|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

02-28-2006, 19:28
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Na én még nem küldtem tovább egy továbbküldös küggyedtovább levelet sem, kemény vagyok vagy kemény vagyok? 

02-28-2006, 19:32
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Na én még nem küldtem tovább egy továbbküldös küggyedtovább levelet sem, kemény vagyok vagy kemény vagyok? 
|
hűűű.. kemééény!  élből törlöd? azaz igazi istenkirály 
|

02-28-2006, 19:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
hűűű.. kemééény!  élből törlöd? azaz igazi istenkirály 
|
Jóhogy, hiszen kemény vagyok 

03-02-2006, 16:08
|
Guest
|
|
|
|
nekem kaspersky meg nod32 van.jól végzik a dolgukat 
|

03-11-2006, 18:23
|
Guest
|
|
|
|
Ismeretlen???!!!
Ha valaki elkapta a következőt, segítsen, hogy mivel!
Először is egyszer már beírtam ide, de hogy ne kelljen keresgetni, mégegyszer: 1.Router 2. Zonealarm 3. Norton 2005 4. AVG Free Edition 5. Spyware Determination 6. Spybot Search&Destroy
Ez a védelmi vonalam. + Heti egyszer az AD-ADWARE SE PERSONAL lefuttatva. A vírusírtók folyamatosan frissülnek, mint ahogy a többi védelmi software is.
ENNEK ELLENÉRE!!!
Ma csak úgy fogta magát a gépem, és kikapcsolt. Mintha áramszünet lett volna...Ezt ezután megcsinálta még Ma 5 ször. Telefon a havernak. "Nyugodjak meg, nála is csinálja valami, és Neki sem a NOD se semmi nem talál semmit, pedig vírus a ludas. Vagy valami hasonló."
Szal, ha valaki találkozott már ezzel a gonddal, és megoldotta, írja már ide, mivel sikerült elcsípnie ezt a kártevőt. Köszi!
|

03-11-2006, 18:29
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by malamut
Ha valaki elkapta a következőt, segítsen, hogy mivel!
Először is egyszer már beírtam ide, de hogy ne kelljen keresgetni, mégegyszer: 1.Router 2. Zonealarm 3. Norton 2005 4. AVG Free Edition 5. Spyware Determination 6. Spybot Search&Destroy
Ez a védelmi vonalam. + Heti egyszer az AD-ADWARE SE PERSONAL lefuttatva. A vírusírtók folyamatosan frissülnek, mint ahogy a többi védelmi software is.
ENNEK ELLENÉRE!!!
Ma csak úgy fogta magát a gépem, és kikapcsolt. Mintha áramszünet lett volna...Ezt ezután megcsinálta még Ma 5 ször. Telefon a havernak. "Nyugodjak meg, nála is csinálja valami, és Neki sem a NOD se semmi nem talál semmit, pedig vírus a ludas. Vagy valami hasonló."
Szal, ha valaki találkozott már ezzel a gonddal, és megoldotta, írja már ide, mivel sikerült elcsípnie ezt a kártevőt. Köszi!
|
Nem a legelőnyössebb több vírusírtót használni a rendszer összeomlásához vezethet
|

03-11-2006, 18:33
|
Guest
|
|
|
|
A prockodnak a homersekletet ellenorizted mar ? Nem melegedett tul ?
|

03-11-2006, 18:56
|
Guest
|
|
|
|
Ellenőriztem, nem a prochőmérséklet okozta, és a fenntebb említett védelmi softwarek. kb. 3hónapja szépen megférnek egymással.
|

03-11-2006, 19:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by malamut
Ma csak úgy fogta magát a gépem, és kikapcsolt. Mintha áramszünet lett volna...Ezt ezután megcsinálta még Ma 5 ször.
|
Csak úgy leáll, vagy előtte azért valami üzenetet dob feléd?
Gondolok itt a szokásos, 60 másodperces "windóz leállíccsa magát, mencsé izibe, me' megszívod, hehe" üzenetekre. Ezek nem feltétlen vírusok, sima programhiba is okoz ilyet. Egyébként a leállás megszakítható ha beírod futtatásba: shutdown -a

03-11-2006, 19:17
|
Guest
|
|
|
|
Semmi üzi. Mondom, mint áramszünetkor. Egyszercsak seképsehang...  (
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|