Quote:
Originally Posted by Goldy
És ha megnő a számuk ez miért baj?
még így is igen beton azaz elf...
|
többen is írták ezt, tehát nem csak Goldynak válaszolok ezzel.
már az is elég, hogy napi 20 heki fedezéssel 1500 hekiről 100-110 napba kerül feljutni a topba. ha még az orkok megfűszerezik egy-egy foglalással, akkor elég drasztikusan fog csökkenni az ambíció... a napi 20 hekivel meg nagyon túloztam. ha 0 vagyonnal lépik fel vki, akkor 150-200 nap. feltéve, ha egy alkalommal sem ütik be, és ha nem szívatják komolyabban. ez is egy játékstílus, és szerintem az egyetlen játékmód, amivel nem kell álmodban is aggódnod amiatt, hogy na most vajon mi lesz.. igen, tudom, ez a hódító nevű játék, hogy is képzelem, hogy fedezéssel akarok boldogulni. de megszállott játékosok között csak megszállottként tudsz boldogulni, ha nem a bebetonozott játékstílust választod. lennebb teljesen más a helyzet, mivel nincs ilyen sok fanatikus játékos 1 helyen.
a kisebb védelem (vagyis a 20%-os jelenlegi védelem) nehezítené a feljutást és a topban való bentmaradást...
az A-ban tulajdonképpen a klánraki kompenzálja az ork támadóereje és az elf védőereje közötti különbséget. míg az elfek általában tartanak tanyákat, addig az orkok nagyon keveset, vagy egyáltalán nem tartanak, és a rakiból kajálnak.