|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-21-2007, 16:33
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by invisible
Közölte levélbe, hogy vagy mnt kötök vele vagy nem enged élni a játékba.
Pedig más orim volt, tehát nem tudta ki vagyok.
|
ezt is lehet jelenteni szerintem, ez sem egészen szabályos...

05-21-2007, 16:38
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
ezt is lehet jelenteni szerintem, ez sem egészen szabályos...
|
Nem tudom kedves én valójában nem szeretek jelentgetni mert megvédem magam vagy ha nem tudom akkor tudok veszíteni is, csak ezzel a lenéző jelzőjével nagyon felkavart.
Feltépte azt a sebet amit szüleim halála okozott.....
|

05-21-2007, 16:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Nem tudom kedves én valójában nem szeretek jelentgetni mert megvédem magam vagy ha nem tudom akkor tudok veszíteni is, csak ezzel a lenéző jelzőjével nagyon felkavart.
Feltépte azt a sebet amit szüleim halála okozott.....
|
teljes mértékben megértem a problémádat, de sajnos nem ez az illető az első, én is kaptam már szebbnél szebb jelzőket, ami rosszul érintett, vagy igazságtalan volt, de többségük nem ismerettségből, hanem hirtelen indulatból adódott, egyszerűen csak bunkó volt az illető.
Ez ellen annyit tudsz tenni, hogy letiltod, vagy jelented, esetleg mindkettő 
és nem azért kell jelenteni az ilyen embereket, mert most téged megbántott, és jajj csúnya bácsi, hanem, hogy másoknak ne legyen ugyanilyen kellemetlen élményük.

05-21-2007, 16:45
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
és nem azért kell jelenteni az ilyen embereket, mert most téged megbántott, és jajj csúnya bácsi, hanem, hogy másoknak ne legyen ugyanilyen kellemetlen élményük.
|
Pontosan. Sokan azt mondják, hogy elintézik saját maguk. Meg is teszik. De ettől az illető még a stílusán nem fog változtatni, és másokkal is ugyanígy fog beszélni. Márpedig ez nem való ide. Azt hiszem, hogy elég játékosa van a Hódítónak ahhoz, hogy a stílusbelileg nem idevaló embereket minden további nélkül kiszórjuk. Rengeteg olyan játék van a neten, ahol bárkit szívesen látnak, függetlenül a stílusától, úgyhogy fog magának találni hamar más elfoglaltságot, nem kell aggódni, hogy játék nélkül marad. A Hódító pedig maradjon a kultúráltabb emberek játéka.
|

05-21-2007, 16:49
|
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
teljes mértékben megértem a problémádat, de sajnos nem ez az illető az első, én is kaptam már szebbnél szebb jelzőket, ami rosszul érintett, vagy igazságtalan volt, de többségük nem ismerettségből, hanem hirtelen indulatból adódott, egyszerűen csak bunkó volt az illető.
Ez ellen annyit tudsz tenni, hogy letiltod, vagy jelented, esetleg mindkettő 
|
Hogy őszinte legyek nem vagyok sem bosszúálló sem olyan aki szereti kibeszélni a bajait, de ez ami újabban itt folyik ez már nem a játék szelleméhez méltó...
Mivel rég játszok tudom ilyen durva és elfogathatatlan stíílus nem volt itt azelőtt.
Valahogy ez most nagyon érzékenyen érintett.
Eszembe juttatta a szüleim halálát és ezért kiborultam...
Jólesett megosztani másokkal a bajom, és azt a sérelmet ami ért.
|

05-21-2007, 16:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Hogy őszinte legyek nem vagyok sem bosszúálló sem olyan aki szereti kibeszélni a bajait, de ez ami újabban itt folyik ez már nem a játék szelleméhez méltó...
Mivel rég játszok tudom ilyen durva és elfogathatatlan stíílus nem volt itt azelőtt.
Valahogy ez most nagyon érzékenyen érintett.
Eszembe juttatta a szüleim halálát és ezért kiborultam...
Jólesett megosztani másokkal a bajom, és azt a sérelmet ami ért.
|
és nekünk jól esik, hogy megosztottad velünk, de sajnos ez ellen csak te tehetsz 

05-21-2007, 16:45
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Kedves Angelika!
Ha nem is nagyon, de ismerjük egymást. Az S-ben is volt több orid, és gyakran leveleztünk. Az S fórumon is gyakran megjelentél, és elég, hogy is mondjam... "kitárukozó" voltál. Ne csodálkozz, ha ilyesfajta leveleket kapsz, sokan ki fognak használni, és piszkálni, mert ilyen a személyiséged. Szinte korlátok nélkül megbízol az emberekben, ami a mai világban nem túl jó. sajnálom, hogy bántanak téged, mert te tényleg nem ezt érdemled, de szerintem kicsit, ha "visszavonulsz" sok próblémát megoldhatsz vele.

05-21-2007, 16:53
|
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ditke
Kedves Angelika!
Ha nem is nagyon, de ismerjük egymást. Az S-ben is volt több orid, és gyakran leveleztünk. Az S fórumon is gyakran megjelentél, és elég, hogy is mondjam... "kitárukozó" voltál. Ne csodálkozz, ha ilyesfajta leveleket kapsz, sokan ki fognak használni, és piszkálni, mert ilyen a személyiséged. Szinte korlátok nélkül megbízol az emberekben, ami a mai világban nem túl jó. sajnálom, hogy bántanak téged, mert te tényleg nem ezt érdemled, de szerintem kicsit, ha "visszavonulsz" sok próblémát megoldhatsz vele.
|
Igen emlékszem rád 
Lehet hogy igazad van de én nyitott és őszinte vagyok.
Nekem a világ minden tályán vannak barátaim és megszoktam, hogy szeretetel viseltetünk egymás iránt és ha bajunk van azt közösen megbeszéljük és normális emberi módon rendezzük azt.
|

05-21-2007, 17:01
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Igen emlékszem rád 
Lehet hogy igazad van de én nyitott és őszinte vagyok.
Nekem a világ minden tályán vannak barátaim és megszoktam, hogy szeretetel viseltetünk egymás iránt és ha bajunk van azt közösen megbeszéljük és normális emberi módon rendezzük azt.
|
Igen, ez lenne a normális, de sajnos nem normális világban élünk, gondolom erre már te is rájöttél. Van, aki szereti kihasználni azt, ha mások segítőkészséggel, teljes bizalommal fordulnak feléjük...
Tényleg sajnálom, mert te igazán nem ezt érdemled!

05-21-2007, 17:02
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Normális emberi módon jelentsd fel, attól te nem leszel rosszabb hogy feldobod hanem éppen hogy segíted a játékban az adminokat hogy tiszta és kultúrált játék legyen a hódító 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules