|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

07-26-2007, 12:29
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gaben
A beírások alapján már tapasztaltam, hogy a földet védik a legjobban 
Ebből adódóan van rengeteg hadis ori, és beton elf. A törpök meg a fentartásukhoz szükséges. A törpöket hogyan védik meg, ha nagyon messze is lehetnek akár a szövi tagok?
|
szted??? igazán sehogy, a törpnek kell magát megvédeni. esetleg lehet jáccogatni, hogy kisebbek legyenek a veszteségek.
Ezért is van ez a probléma is napirenden, a fejlesztés topicban.

07-26-2007, 12:53
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Egy full hadisnak termelő törpöt beütni szerintem gyávaság. de megtörténik.
a törpénk minden nap ki van téve támadásoknak.igyexünk 1-2 hadissal mindég körülötte lenni, meg azért jól be van tornyozva(nem 15%).a tolik csak tekit lopnak tőle, de olyan nagy tolisok nem sokan vannak.
|

07-26-2007, 13:19
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Törpét nem kell azért leírni. Szívós kis dög, és bitang jó hadis. Nekem nem okozott gondot vele felütni magam. Gyakorlat, elszántság, és aktivitás kérdése. Na meg idegeké, lévén a törpe érzékenyebb a hiénákra mint a többi faj... A törpizés óta van az, hogy rühellem a hiénákat 
|

07-26-2007, 14:09
|
Member
|
|
|
|
Törpével sokat kell bent lenni. Én is mikor az voltam sokat voltam.
Orkokat is be lehet verni. Minden körbne távol egy nagy klánban alap es szembemenni mindig lehet ... 
|

07-26-2007, 14:12
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Törpével sokat kell bent lenni. Én is mikor az voltam sokat voltam.
Orkokat is be lehet verni. Minden körbne távol egy nagy klánban alap es szembemenni mindig lehet ... 
|
Úgy van. És sűrű mezőnyben nem kell 20% termelő épület. Igaz, mióta a felfedezés drágult, laza mezőnyben már elég zsebbenyúlós a bányaszerzés 
|

07-26-2007, 14:15
|
Member
|
|
|
|
Igen igy van. Nem kell 20% termő. Felesleges.Ha majd vki biztoságos környéen van ráér akkor is bányákat szerezni  Csak jo drága
|

07-26-2007, 18:12
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Akkor törpe nem nagyon szeretnék lenni, bár a sok nyers jól jön a hadisnak, mert mit ér a hadis törp nélkül 
A klánon belül sincsenek igazi tolik, és varik? Vagy csak olyan van hogy picit több toli, hogy épületet mérjen fel stb. Klán felmérés is van? Vagy azt lehet látni ki kivel van együtt?
Még egy kérdés.
Mennyire fontos bankot tartani A-ban?
Last edited by Gaben; 07-26-2007 at 18:43..
|

07-26-2007, 18:49
|
Member
|
|
|
|
30 bankod mindig legyen, akármi van. őőőőő a varis/tolis kicsit bonyolultabb téma...talán az A-ba építkezned legtöbbet át az országok. hadisra ha ütni kell, tolisra ha mérni, varira ha kell gömb...szóval nem nagyon lehet és nem is érdemes megállni egynél, hogy ő most hadis...persze vannak kifejezetten támadó fajok, mint az ork, de azt én kezdőknek nem javaslom.
klánfelmérés varázslók által történik két varázslattal, egyikkel egy klánt mérsz fel, hogy kik a tagok, másikkal pedig egy országot, hogy melyik szövetségben van.
ami viszont kezdőknek előny lenne, akik teljesen ismeretlenül jönnek A-ba, hogy törpeként 100%-ig találsz magadnak klánt
én speciel oriast javaslok kezdőknek.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

07-26-2007, 19:12
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
30 bankod mindig legyen, akármi van. őőőőő a varis/tolis kicsit bonyolultabb téma...talán az A-ba építkezned legtöbbet át az országok. hadisra ha ütni kell, tolisra ha mérni, varira ha kell gömb...szóval nem nagyon lehet és nem is érdemes megállni egynél, hogy ő most hadis...persze vannak kifejezetten támadó fajok, mint az ork, de azt én kezdőknek nem javaslom.
klánfelmérés varázslók által történik két varázslattal, egyikkel egy klánt mérsz fel, hogy kik a tagok, másikkal pedig egy országot, hogy melyik szövetségben van.
ami viszont kezdőknek előny lenne, akik teljesen ismeretlenül jönnek A-ba, hogy törpeként 100%-ig találsz magadnak klánt
én speciel oriast javaslok kezdőknek.
|
Én is az óriás, és a gnóm közt gondolkodok, de még ráérek eldönteni. Ork biztos nem szeretnék lenni, bármily ütős is. Az egyik topicban olvastam összehasonlítást a gnóm vs. orkról, és az derült ki, hogy magasabb hekin a gnóm ugyanolyan erős, mint az ork, és védeni is jobban tud a tornyok miatt.
Ez a klánfelmérés is "újdonság" az előző szintekhez képest 
|

08-04-2007, 16:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gaben
Én is az óriás, és a gnóm közt gondolkodok, de még ráérek eldönteni. Ork biztos nem szeretnék lenni, bármily ütős is. Az egyik topicban olvastam összehasonlítást a gnóm vs. orkról, és az derült ki, hogy magasabb hekin a gnóm ugyanolyan erős, mint az ork, és védeni is jobban tud a tornyok miatt.
Ez a klánfelmérés is "újdonság" az előző szintekhez képest 
|
hát azért az ork az ork,és az üt birtangot,mikor ki van élezvwe 85%barakra,és ugy is csak ép átmegy a elfeken akkor a gnomnak ott babér nem terem....és eléggé be van ágyazodva a magyar A top 150je elfekkel!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|