|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

05-13-2007, 18:29
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
rövid távon pár napig meg lehet csinálni az alábbi mf elfet: 35-35 18% ház, 9,5% templom, 2% raki, 20 bank. kell hozzá rengeteg pénz, 24 órás távol, elf-tudós. sőt lehet kevesebb házzal is és akkor fokozós.
de ezt nem merem leírni, mert úgyis tudom, hogy bezzeg ha legyújtják meg rengetik meg az én 90%-os ork tudós tábim átviszi és béna vagyok. 
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

05-13-2007, 18:29
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
|
ha csak engem idézel be akkor ne beszélj többes számban  nem én kértem az arcvisszavételt csak válaszoltam 
de tudod mit igazad van
úgy lesz
Zsáni is meg Te is előttem vagytok lerendezhetjük ott ha ez a kérésed 
|

05-13-2007, 18:35
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
rövid távon pár napig meg lehet csinálni az alábbi mf elfet: 35-35 18% ház, 9,5% templom, 2% raki, 20 bank. kell hozzá rengeteg pénz, 24 órás távol, elf-tudós. sőt lehet kevesebb házzal is és akkor fokozós.
de ezt nem merem leírni, mert úgyis tudom, hogy bezzeg ha legyújtják meg rengetik meg az én 90%-os ork tudós tábim átviszi és béna vagyok. 
|
rövid távon igen.. de egy jó szövi ha kell 9 kör alatt átépül. az mf nem tud egyszerre mindenre gyúrni, ha nem tudják beütni akkor jön a mágia meg a toli...
|

05-13-2007, 18:36
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by antitalentum
Személy szerint mf-t játszom, nem kezdő csoportban s látom ám, majdnembeton védelem - eddig nagyon kevesen jöttek át rajtam!  - mellett elég nehézkes megfelelő "prédát" találni. Alsóbb szinteken jó az mf, elboldogul, fentebb már neccesebb a dolog.. 
|
Most nem arról van szó, hogy békénhagyják, mert ameddig van könnyebb célpont és az mf nem megy neki a szövinek, addig békénhagyják.
A kérdés az, hogy van-e olyan mf, amit egy közepesen jó szövi nem tud szétszedni.
Mint mondtam, egyet már láttam 
|

05-13-2007, 18:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
|
És egyben le is írtad, hogy nem védtelen.
Mondjuk 90%barakkos orkot még nem láttam 200hekin.
(Bocs most látom csak, hogy nem konkréten 200hektárra írtad, sry. )
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

05-13-2007, 18:37
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by rexa
rövid távon igen.. de egy jó szövi ha kell 9 kör alatt átépül. az mf nem tud egyszerre mindenre gyúrni, ha nem tudják beütni akkor jön a mágia meg a toli...
|
9kör alatt, ha ügyes odébb megy, egy szövi nem tud olyan gyorsan utána iramodni 
|

05-13-2007, 18:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
|
Eztis csak szövije válogatja. Szerintem egy aktív szövi simán tudja tartani az MF "tempóját".
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

05-13-2007, 18:55
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Eztis csak szövije válogatja. Szerintem egy aktív szövi simán tudja tartani az MF "tempóját".
|
Szerintem mf-je válogatja  , egy szövi nem fogja otthagyni valamelyik tgját, hogy az mf után menjen. 4-et mozgatni meg nem egyszerűbb, mint 1-et.
|

05-13-2007, 18:55
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
|
megszökni meg tud természetesen...keres valakit aki kitámad leüti párszor földre de nem az a kérdés, hogy meg tud-e pucolni 
|

05-13-2007, 18:56
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by rexa
ha csak engem idézel be akkor ne beszélj többes számban  nem én kértem az arcvisszavételt csak válaszoltam 
de tudod mit igazad van
úgy lesz
Zsáni is meg Te is előttem vagytok lerendezhetjük ott ha ez a kérésed 
|
na pfff  ez azért lol  én csak szóltam hogy nem itt kéne de hát úgy tűnik beszélhetek én, mert egyből fenyegetőzöl 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|