|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Mi a véleményetek az elfet ért 'szigorításokról' ??
|
Amint tudok,fajt váltok .. => nem tetszik
|

|
54 |
61.36% |
Megpróbálok eltengődni bunkerben,ha már odakényszerítettek...=> nem tetszik
|

|
9 |
10.23% |
Tetszik
|

|
25 |
28.41% |

05-10-2007, 08:25
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Az egy dolog hogy te mit hiszel attol meg nem annyi.Attol meg a 30% erosítés.
Foleg egy olyan fajnál akire a lehető legtöbbet ütnek vakon az egyedi varija miatt.
|

05-10-2007, 08:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Az egy dolog hogy te mit hiszel attol meg nem annyi.Attol meg a 30% erosítés.
Foleg egy olyan fajnál akire a lehető legtöbbet ütnek vakon az egyedi varija miatt.
|
Én ezt nem "hittem", hanem az alapmű "Súgóban" olvastam, ahova minden kezdőt hajtunk, ha kérdezni merészel, másrészt meg a Súgó alapján választtam fajt, nem azért, mert "hittem" valamit.
|

05-10-2007, 08:31
|
Member
|
|
|
|
Komolyan ugy mondod mintha az elf egy játszhatatlan szar faj lett volna a változtatások miatt.Ha pedig nem teszik az elf válassz másik fajt a 4be. Nem hiszem hogy addig ne jutna el egy elf.
A másik 2 tolis faj miert nem zavar senkitsem, mikor gyengébbek még igy is mint az elf???
|

05-10-2007, 08:32
|
Member
|
|
|
|
A másik topicból áthozva, azt nem akarom tovább offolni, maradjon meg a javaslatoknak: "A lényeg hogy emögé a védelem mögé bujva ne szemétkedhessen ahogy kényekedve tartja..."
Na ez is egyike a rögeszmésen ismételt mondatoknak... 1000-edszer leírom, hogy én soha nem szemétkedtem az elfemmel, az elf szövetségesem sem, és velem szemben sem volt egyetlen elf sem szemét. Biztosan én csinálom rosszul, hogy másokat eközben agyonszekíroznak az elfek.
|

05-10-2007, 08:33
|
Member
|
|
|
|
1 dologban azert egyet kell értsek hogy ne csak kötekedjek. Az elf változtatása ne mkedvez azoknak akik szöviben akarnak jáccani.Akkor mar a masik 2 faj jobb.
|

05-10-2007, 08:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Komolyan ugy mondod mintha az elf egy játszhatatlan szar faj lett volna a változtatások miatt.Ha pedig nem teszik az elf válassz másik fajt a 4be. Nem hiszem hogy addig ne jutna el egy elf.
A másik 2 tolis faj miert nem zavar senkitsem, mikor gyengébbek még igy is mint az elf???
|
A 4-be eljutsz egyélőhalott varázslóval vagy egy félelf harcossal is, ez nem téma.
És még nem beszélhetünk "játszhatatlan szar faj"-ról, 2 nappal a változtatások után, majd idővel kiderül, mi lesz belőle.
|

05-10-2007, 08:42
|
Banned
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
|
ki mondta, hogy nem zavar
én pl félelf gyűlőlő vagyok, csak itt nem ez a téma
|

05-10-2007, 15:57
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tomas-bpm
Nem hiszem hogy lesz itt érdemi megoldás, ezt a változást ő eldöntötte, mi meg el vagyunk kénytelenek fogadni, mert ha megfigyeled, a 130 oldal vita óta semmi, de semmi változás nem történt, Ati is csak ismétli magát, pedig sztem a játékosok nagyrésze h5toolsal számolt eddig is (magamból kiindulva, tehát a 30 bele volt számítva ha bement a sereg a gyakorlatban, ha nem), félek attól, 2 hullás lett a játék, pontosabban 2 agyatlan zombis, de ez meg megint csak egy régi hosszú -eredménytelen- vitához kanyarodik vissza...
|
Agyatlan zombi? A 30% hadivédelem a 14 védőpontos tornyos íjászokkal, a 20% mágia és tolivédelem mellett agyatlan zombi? Akkor neked is azt javaslom, üsd őket, tőlük még beteg se leszel...
|

05-10-2007, 16:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Nem teljes a szavazás! Nem tudok szavazni. Nincs olyan pont, hogy nem tetszik a változás, de nem tartom így sem játszhatatlannak az elfet, ha nem bunker akkor sem.
|

05-10-2007, 18:38
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
Ati, mikor érted meg, hogy az nem volt csak gyakorlati erősítés, mert eddig is mindenki úgy támadta, mint, ha 30% lett volna (egy-két kivétellel  , annak ellenére, hogy 20% volt. most meg megintcsa mindenki így támadja, emrt most íyg is van...
|
inkább te értsd meg hogy sokal több volt a vak ütés mint a pontosan kiszámolt.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|