03-16-2007, 17:30
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Sziasztok!
Bár én nyitottam a topicot, én szóltam bele a legkevesebbet  , pedig én se vagyok tökéletes  Én tapasztalt játékosnak vallom magam, de néha beüt a szikra és sok mindent elcseszek
Tehát, 5-ös szint elf toli, szöviháború, mivel csak du vagyok így éjszakára leviszem a tolikészim. Éjszaka 3-om, kinyírják a tolijaim és kitekiznek (legrosszabb 1000\fajta\kör, mert otthon volt akkor a tartalék. Másnap belépek és bosszankodok, gyorsan mindent piacra. Másnap semmi, de tekit megint piacra. Megint másnap du semmi, de a teki nem jött vissza lefekvésig. Éjjel 3-kor megölik a tolikat és ellopják a tekiket.  Másnap hazaérek és nagyon morcos lettem. Szétloptam a hadisukat és kiárultam mindent és elmentem szabira. Csakhogy utólsó akciótól számítva 12 óra.  Mivel semmim nem volt így vagy 10-12x kifosztottak és morálom verte az 50%-ot mikor visszajöttem. Utánna a tolisuk mnt-t ajánlott, amit én elfogadtam.
|
ufff hát ez nem semmi
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|