Quote:
Originally Posted by director
egyetértek, legjobban én is annak örülnék, ha semmilyen vari nem járna le szabi alatt..
nem tudom, hogy technikai okok miatt változott ez meg anno (mondjuk ezt nem nagyon tudom elképzelni), vagy valami más miatt.. de akkor sem tudom miért 
|
ha jól tudom a teljes krónika adott visszaélési lehetőséget valahogy szöviszinten. de ismét nem akarok hüleségeket írni szóval ne vedd készpénznek.
illetve olvastam "örökké tartó vari nincs" magyarázatot is. mondjuk ezt a mai napig nem értem, ha az orim nem fejlődik miért "megy mégis az idő" varik tekintetében
ha egyébként az összes vari nem is tartana örökké a faji varikat biztos meg lehetne oldani könnyen hogy megmaradjanak.
picit mégis visszaolvastam, és a jobb tolis az elf/félelf vitában kicsit pontosítanék:
1:1 arányban egyik sem tud a másikhoz átmenni (és nem egy pontszámon, hanem azonos toliszámon)
10000 vs 10000 bármilyen irányban sikertelen
amit meg lakástekin spórol a félelf azt behozza tanyán meg bónuszon (nem kiélezett ori esetén) az elf.
én egyébként most próbálom ki magam elf toliként, nem tetszik, hozzászoktam a 17 lopáshoz egy lehúzás esetén, az elfnek meg csak csökken csak csökken a készülije. Meg amint elf lettem kaptam annyi tűzgolyót mint addig összesen...