|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

04-11-2007, 20:35
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Boccs,ezek szerint rosszul emlékeszetem de ettől még nem kell kioktatni.kb. 1 éve nem olvastam a törp sugoját,ezáltal volt rá esély hogy rosszulo emlékezzek.
|
És ha felvetsz valamit nem gondoltad, hogy előbb meg kéne nézni, hogy most hogy van? Arról nem is beszélve, hogy nem tetszik a javaslat. 
|

04-11-2007, 20:41
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
|

04-11-2007, 21:45
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Boccs,ezek szerint rosszul emlékeszetem de ettől még nem kell kioktatni.kb. 1 éve nem olvastam a törp sugoját,ezáltal volt rá esély hogy rosszulo emlékezzek.
|
Csak egy kérdés Dus!
Ezekkel a hsz-kal mit akarsz elérni? hogy a neved mellett egy nagy szám szerepeljen? direkt megnéztem, és egy nap alatt szedted össze ezt a 49-et ami most van. inkább okosakat írnál, mint egy semmit nem érő hsz-t írsz. a többi topikban is a leírtakat ismételted meg.
már bocsi
|

04-12-2007, 12:56
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
|
Pontosan emiatt kell, nézd még szegény Békést is kihoztad a béketűréséből 
Legalább olvasnád át a törpe sugóját, mielőtt véleményt alkotsz, vagy csupán emlékezz jól. 

04-12-2007, 14:27
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
|
ne haragudj de én csak 2dolgot kérdőjelezek meg a hozzászolásaid alapján... az egyik hogy te olvastad-e egyáltalán a sugót, 2. hogy sztem neked 1 éve de még fél éve se volt közöd a hódhoz, mert nem hiszem hogy kérdeztél volna olyat pl hogy mi a seregelengedés,vagy koptatás... ráadásul a legalapvetöbb dolog, hogy ha módositani akarsz vmin akkor ismerd hogy mit modositasz és ne csak hasraütésre mondj vmit...

04-12-2007, 14:38
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
ne haragudj de én csak 2dolgot kérdőjelezek meg a hozzászolásaid alapján... az egyik hogy te olvastad-e egyáltalán a sugót, 2. hogy sztem neked 1 éve de még fél éve se volt közöd a hódhoz, mert nem hiszem hogy kérdeztél volna olyat pl hogy mi a seregelengedés,vagy koptatás... ráadásul a legalapvetöbb dolog, hogy ha módositani akarsz vmin akkor ismerd hogy mit modositasz és ne csak hasraütésre mondj vmit...
|
több ideje játszok,és a seregkoptatásrol még életemben nem hallottam  
Quote:
Originally Posted by AndrewB
|
köszi  
Quote:
Originally Posted by Toti
Csak egy kérdés Dus!
Ezekkel a hsz-kal mit akarsz elérni? hogy a neved mellett egy nagy szám szerepeljen? direkt megnéztem, és egy nap alatt szedted össze ezt a 49-et ami most van. inkább okosakat írnál, mint egy semmit nem érő hsz-t írsz. a többi topikban is a leírtakat ismételted meg.
már bocsi
|
Hát igazábol nem is tudom  
|

04-12-2007, 15:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
|
Megnyugtatlak.
Bevallom én is régóta játszom, és én is csak nemrég hallottam erről a kifejezésről..
Magáról a dologról tudtam, h van csak nem tudtam ,h így hívják..
De tudtam kivel magyaráztassam el  Köszi Arra!!! 
A fő oka keveset játszottam A-ba.
gondolom te is.

05-11-2007, 09:49
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
A raktárkulcs vari az jó a törpének ,nincs vele semmi gond,csak picit lehetne erősiteni azt a védelmet,az lehet h ha olyan lenne mint a gnomnál a faji vari,az durva lenne,de ha mondjuk olyan 80% ott védeni a raki az már türhető lenne..igyis mindenek kivannak téve a törpök,ez egy picit erősitené sztem 
|

05-11-2007, 12:10
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Fusio
A raktárkulcs vari az jó a törpének ,nincs vele semmi gond,csak picit lehetne erősiteni azt a védelmet,az lehet h ha olyan lenne mint a gnomnál a faji vari,az durva lenne,de ha mondjuk olyan 80% ott védeni a raki az már türhető lenne..igyis mindenek kivannak téve a törpök,ez egy picit erősitené sztem 
|
mint törpét játszó azt gondolom, hogy ez nem sokat jelentene egy törpének.
tegyük fel, hogy nőnének a bevételei (hiszen a törpe piacra termel, kevesebbet lopnak tőle, akkor többet tud eladni, igaz ekkor az árunövekedés miatt az ár csökkenni fog, de biztos összességében lesz bevételnövekedés).
ekkor tehát kicsit több tekercset tud venni (ez a legnagyobb baja ugyanis, hogy folyamatosan lopják a tekijeit, és ettől gyengül)
ha nem tartja bent ezt a tekitöbbletet, akkor - ha csak nem folyamatosan online), ugyanúgy megszívja, hiszen egy perc alatt lelopják a tekijeit, és ha néhány körváltással később lép be, akkor már csak a kárenyhítés jöhet .
ha bent tartja a többlettekercset, akkor több tekit tudnak lopni tőle, tehát kedveltebb célpont lesz, tehát ismét nem javult a helyzete.
tehát ne tekercset vegyen, hanem katonákat, meg tolikat stb.
gondolom te is belátod, hogy a legtöbb csoportban a kiképzett és képzetlen egységek ára meglehetősen magas, így aztán nem sokat tud venni szegény törpénk.
szóval összességében egy picikét javul a helyzete, de nem lesz alternatíva továbbra sem a többi fajjal szemben, így aki most törpét játszik, annak picikét valóban jobb lenne, de a játék egészében nem hozna különösebb érezhető változást. ez pedig azért van, mert a többi faj olcsóbban a kapná nyersanyagot , aki meg katonatermelésből él, annak meg egy kis keresletnövekedés jutna, tehát ezzel mások is nyernének, és a törpe relatív helyzete emiatt még annyit sem javulna...
de ezt már vagy 10× elmondták/tuk ebben a topikban
|

05-11-2007, 13:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
Ezt a topicot azért nyitottam, hogy ötleteljünk azon hogy mi legyen a törpe faji varijával. Mostanra meg oda csúszott, hogy mi legyen a tekercsekkel, meg a többi faj lentebbi játtszhatóságával....
Tessék ötletelni! 
|
Szerintem kár lenne ilyeneken ötletelni! Emlékezzünk az elfkere +10%-ra kaptak egy csomó maluszt bejelentlenül. Az ilyen esetleges maluszok miatt nem tartom jó ötletnek a törpét erősíteni. (nekem is van törpe orim) 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|