1. álljunk vissza a 20%-ra maluszok nélkül
2. álljunk át 25%-ra maluszok nélkül
-ezeket nem támogatom, nem erösités volt, hanem korigálás. Ati az az indokod, hogy vakon mennek és pattani fognak, és, hogy többen fognak pattani, ez nem a védelmi bónusz, hanem a fantomsereg következménye( a korábban felhozott gyengités-erösités érven kivül van még egy indokom. Bár a H5Tools nem tökéletes, de elég sokan használják. sajnos frissitett verzió jóideje nem jött ki belöle, nem is várható, igy az elf katonai számitása változtatás esetén hibás lenne)
3. álljunk vissza a 30%-ra maluszok nélkül
-Ez lenne a legjobb, de ebböl nem lesz semmi, igy nem is mondok semmit
4. jó ahogy most van
-Jó egy frászt(csak hogy személyeskedjek is)
5. csökkentsük a maluszokat
-mindenképp. jelenleg ezzel a malusszal tulajdonéppen az óriás fajhoz fel lehet irni, hogy elönye az immunitás az elf ártó tolis akciói ellen, de az összes többi fajhoz is fel lehet vésni, hogy minimális hatás.
***-vannak a malusznak olyan, alapvetöen a varázslást érintö részei, amelyek nem indokolhatóak.
6. legyen ahogy most van, de adjunk időt
-nekem 1700 kör kell még a b-szinten. Ha kapunk ennyi idöt tölem rendben.
7. legyen ahogy most van, de lehessen fajt váltani
-kivitelezhetetlen
8. legyen ahogy most van, de ha megtámadnak, a támadóval szemben éljenek a régi elf gyengébb maluszai
-ez a hadüzenet elsö 24 órás felkészülésére emlékeztet, vagyis programozási szempontból megoldható. viszont, ha kiterjesztjük szöviszintre, akkor már jelentös eröforrásigény jelentkezne
9. a maluszok mértéke függjön a bebetonozottság mértékétől
- ez tulajdonképpen az 5-s javavaslat, csak jóval komplikáltab rendszerben
10. az ártóvarik közül a tolvajok felfedéséért és a térkapunyitásért ne vonódjon +3% a varikészültségből.
-ez rendben is van, de ha nekem arra kell a felfedés, hogy az engem bántó pl félelf tolijait féken tartsam, akkor bizony szükség van arra is, hogy NE korlátozzuk a tolvajok mérgezését se, mert egy félelfet hosszútávon nemigen ijeszt el, hogy lenyomnak nála egy kis készültséget. az embert nem emlitem, ott amugy sincs jelentösége se a felfedésnek, se a mérgezésnek
***-vannak a malusznak olyan, alapvetöen a varázslást érintö részei, amelyek nem indokolhatóak.
ezt külön kiemelném, mert bármelyik ponthoz hozzátehetö, de a 6-hoz a leginkább
|