Kezdem úgy érezni, hogy azért sokan vannak, akik nagyon szelektív memóriával rendelkeznek és úgy gondolják mi csak hipp-hopp oda teremtünk 6M pontra. :-D
Ezen fórumozóknak ide írnék egy kis 1/A történelmet.
Az 1/A-ba 2003-ban léptem fel.
Nos ami ott uralkodott azt a teljes káosz jellemezte, mikozben Kacsa hatalmát megdönteni szándékozók és Kacsa is a létező összes és manapság már elképzelhetetlen csalást megcsinálta és bugot kihasználta.
Sok minden megtörtént amiket most el sem hinnétek, például olyan kláncsaták ahol 300k pontos oriból lett 20k pontos vagy éppen fordítva. Voltak 50-60 klánsereges ütések. Megoldható volt, hogy egy kis klánra rámenjen akármennyi sereg, nem volt limit. Mondhatni az volt az őskáosz időszaka :-D
Kiváncsi lennék, hogy melyik 2/b-ből fellépő orinak tetszene, hogy ha klánt alapít, és már vannak vagy 5-6 emberrel, egyszer csak megy rájuk 5*200k lovi és mire észbe kapnának a támadó klán 200 körre van felettük.
Ez után jöttek módosítások és rengeteg ori ment az anarchiába.
Megmaradt azonban a túltöltés, azaz egy 100 hekis ori is lazán küldhetett bármennyi lovit.
Mára már ezek mind nincsenek, de mi nem csak akkor csatáztunk. Volt nagyon sok szerencsés ütésünk is, mikor a játékosok legtöbbje azt a beválni látszó stratégiát alkalmazta, hogy tanya nélkül, sok pénzzel minimális sereget tartott otthon. Mindez arra a tévhitre épült, hogy a többiek úgy is azt hiszik ébren van és tud sereget venni. Mi ebben soha nem hittünk, és ez sok 1000 hektárt hozott

Persze ez mellet megszámlálhatatlan kláncsatán is túl vagyunk már.
Szval a mi korszakunk sem volt egyszerű, a mostani játékosok egy sokkal tisztább, és átláthatóbb játékkal játszhatnak. Nem kell egyikőtöknek sem anarchiában játszani vagy hétvégiben csak azért, hogy kitaláljatok valamit.
Szóval véleményem szerint senki se felejtse el, hogy 1M pontig nagyon hosszú volt az út, évekbe telt és ha a játékban eltöltött órákat számolom ez nekem, hozzávetőlegesen minimum 13.105 óra játékban eltöltött idő. Azonban szerintem ez az óraszám még erőssen alá is van kalkulálva.
Érdekesség képpen, egy átlagos dolgozó, ennyi idő alatt megkeres minimum 6.552.500 forintot :-D
Nekünk meg lett nagy orink, jah eladó ha kell :-D