|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

03-20-2007, 10:23
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
A helyesírási hibák még nem teszik értelmezhetetlenné a szöveget, ahhoz foglmazási problémák kellenek. Ha pl. ekezet nelkul irok, teljesen ertheto a szoveg, pedig helytelen. Sőt, ha ide azt írtam volna, hogy "hejtelen", még az sem zavarta volna a szöveg értelmezését, csak zavaró lett volna.
Na, hagyjuk az offolást, vagy nyissunk egy helyesírási topicot, ahova mindenki megírhatja az okosságait
On: Madzin írása, annak ellenére, hogy vannak benne kisebb-nagyobb hibák, kezdetnek nem rossz, jó lenne ezen a vonalon továbbmenni.
Last edited by laci; 03-20-2007 at 10:26..
|

03-20-2007, 11:18
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Üdv
Madzin leírássa első blikkre jó. Legalább valaki megcsinálta helyettünk.
Ha elkészülne a véglees szöveg könnyen elérhetővé kellene tenni a játékon belül.
Az angol nyelvtanhoz nem szólnék, majd kijavítják a nálam okosabbak, nyilván a hivatalos verzió hibátlan lenne  .
Esetleg adnék még hozzá tippet a fajokhoz tartozó képzési arányokról is.
|

03-20-2007, 11:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Artúr
Esetleg adnék még hozzá tippet a fajokhoz tartozó képzési arányokról is.
|
Azért azt ne. Éppen ne oldjunk meg mindent a kezdők helyett 
|

03-24-2007, 11:01
|
Member
|
|
|
|
Egy ideje már kevésbé bánt az angol, én is belenyugodtam, hogy marad a magyar. A csoport létszámokon viszont érdemes lehet elgondolkodni. Ha valami akkor ez mutathatja a problémát.
A top változatására és fordulásra jó darabig nincs esély, de januárban még 54 ori volt az A-ban, de minden akciózás ellenére most csak 46. Leírták az 5.szint csökkenő tendenciáit is, gondolom a többi szinten is hasonlóan alakult a helyzet.
Érdekes lenne valahová hónapról hónapra a pontlistákat bemásolni. Tanulságos lehet.
|

03-25-2007, 19:35
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Everlasting
Egy ideje már kevésbé bánt az angol, én is belenyugodtam, hogy marad a magyar. A csoport létszámokon viszont érdemes lehet elgondolkodni. Ha valami akkor ez mutathatja a problémát.
A top változatására és fordulásra jó darabig nincs esély, de januárban még 54 ori volt az A-ban, de minden akciózás ellenére most csak 46. Leírták az 5.szint csökkenő tendenciáit is, gondolom a többi szinten is hasonlóan alakult a helyzet.
Érdekes lenne valahová hónapról hónapra a pontlistákat bemásolni. Tanulságos lehet.
|
A csökkenő tendencia azt jelenti, hogy most többen vannak V-ben, mint januárban.
Azért ne sarkítsunk ennyire.
|

03-26-2007, 11:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A csökkenő tendencia azt jelenti, hogy most többen vannak V-ben, mint januárban.
Azért ne sarkítsunk ennyire.
|
Neked kell a legjobban tudni, hogy igaz-e a csökkenő tendencia vagy sem. Biztos jól ki lehet ragadni megfelelő csoportokat, választott hónapokat vagy kellő intervallumokat az évekből amikor a tendencia növekvő. Pár szerintem ez a sarkítás. De kívánom hogy ne legyen igazam és azt tudd írni 2 hónap múlva hogy több a játékos mint márciusban volt!
|

03-26-2007, 11:58
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Everlasting
Neked kell a legjobban tudni, hogy igaz-e a csökkenő tendencia vagy sem. Biztos jól ki lehet ragadni megfelelő csoportokat, választott hónapokat vagy kellő intervallumokat az évekből amikor a tendencia növekvő. Pár szerintem ez a sarkítás. De kívánom hogy ne legyen igazam és azt tudd írni 2 hónap múlva hogy több a játékos mint márciusban volt!
|
Te említetted a MOST-ot, én is a MOST-ra reagáltam, ebben semmi "kiragadás", és megfelelően kiválasztott csoport nincs. Ez az aktuális állapot.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|