|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

10-20-2006, 18:21
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
ez a problem:
nálam google.co.hu
|

10-20-2006, 18:22
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
ez a problem:
nálam google.co.hu
|
No de ez...
Előreveszi a magyar oldalakat, mert bizti abban akarsz keresni. És mivel EGYETLEN magyar oldal címében van ez a kifejezés, ezért elöl van... Ennek semmi köze a spec karakterekhez, ennek ahhoz van köze, hogy más magyar oldalra ez a kifjezés nem jellemző. Ha egy keresőben csak Te vagy benne, akkor első helyen leszel.  Keresd a nemzetközi oldalak között, és valahol iszonyat hátul lesz az oldal.
|

10-20-2006, 18:28
|
Member
|
|
|
|
„exit page”: 1–10., összesen: kb. 111 000 magyar nyelvű találat. (0,32 másodperc)
pl van ilyen magazin, stb...
Megjegyezném hogy semmi közöm a webszerkesztéshez, sajna ebben a félévben végülis leadtam azt az órám, és nem tudom igaz-e, de ha más nem, érdekes véletlen 
|

10-20-2006, 18:48
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
„exit page”: 1–10., összesen: kb. 111 000 magyar nyelvű találat. (0,32 másodperc)
pl van ilyen magazin, stb...
Megjegyezném hogy semmi közöm a webszerkesztéshez, sajna ebben a félévben végülis leadtam azt az órám, és nem tudom igaz-e, de ha más nem, érdekes véletlen 
|
Ez esetben ezek az oldalak vannak nagyon rosszul megcsinálva keresők szempontjából, mert megelőzi az összes angol nyelvű.
Normál keresés mellett (nem helyi speciális magyar beállítások) ez az oldal az első 200 találatban nincs benne, tovább lusta voltam most kézzel keresgélni. Van valami progi, ami megnézi hanyadik ténylegesen, de most ehhez lusta vagyok. 
|

10-20-2006, 19:55
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Akkor most mi is van???
Egy átlagos magyar egy átlagos google.co.hu-val megtalálja elsőre az oldalt. Tehát ha jól választja meg a kulcsszavakat, akkor megelőzi az összes másik oldalt. Nem ez a lényeg? Vagy nem jól látom?
|

10-20-2006, 20:02
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Nekrolord
Akkor most mi is van???
Egy átlagos magyar egy átlagos google.co.hu-val megtalálja elsőre az oldalt. Tehát ha jól választja meg a kulcsszavakat, akkor megelőzi az összes másik oldalt. Nem ez a lényeg? Vagy nem jól látom?
|
Más magyar oldal nem használja ezeket a kulcsszavakat, így nincs mit megelőznie.
(Off: sose értettem miért nem a rendes google-t használják emberek, miért jó a "google", esetleg "google.com" helyett 2, vagy 6 karakterrel többet begépelni?  )
|

10-20-2006, 20:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
(Off: sose értettem miért nem a rendes google-t használják emberek, miért jó a "google", esetleg "google.com" helyett 2, vagy 6 karakterrel többet begépelni?  )
|
Én pölö azért mert nemtok angolul 
|

10-20-2006, 20:17
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Értem...
OFF:
Azért Ati, mert a firefox ezt hozza be kezdőoldalnak...
Legalábbis asszem...
|

10-20-2006, 20:25
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Nekrolord
Értem...
OFF:
Azért Ati, mert a firefox ezt hozza be kezdőoldalnak...
Legalábbis asszem...
|
A kezdőoldal állítható.  Nem is értem miért nem a Hódító az. :P 
|

10-20-2006, 20:28
|
Member
|
|
|
|
Az a google.co.hu már csak google.hu (még él a régi cím is).
Ha az ember annyit gépel be, hogy google, akkor első ízben a google.hu-ra jut.
Miután rányom a Google.com in English ( http://www.google.com/ncr) linkre, utána jut az eredeti google.com-ra.
Menjetek pl. horvát proxyn keresztül a google-ra, a google.hr-en találjátok magatokat.
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|