|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melsik verziót támogatnád, és miért?
|
A súgót javítsuk a tényleges állapotoknak megfelelően. (Elf katonai védelem: 20%)
|

|
37 |
41.11% |
Erősítsük az elf védelmét mégjobban, a súgóban leírtak szerint. (Elf katonai védelem: 30%)
|

|
53 |
58.89% |

04-24-2007, 18:15
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
hiba?
nézhetjük hogy a programban van hiba de lehet súgó elírás is...
na mind1 demagóg nem akarok lenni
|
Bocs, Goldy de ez nem jó érv. A játék programozásakor nyilván a +30% volt a szándék nem a 20% tehát nem a súgó lett elírva. (különben az régen kiderült volna).
|

04-24-2007, 18:16
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Pont az A?
Az ártó nem okoz nagy kárt?
frankó orkként 2 hétig non-stop szárazviharral gyújtogatás mellett 2 fős klánban nyomulni mert az unatkozó elfeknek nincs mire elnyomni a készültséget...
az ártót leszedni se lehet max 3 körrel 4. próbálkozásra...
fordulni akar békésen? forduljon de ne ártózgasson már a bunkerből
ha meg ártózik had üthessem már el magam mellől...
|
én itt most nem arról beszéltem, hogy elf ártóz orkot! elf ártóz elfet. az elf védelméről volt szó.
más: én pl ok nélkül nem szoktam gyújtogatni meg szárazvihart tenni az orkokra, mert csak megtehetem. amúgy remélem egyetértesz te is, hogy az ork nem olyan faj, amivel egy két fős klánban boldogulni lehet hosszabb ideig. az elf viszont olyan lenne.
Quote:
Originally Posted by Hüpike
orkkal szembeni ellenállás?
hogy több barakk kell neki, mint egy védekezőnek és ez zavar? hogy a támadó 3 körig teljesen védtelen, míg a deffelő elf csak van és nézi a távolt? esetleg szembe kell menni, ha beüt? jaaaaj szegény elfecske, nem lehet vele tamagocsizni? csak ezért a -10% miatt nem? ja, hogy eddig a további kék számok megnehezítése zajlott, erre ez az érv, hogy nem lehet forogni az elfel?
abszurd!
így is az egyik legerősebb faj az elf, bőven elég neki a 20%. ott a toronybónusz meg a 8as íjj, ha deffelni akarsz, bőven elég + védelem
|
és milyen frankó, amikor az ork tiszta véletlenül éjjel jön, amikor én éppen alszom. akkor hogy lehet kísérni? felhív a klántárs telón? ez azt hiszem, hogy bőven mehet már a fanatizmus kategóriába.
miért kell feltétlenül úgy gondolkozni, hogy lehet kísérni?
én személy szerint kösz, de nem kérek a 100% fanatizmusból.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
Last edited by Bogár; 04-24-2007 at 18:19..
|

04-24-2007, 18:19
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Artúr
Bocs, Goldy de ez nem jó érv. A játék programozásakor nyilván a +30% volt a szándék nem a 20% tehát nem a súgó lett elírva. (különben az régen kiderült volna).
|
Erre mit mondjak? Ha a 20% komoly probléma lett volna, akkor már rég kibukott volna. A játékegyensúly a mostani TÉNYEK alapján állt be, nem a szándékok alapján.
|

04-24-2007, 18:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Erre mit mondjak? Ha a 20% komoly probléma lett volna, akkor már rég kibukott volna. A játékegyensúly a mostani TÉNYEK alapján állt be, nem a szándékok alapján.
|
Ez már jobb érv, de ezeket a tényeket a súgóban leír szabályok alakították ki. Márpedig a súgót mindenki etalonnak veszi ha kalkulál a játékban.
|

04-24-2007, 18:26
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Természetesen a súgót igazítsátok a valós tényekhez.
Arról nem is beszélve h az elf így is nagyon jól védekezik, sztem nem kell neki még 10%.
|

04-24-2007, 18:42
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ezt nagyon nem hiszem, ha mindenki azt hiszi, hogy 30%, akkor aszerint fog beállni az egyensúly. A tényeknek ehhez nincs sok köze. 
|

04-24-2007, 18:45
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
A játékegyensúly az alapján állt be, hogy mindenki 30%-kal számol a fantomsereg szerint. Azok a tények, amit mindenki annak hisz. A fantomsereg miatt a 30% volt tény, miért tűnt volna fel egy jó támadónak hogy az elfnek csak 20% védelme volt? Egy elfre vakon csak nagyon nagy sereggel megy ki az ember, vagy éplista ismeretében kiszámolja a 30% véderős verziót -és BEVERI! Mert ne mondja nekem senki hogy nem lehet beverni, nem egy elfet vertünk mi is be.
A bankos verzióval ne mállítanám párhuzamba:
egyrészt mert ott tapasztaltad, hogy mennyi pénzt loptak tőled egy-egy alkalommal, és ha sokalltad, építettél még bankot (úgy érzem hogy a többség a bankokat nem tervezett lefogásra építette, hanem pusztán érzésre). Az évek során igen sokan tapasztalták mennyit visznek tőle/mennyit sikerül lopni, és senki nem furcsállta a dolgot
másrészt ott az ország védelme szempontjából egy erősítést jelentett a változtatás (a súgóhoz képest)
Tehát ha most 20%-ra lenne "módosítva", akkor ez lenne a módosítás, hiszen mint már korábban többen említettétek: elhanyagolhatóan kevesen tudták, hogy 20%-kal kell számolni és nem 30-cal.
Így jóval több csata kimenetele módosulna, mintha megkapná a köztudott 30%-ot: mindenki akinek van információja az elfről, érezhetően kevesebb sereget kell hogy küldjön.
Ha javítva lenne 30%-ra, akkor egyetlen dolog változna a jelenlegi helyzethez képest: akik eddig vakon mentek ki egy elfre relatív kis sereggel (a 20% és 30% résbe esők), azok már nem járnak sikerrel.
Felmerült bennem a kérdés: eddig miért volt jó a 30% védelmi bónusz a többségnek?
Last edited by Xeper; 04-24-2007 at 18:47..
|

04-24-2007, 18:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
ha jól emlékszem én is ilyesmit emlegettem, csak rám senki sem figyelt 
|

04-24-2007, 18:57
|
Junior Member
|
|
|
|
Amúgy, ha eddíg olyan kegyetlenül, irreálisan sok volt az a 30%, akkor miért nem írt ki senki hamarabb szavazást,h legyen kevesebb?
Ha volt ilyen, akkor meghunyászkodva kérek elnézést... bár akkor gondolom ezt elfogadták, ha volt...
|

04-24-2007, 18:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Megint félreértetek
felőlem üthetetlen is lehet ha ezért megfelelő malusz kap
és eddig is 20% volt a védelme mitől ütném könnyebben ha ugyanúgy 20 marad?
|
Eddig ha elfet támadtunk akkor a sugó szerint tervezett számolt a támadó, azaz ha nem tudta a számok alapján beverni akkor az esetek döntő részében nem támadott.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|