|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-08-2007, 10:44
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Aliana
Azt hiszem jön az ujabb fenyítés,de azért leírom.
3500 kör óta vagyok elf egy csopiban,nagyon kellemesen nyugisan.
Én nem bántottam eddig senkit,na jó némi lopás és ennyi..
És akkor most ??
|
Most minden bizonnyal összeomlott akkor ez a stratégiád, mert bár a védelmed erősebb lett, és más változás nem érint, most mégis ööö... egész pontosan azon kívül, hogy erősebb lett a védelmed, mi is változott számodra? Semmi.
No akkor egész pontosan mi is a probléma? Ezt még mindig nem fejtetted ki.
|

05-08-2007, 10:49
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Most minden bizonnyal összeomlott akkor ez a stratégiád, mert bár a védelmed erősebb lett, és más változás nem érint, most mégis ööö... egész pontosan azon kívül, hogy erősebb lett a védelmed, mi is változott számodra? Semmi.
|
igen öööö változott valami ? Azon kivül hogy a játék a súgóban leírtakhoz lett igazitva védelem ügyileg ? ööö jah bocs 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

05-08-2007, 10:55
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
igen öööö változott valami ? Azon kivül hogy a játék a súgóban leírtakhoz lett igazitva védelem ügyileg ? ööö jah bocs 
|
Szelektív olvasás rulez itt is.  Most a teljes ország olvasási képessége az érettségizőknek adatott meg úgy látom. 
|

05-08-2007, 10:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szelektív olvasás rulez itt is.  Most a teljes ország olvasási képessége az érettségizőknek adatott meg úgy látom. 
|
Aha, és Aliana személyeskedik...
Bocs de én úgy látom, hogy van itt 1-2 egyszerű kérdés, amit ha egyszer és mindenkorra tisztáznánk, sokan elhallgatnánk. Legyen egy formaszöveg, amit mindig bemásolsz, ha valaki kérdi, nem nagy cucc, de sokakat megnyugtatna.
Vagy ha ez teher, akkor írd meg nekem a szöveget, és majd mindig nyomom a paste-t, ha szükség van rá 
|

05-08-2007, 10:59
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Aha, és Aliana személyeskedik...
Bocs de én úgy látom, hogy van itt 1-2 egyszerű kérdés, amit ha egyszer és mindenkorra tisztáznánk, sokan elhallgatnánk. Legyen egy formaszöveg, amit mindig bemásolsz, ha valaki kérdi, nem nagy cucc, de sokakat megnyugtatna.
Vagy ha ez teher, akkor írd meg nekem a szöveget, és majd mindig nyomom a paste-t, ha szükség van rá 
|
Mindenkinek megírtam, ezért van a fórum.  Csak el kell tudni olvasni. 
|

05-08-2007, 11:01
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mindenkinek megírtam, ezért van a fórum.  Csak el kell tudni olvasni. 
|
Kész, úgy látom, soha nem fogom megtudni a választ  Magamtól nem találom, és sehogy sem tudom kikönyörögni a megoldást 
|

05-08-2007, 11:06
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Na én megköszönöm Atinak a válaszait.
További szép napot mindenkinek!
|

05-08-2007, 11:10
|
Member
|
|
|
|
Ez a fórumtéma így télleg nem jó, a sok személyeskedéssel elvesznek azok az üzenetek, amik elörébb vinnék a vitát, és jobban meg lehetne érteni az egészet
pls Ati erre az üzenetre válaszolj:
http://forum.queosia.com/showthread....4248#post94248
|

05-08-2007, 12:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Te mindég és mindég azzal a rohadt +10%-kal jösz! És mi lett ebből, megszavaztuk hogy legyen meg az elfnek a súgóban leírt +10%.
Erre mindenki képébe bele vágjátok azt hogy 3-al jobban fáradnak a varik, 5x több rúna és hogy nem lesznek tolis elfek. Mert szerinted az felfedezgetős faj!
Mennyémá! Én jó ha minden elf orimmal 2-2x fedezgettem!
Az elf igenis tolis varis! Még akkor is ha az 1/A-ban ő a védelem meg a kajamaster! De kit érdekel most az A? Van még 4 szint amiben az elfeket határozottam megkeserítettétek! Kidobják a szövikből, és beindul a pulykavadászat! [u]  [u]
Tudod mit akkor álljon vissza a régi rend! Gőzöm nem volt hogy az elf maluszokat fog kapni! És sok másnak sem!
|

05-08-2007, 12:35
|
Member
|
|
|
|
Bocs a durva hangnemért! 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|