Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: Mi a véleményetek az elfet ért 'szigorításokról' ??
Amint tudok,fajt váltok .. => nem tetszik 54 61.36%
Megpróbálok eltengődni bunkerben,ha már odakényszerítettek...=> nem tetszik 9 10.23%
Tetszik 25 28.41%
Voters: 88. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-08-2007, 22:17
Everlasting Everlasting is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

[quote=Synkel;94597]
Quote:
Originally Posted by Everlasting View Post

Lyra vakon jött, Kisbérnek engem felmért a klánja. Lyra ráadásul pattant volna így is ha alábontunk.

HA fel is mért a klánja, nekem az jött le a leírásodból, hogy nem fért volna be,ha nem 20 hanem 30% védőd van, de lehet rosszul értem.

egyébként a mai napot kb azzal töltöttem, hogy átolvastam az elffel kapcsoltos változás előzményeit és az új hozzászólásokat.
De sehol valódi érv nincsen rá, hogy amikor korrigálásra kerül egy elírás, az miért jár szankcióval, miért kellett változtatni az elfet.
(független attól, hogy a súgó az elírás vagy program hiba volt, 5 perces igazítás kellett volna bármely irányba és egy bocsánatkérés hogy eddig nem lett észrevéve)

Én csak egy dolgot tudok elképzelni ami miatt változtatni kell: Ati pl tökéletesen tisztában volt a 20%-os bonusszal és túl nagy erősítésnek érezte a növkedést. Sajnos sokan nem tudjuk minek mennyi a valódi értéke a játékban, mi jobb nincs a súgóból indulunk ki erre épülnek a tapasztalataink.

felhívnám mindenki figyelmét Ati és Goldíy érvelgetésére az Ati által nyitott melyik fajt utáljuk legjobban témában. Ati akkor még az óriást tartotta túl erősnek,goldynak meg eleve tamagocsinak gondolta az elfet. Ehhez képest a támadási lehetősége lett csökkentve a fajnak... pedig ha eddig is tamagocsi volt és nem is a legerősebb minek kellett piszkálni????

Last edited by Everlasting; 05-08-2007 at 22:42..

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules