|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

04-05-2007, 16:23
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
észrevettem  ))
A gond nélkül beártozzák azért az tulzás  )) nagyon erös tulzás. Max gömb.
A 40% bonusz nagyon jol jön mivel nem tudnak 2-3 sereggel menni ellene. Egy sereg meg kaki  ) azt az elopott tekikből böven fedezi.
Igazad van fokozással lehet potolni, de .... Akkor fokozzol és már valamiből kevés van  ) kevesebb van. itt most nem 4-10 épületről van szo  ) az nem bontás.
Mondjuk az tény a félelfnél észnél kell lenni  ) nem olyan tamagocsis  )
de továbbra is az a véleményem a félelfnek nem az elitekkel kell segitséget nyujtani támadáshoz  ha meg zsákmány részesedés miatt irtad akkor is megkapja ha töle senki se megy  )
|
látom mániád a '  ))' de ettől sem lesz jobb amit írtál, mert még mindig marhaság, és össze vissza beszélsz
folyamatosan az elites félelfen lovagolsz, megpróbálsz kioktatni, hogy 0 seregnél is kap zsákmányt... képzeld tudom
szövitagként így is bemegyek az mf félelfhez 2 sereggel
de egy varis beártózza, megkockáztatom, hogy még egy hadivaris is
tehát egyszerre az állításaid semmi esetre sem valósak, mert ha mindkettő igaz lenne, akkor meg lelopnák... egyedül az embert nem ártózzák be!
látom magasabb szintek messze állnak Tőled... kimész a piacra, és veszel fokozni valót  - és az az érzésem, mint ha itt ott kevernéd az elfet a félelffel
én sem 4-10 épüléetes bontásra gondoltam, épp ebben van a lényeg, ha lebontassz egy halom épületet, kevesebb ember kell, hogy működjön a többi épületed, és ha esetleg beteg lennél, utána bonthatsz házat is (persze ha a bontás nem ház és tanya  de akkor még mindig ott a katipiac)
|

04-06-2007, 10:15
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
látom mániád a '  ))' de ettől sem lesz jobb amit írtál, mert még mindig marhaság, és össze vissza beszélsz
folyamatosan az elites félelfen lovagolsz, megpróbálsz kioktatni, hogy 0 seregnél is kap zsákmányt... képzeld tudom
szövitagként így is bemegyek az mf félelfhez 2 sereggel
de egy varis beártózza, megkockáztatom, hogy még egy hadivaris is
tehát egyszerre az állításaid semmi esetre sem valósak, mert ha mindkettő igaz lenne, akkor meg lelopnák... egyedül az embert nem ártózzák be!
látom magasabb szintek messze állnak Tőled... kimész a piacra, és veszel fokozni valót  - és az az érzésem, mint ha itt ott kevernéd az elfet a félelffel
én sem 4-10 épüléetes bontásra gondoltam, épp ebben van a lényeg, ha lebontassz egy halom épületet, kevesebb ember kell, hogy működjön a többi épületed, és ha esetleg beteg lennél, utána bonthatsz házat is (persze ha a bontás nem ház és tanya  de akkor még mindig ott a katipiac)
|
probáljuk ki  )) nem jösz be 2 sereggel  )
|

04-06-2007, 11:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
probáljuk ki  )) nem jösz be 2 sereggel  )
|
említettem, hogy a szövifelállásunk általában 3db 53-55% barakkos óriásból és egy 40% barakkos óriás hadivariból (20% templomos) szokott állni?  cirka 10% toronnyal, többi paci...
ahhoz, hogy ennek mf tudós félelfként megfogd 2 seregét, 18.5% barakkra és toronyra van szükséged, és akkor már minden gond nélkül beártózlak
|

04-06-2007, 11:23
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
említettem, hogy a szövifelállásunk általában 3db 53-55% barakkos óriásból és egy 40% barakkos óriás hadivariból (20% templomos) szokott állni?  cirka 10% toronnyal, többi paci...
ahhoz, hogy ennek mf tudós félelfként megfogd 2 seregét, 18.5% barakkra és toronyra van szükséged, és akkor már minden gond nélkül beártózlak
|
Azt kell mondanom, hogy ez a legalattomosabb, es legmegfoghatatlanabb szovifelallas, ami csak letezik :P Plane ha tudos vandor mindegyik mondjuk 

04-06-2007, 11:29
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Azt kell mondanom, hogy ez a legalattomosabb, es legmegfoghatatlanabb szovifelallas, ami csak letezik :P Plane ha tudos vandor mindegyik mondjuk 
|
van benne valami, épp ezért mondom, hogy legyen egy gnómunk is éplistázni 
de én a 4 elfet alattomosabbnak tartom... ízlések és pofonok 
|

04-07-2007, 22:15
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
van benne valami, épp ezért mondom, hogy legyen egy gnómunk is éplistázni 
de én a 4 elfet alattomosabbnak tartom... ízlések és pofonok 
|
elképzelem  )
a 4 elfet  ) faji rajtuk és van amelyik variban erös van amibe toliba.
Nehezen felmérhető szövi 
|

04-07-2007, 22:14
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
1. általábban nem ez az általános  felállás
2. majd egyszer probáljuk ki  )
ha tudom hogy oriás jön  ) márpedig könyen tudhato  ) akor kidobom a tolikat és bepotlom varikkal  ) ennyi. Nem tudsz leártozni  )
oriás nem tart sok tolit
aztán 4-5 körre lenyomom magam és mehet a folyamatos toli akcio  )
4-5 körre nem támad szövi mert megszivhatja ha valaki észreveszi  ) Most ne beszéljünk JKSZ-röl  ) mielőtt valaki erre gondol
|

04-08-2007, 00:15
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
1. általábban nem ez az általános  felállás
2. majd egyszer probáljuk ki  )
ha tudom hogy oriás jön  ) márpedig könyen tudhato  ) akor kidobom a tolikat és bepotlom varikkal  ) ennyi. Nem tudsz leártozni  )
oriás nem tart sok tolit
aztán 4-5 körre lenyomom magam és mehet a folyamatos toli akcio  )
4-5 körre nem támad szövi mert megszivhatja ha valaki észreveszi  ) Most ne beszéljünk JKSZ-röl  ) mielőtt valaki erre gondol
|
esetleg Darwin-díjra nem pályázol az oriddal amelyikkel megtennéd ezt
ha te félelffel kocsmát átépítessz templomba, csak hogy a varis vagy hadivaris ne tudjon ártózni, akkor a környék úgy le fog téged lopni mint a huzat
és 4-5 körre ugyan úgy utánad tud bontani bárki más ha épp egy alattomos embert akar elkapni 
|

04-08-2007, 09:55
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Szerintem is elég kemény tud lenni a 4 óriásos felállás és viszonylag alattomos is, ha lehet így fogalmazni, viszont nem nyújt túl nagy változatosságot. Inkább azoknak ajánlanám, akiknek sok pénzük van (mármint a játékban  ) és szeretik a "nagymamás" játékot, mert ez a felállás túl sok izgalommal nem kecsegtet.
|

04-08-2007, 10:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Bubu
Szerintem is elég kemény tud lenni a 4 óriásos felállás és viszonylag alattomos is, ha lehet így fogalmazni, viszont nem nyújt túl nagy változatosságot. Inkább azoknak ajánlanám, akiknek sok pénzük van (mármint a játékban  ) és szeretik a "nagymamás" játékot, mert ez a felállás túl sok izgalommal nem kecsegtet.
|
ahhoz képest hogy nem túl izgalmas, elhiheted hogy élvezetes
400 hekit haladni nem egészen egy hét alatt, úgy hogy még csak kellemetlenséget sem tud okozni senki 
nagymamás?
ha a környéken lennél, minden jelző előbb jutna eszedbe mint ez 
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules