tudna vagni, de ha csokkentve lennenek a teki%-ok, minden egyes tekilopas utan egy nagyot rohognetek a szoviddel.

"és nem lenne veszteség a dologból, mert lépés előtt eladod a katikat és tekit veszel vagy a pénzeddel mész fel. ennyi. mindenre van megoldás. szinte mindenre persze."

hosszu tavon vesztesegesebb, mintha csak tekikben tartanad.
Old 04-19-2006, 11:23
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Arrow

jah, azt nem tettem hozzá hogy 2 félelf volt a szöviben, de gyanítom hogy az egész akár full tolis is lehetett... szóval ketten húztak be egyszerre. engem, persze szövik is kaptak.... jó, maradt vagy 12% lakitekim talán, de az is eléggé fájt..
Old 04-19-2006, 11:23
Bogár Bogár is offline
Member

Senki: ajanlom ezt a temat neked: "Tippek torpe orszahoknak... Strategiak topekkel..."

erdekes, ott eleg sokan vannak a torpe mellett... tudod, mirol beszelek. amiert Neked nem tetszik a torpe, attol masnak meg jo lehet.
a torpe faji valtoztatasairol meg azutan kellene beszelni szvsz, miutan megvalosulna a piaci javaslat.
Old 04-19-2006, 11:30
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Exclamation

Quote:
Senki: ajanlom ezt a temat neked: "Tippek torpe orszahoknak... Strategiak topekkel..."

erdekes, ott eleg sokan vannak a torpe mellett... tudod, mirol beszelek. amiert Neked nem tetszik a torpe, attol masnak meg jo lehet.
a torpe faji valtoztatasairol meg azutan kellene beszelni szvsz, miutan megvalosulna a piaci javaslat.
nem törpe voltam, és pláne nem termelő! hadis ork voltam. Tudod egy hadist minden tolis le tud lopni. vagy nem hadis.
Old 04-19-2006, 11:30
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Exclamation

És pláne nem értem miért kell személyeskedned. ha nem értesz egyet, fejdtsd ki a véleményed, de ne engem szapulj, világos?
Old 04-19-2006, 11:36
Bogár Bogár is offline
Member

a velemenyemet kifejtettem. olvass vissza.
ami meg a szapulast illeti, no comment.
Old 04-19-2006, 11:43
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Arrow

Quote:
a velemenyemet kifejtettem. olvass vissza.
ami meg a szapulast illeti, no comment.
hát nem tudom megint arról volt szó hogy ez a topic nem nagyon a törpéről szól már, de te most kötöd az ebet a karóhoz, és arra célozgatsz, hogy törpével nem tudok játtszani... ez nekem elég személyeskedés már.
Old 04-19-2006, 12:43
Bogár Bogár is offline
Member

OFF vege...
ON: tekis dolgok.
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules