|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-10-2007, 16:48
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 3%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Ez a személyeskedés olyan lesz mint a határolódjunk el. Röhejes h ne mondjak többet. Semmi rossz nem volt abban amit irt de ti minden hsz re rá tudjátok fogni h személyeskedik. És ha igen akkor mi van? Ti emberekkel vitáztok vagy gépekkel? Ne legyünk már nevetségesek, óvodás szint, jujuj személyeskedik ovóbácsi tessék megbüntetni ...
|
Szeretném,ha erre rákattintanál és elolvasnád ... http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1788
Itt az ok,amiért szeretnénk,ha a szikrája se jönne elő az effajta hangulatkeltésnek ...
És ne offoljuk szét a témát kérlek ...
|

05-10-2007, 17:22
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Akkor vissza a megoldási lehetőségekhez:
1. álljunk vissza a 20%-ra maluszok nélkül
2. álljunk át 25%-ra maluszok nélkül
3. álljunk vissza a 30%-ra maluszok nélkül
4. jó ahogy most van
5. csökkentsük a maluszokat (50-60%malusz, és 1-2%készüli)
6. legyen ahogy most van, de adjunk időt
7. legyen ahogy most van, de lehessen fajt váltani
8. alapesetben a mostani maluszok, ha támadás éri őt vagy a szövijét, a támadó és szövije ellen visszaáll a régi rendszer x ideig
9. a maluszok mértéke függjön a bebetonozottság mértékétől;
erre Kutyuleee javaslata a legkiforrottabb
Quote:
Eredeti szerző: Kutyuleee
Az én változtatott százalékomhoz mit szólsz, mert én is úgyanezt gondoltam... nálam az volt hogy 15%toronytól (ahogy maxol a toronybónusz) nőjön 20%ról 3asával
15%torony - 20% malusz
20%torony - 35%malusz
25%torony - 50%malusz
30%torony - 65%malusz
35%torony - pedig a max 80%
De ezt minden akcióra kiterjeszteném, így kb nem lenne könnyebb csak súlypont áthelyezés, a problémás bunker elfeket súlytaná a malusz, viszont a tolis,varis elfeket nem zavarná, emellett az ártókra kapjon 3helyett 2 maluszt
|
10. az ártóvarik közül a tolvajok felfedéséért és a térkapunyitásért ne vonódjon +3% a varikészültségből.
|

05-10-2007, 18:02
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
Akkor vissza a megoldási lehetőségekhez:
1. álljunk vissza a 20%-ra maluszok nélkül
2. álljunk át 25%-ra maluszok nélkül
3. álljunk vissza a 30%-ra maluszok nélkül
4. jó ahogy most van
5. csökkentsük a maluszokat (50-60%malusz, és 1-2%készüli)
6. legyen ahogy most van, de adjunk időt
7. legyen ahogy most van, de lehessen fajt váltani
8. alapesetben a mostani maluszok, ha támadás éri őt vagy a szövijét, a támadó és szövije ellen visszaáll a régi rendszer x ideig
9. a maluszok mértéke függjön a bebetonozottság mértékétől;
erre Kutyuleee javaslata a legkiforrottabb
10. az ártóvarik közül a tolvajok felfedéséért és a térkapunyitásért ne vonódjon +3% a varikészültségből.
|
én már kifejtettem a véleményem, de azért megismétlem.
szerintem a jók ezek és ebben a sorrendben:
8.
9.
5. ( 10. szvsz ennek speciális esete, de szerintem a maluszok változtatását lehet kombinálni akár a 8assal, akár a 9-essel)
szerintem a 8. még mindig a legjobb, bár még kéne finomítani rajta, hogy a szövetségben játszhatóbb legyen (valami ötlet a kreatív szekcióból, netán Fegya?  )
a 9. szerintem az igazi bevédett elfeknek nem túl jó (mert pont ők nem tudnak visszavágni (se)). ráadásul mint az már elhangzott párszor, könnyebben leleplezhetővé teszi a most fantomsereg mögé bújókat
az 5. meg nehezen belőhető. de nem az igazi így magában. nekem az a bajom vele, hogy az elfeknek jobb mint ami most van, azoknak pedig akiknek az elffel elvi vagy gyakorlati problémájuk volt, jobb mint a változások előtt, de senki nem lehet igazán elégedett...
Last edited by lacqa; 05-10-2007 at 19:22..
|

05-10-2007, 18:30
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 3%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
én már kifejtettem a véleményem, de azért megismétlem a véleményem.
szerintem a jók ezek és ebben a sorrendben:
8.
9.
5. ( 10. szvsz ennek speciális esete, de szerintem a maluszok változtatását lehet kombinálni akár a 8assal, akár a 9-essel)
szerintem a 8. még mindig a legjobb, bár még kéne finomítani rajta, hogy a szövetségben játszhatóbb legyen (valami ötlet a kreatív szekcióból, netán Fegya?  )
a 9. szerintem az igazi bevédett elfeknek nem túl jó (mert pont ők nem tudnak visszavágni (se)). ráadásul mint az már elhangzott párszor, könnyebben leleplezhetővé teszi a most fantomsereg mögé bújókat
az 5. meg nehezen belőhető. de nem az igazi így magában. nekem az a bajom vele, hogy az elfeknek jobb mint ami most van, azoknak pedig akiknek az elffel elvi vagy gyakorlati problémájuk volt, jobb mint a változások előtt, de senki nem lehet igazán elégedett...
|
Egyet kell értsek.. 
Szerintem a 8-as megoldás lenne a legjobb ...
Érveket,ellenérveket szeretnék hallani ezzel kapcsolatban ..
Ha jól emlékszem,akkor minden anti-elf -nek az volt a fő indoka a helyeslésre,hogy a bebetonozott elfek a nagy védelem mögül szívatták a hadikat ...ez a 8-as esetében ki lenne zárva,hisz nem adna lehetőséget ok nélküli támadásra ...
|

05-10-2007, 18:37
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
A 9-es közel áll a szívemhez, de annyira nincs példa ilyesmire a játékban, hogy nem tudom, hogy bekerülhet-e bármi hasonló. 
Ugyanez igaz a 8-asra is.
|

05-10-2007, 18:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Mindannyian kifejtettük már egyszer kétszer, de mivel egyesek mindig újra próbálják kezdeni a romboló jellegű beírásokat, hasznosnak érzem be-beszúrni a javaslatgyűjteményt. Az 1-4et már csak azért írtam bele, mert mindannyian 5ről, 8ról beszélünk, ha a felét kihagyom a kavarodáshoz vezet.
Részemről 8-9 közül valamelyik lenne a legelfogadhatóbb.
A 8ast úgy képzelem el, hogy hadi támadás esetén ne csak azután tudjak válaszolni, hogy megvolt a csata, hanem a sereg indításától kezdve ne éljen a malusz, vagy legalább akkor ne ha már csak 1 körre vannak. Mágikus vagy alvilági támadás esetén csak válaszcsapásról lehet szó.
A 9nél nem értek egyet, hogy túl bonyolult lenne a játék. Az elf pontosan tudja mennyi tornya van -> mennyi a malusza.
Ellenfél oldalról két eshetőség van:
Vagy ok nélkül ártóz az elf -> nincs sok tornya -> üthető;
vagy ő akarja előbb ütni az elfet, akkor előbb felméri, és kb fél perc kiszámolnia hogy mennyi a torony% tehát mennyi a malusz.
|

05-10-2007, 18:42
|
|
Member
|
|
|
|
Ahogy látom van 3 javaslat ami megáll a lábán akkor miért nem lehet bezárni a topicot és akkor megszünnének az "ártó" beirások és azzal a legszimpatikusabb 3 javaslattal továbblépni ?? mert ugy látom hogy lassan 3 napja csak a tiszteletkörök ujra meg ujra futása megy..Amikor sok a nem idevalo beirás akkor be lessz másolva a javaslat aztán akik felvetették ujra meg ujra leirják hogy meik változat miért jó..Akkor inkább topicot bezárni és a 3 legéletképesnek tünö javaslattal az UR szine elé járulni.....
Aztán ha már be kerül a megbeszélésekbe akkor talán már lehetne elörelépni...
Én a 8. pontra szavazok teljesen szimpi....mint 3 nappal ezelött is 
|

05-10-2007, 18:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Blacky
Ahogy látom van 3 javaslat ami megáll a lábán akkor miért nem lehet bezárni a topicot és akkor megszünnének az "ártó" beirások és azzal a legszimpatikusabb 3 javaslattal továbblépni ?? mert ugy látom hogy lassan 3 napja csak a tiszteletkörök ujra meg ujra futása megy..Amikor sok a nem idevalo beirás akkor be lessz másolva a javaslat aztán akik felvetették ujra meg ujra leirják hogy meik változat miért jó..Akkor inkább topicot bezárni és a 3 legéletképesnek tünö javaslattal az UR szine elé járulni.....
Aztán ha már be kerül a megbeszélésekbe akkor talán már lehetne elörelépni...
Én a 8. pontra szavazok teljesen szimpi....mint 3 nappal ezelött is 
|
Sajnos azért nem érdemes bezárni, és egy újat kezdeni a tárgyalásra, mert amíg naponta jön 4-5 ember hogy kifejtse a felháborodását nem minden ok nélkül, addig azt a topicot is szétoffolnák, és ebben igaza van Atinak, hogy addig kár is érdemben foglalkozni vele.
|

05-10-2007, 18:55
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
Sajnos azért nem érdemes bezárni, és egy újat kezdeni a tárgyalásra, mert amíg naponta jön 4-5 ember hogy kifejtse a felháborodását nem minden ok nélkül, addig azt a topicot is szétoffolnák, és ebben igaza van Atinak, hogy addig kár is érdemben foglalkozni vele.
|
Ennek is igazat kell adni de valahogy elöbbre kéne lépni, mert ahogy irod mindig lessz egy aki jogos felháborodásában vagy vélt vagy valos sérelme miatt itt fog offolni..De ha konkrétan 3 javaslatot leteszünk arra a képletes asztalra akkor talán lehetne elörelépés..Mert igy elöbb utobb és félek hogy elöbb kifullad az ELF dolog..
|

05-10-2007, 18:47
|
 |
Member
|
|
|
|
8asra asszem Synkelnek volt egy elég fogós ellenpéldája, 1/Ara hozta fel: ha van egy beton el klán viszonylag azonos ponton, akkor ha valamelyiket nagynehezen ütöd, az összes többi büntetlenül és maluszok nélkül neked eshet. Erre lehetne egy lehetőség, hogy A-ban mivel egyéni támadásra nincs segítség, egyéni támadásra csak a támadott elf mentesüljön a maluszok alól.
Bár ez végülis lejjebb is előfordulhat mondjuk B-ben.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules