Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-11-2007, 06:54
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 16%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by jura View Post
Talán igazad van, dícsérnem kellett volna nem kritizálni.
Részemről már túl is léptem, de eddig sem volt szándékos felelősségrevonás, hanem inkább kritika, és nevezzük építő jellegűnek !

elnézést kérek !!!
, ha valakit mégis megsértettem

bebizonyosodotott, hogy ama híres szólás igaz, miszerint:

HA HALLGATTAM VOLNA, BÖLCS MARADTAM VOLNA

így már csak bután, sután, elbizonytalanodva annyi még itt a tisztem, hogy bocsánatért esedezzem a bölcsek kövét birtokló olvasóktól, és főképp Atiéktól, hogy írásomért nehogymá' amputálják a fejem , egyben megköszönöm azon olvasók válaszait, akik próbáltak üzenetem tartalmán is elmélkedni (nem volt épp tolongás)

azoknak, akik nem szeretnének 1 napig visszaolvasni, tömören itt közlök egy kivonatot:

Lényegében annyit javasoltam, hogy nem feltétlenül a fajokban kell keresni a hibát, ha a játék olykor nehéz sokaknak.
Az 1/A topban eltöltött idő legyen maximalizálva (és fordulni legyen kötelező egy idő után), mert az oda bebetonozott és hülyére gazdagodott országok akadályozzák a játék pörgését, ezáltal az egész rendszerben fékező anomáliák keletkeznek és havonta különböző fajokat kell gyengíteni, akik mégis képesek voltak okosan kihasználni az előnyeiket, ezáltal sikeresen tudták országukat sikerre vinni.

és hogy ez a mostani hozzászólásom nehogy OFF legyen, nehogy ezért újabb Dá-Dá-t kapjak, nos a témához is hozzászólok még konkrétabban, :

Szóval :

az a véleményem az ELF maluszairól hozott szabálymódosításról, hogy a változtatás problémája már nem érdekel !

Nem fogok itt könyörögni sem a fajváltás miatt, sem a malus enyhítéséért.

...majd alkalmazkodom az új módihoz (lévén most éppen elf vagyok)
nem fogok itt görcsölni és kitalálni valamit ahelyett, ami meg volt hírdetve a játékszabályzatában az elfről.

Minden ország annyit ér, amire a gazdája használja (használni képes) előnyeivel/hátrányaival egyetemben !
(és ez lehet, hogy játékosonként nagyobb differencia, mint amiről itt a vita szól)

üdv:

jura

1. Nem azzal van a baj,hogy hozzászóltál,hanem az,ahogy és amit ...
2. Nemtudom milyen képességeknek vagy birtokában,de már csodállak,hogy visszaolvasás nélkül ilyen kimerítő kritikát tudsz alkotni és ráadásul másokat is arra bíztatsz,hogy ne fárasszák magukat...majd te megmondod a frankót ...
3.Mi sem könyörgünk a malluszok enyhítéséért,csak megtárgyaljuk,hogy a 10 javaslatból,ami megállta a helyét melyik lenne a legalkalmasabb mindkét félnek ...
4. Senki nem fogja amputálni a fejedet,de a stílusodra odafigyelhetnél...nem kell bocsánatért esedezni,csak tisztelj meg minket azzal,hogy ha teljesen hidegen hagy a dolog,akkor nem itt erezted ki a gőzt...dühöngőnek tudom ajánlani a köv topicot .. :http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1781

A többit Kutyuleee elmondta,szerintem gondolkozz el a dolgokon

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules