|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

03-13-2007, 23:45
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Westie
Szerintem használd ki azt a 180 napot! Ez csak átmenetileg ennyi!
|
tudom, csak azt nem tudom, hogy kedvem lenne-e hozzá 
az oké, hogy Aban nem kell ezentul a 90 nap miatt a vip (bár ott szinte alapkövetelmény sajnos), de a tovább lépés/feljutás enyhén szolva nem kecsegtet sok reménnyel, és ez erősen elveszi a kedvem attol, hogy B-n átvergődjem az orit, szóval szerintem több mint valószínű, hogy marad szabin, míg az A-s helyzet nem változik (nem megyek fel Aba csak olyan töltelék orinak, hogy a létszámot növeljem...)
|

03-14-2007, 00:07
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
tudom, csak azt nem tudom, hogy kedvem lenne-e hozzá 
az oké, hogy Aban nem kell ezentul a 90 nap miatt a vip (bár ott szinte alapkövetelmény sajnos), de a tovább lépés/feljutás enyhén szolva nem kecsegtet sok reménnyel, és ez erősen elveszi a kedvem attol, hogy B-n átvergődjem az orit, szóval szerintem több mint valószínű, hogy marad szabin, míg az A-s helyzet nem változik (nem megyek fel Aba csak olyan töltelék orinak, hogy a létszámot növeljem...)
|
Gyere csak, hamarosan oda is ki lesz vmi talalva....

03-14-2007, 00:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Gyere csak, hamarosan oda is ki lesz vmi talalva....
|
hát, megpróbálom majd talán, felkeresem a régi szöviket, hátha ott vannak még 
van itt valaki aki esetleg (  ) aktívan játszik angolban? ha igen, privátban lenne egy kérésem (2 orira kellene rákeresni, hogy merre lehetnek)
|

03-14-2007, 00:18
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
hát, megpróbálom majd talán, felkeresem a régi szöviket, hátha ott vannak még 
van itt valaki aki esetleg (  ) aktívan játszik angolban? ha igen, privátban lenne egy kérésem (2 orira kellene rákeresni, hogy merre lehetnek)
|
Mondjad, 26373 a magyarban
ps: bar aktivnak nem neveznem magam.... 

03-14-2007, 00:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Mondjad, 26373 a magyarban
ps: bar aktivnak nem neveznem magam.... 
|
köszi, ment üzenet 
|

03-15-2007, 14:41
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Üdv
Eszembe jutott egy ösztönző ami a fellépésre késztetné a játékosokat.
Az lenne a lényeg, hogy minden szintlépés után az ország kapna valamennyi VIP-kört, attól függően milyen gyorsan teljesítette az előző szintet.
Pl ha:
1000-1200 kör alatt teljesít egy szintet kapna mondjuk 300 vip-kört
1200-1500 kör alatt teljesít egy szintet kapna mondjuk 200 vip-kört
1500 kör fölött teljesíti a szintet kapna 100 vip-kört.
Előnye, hogy a gyorsabban haladó játékosoknak „olcsóbb-vippel” teljesíthető lenne egy-egy szint.
Vagy esetleg szintenként növekvő számú bónusz vipkört kapna.
Az egész persze csak egy ideig működne, mondjuk amig az A-csopi fel nem töltődik 100-150 (?) aktív országra.
Kérdés, hogy technikailag megoldható-e egy ilyen bónusz rendszer?
Vélemények?
P.S: Régebben volt, hogy a kezdő ország kapott grátiszba valamennyi vip-kört. Ez nem tudom működik-e még? Mert ha nem akkor vissza kellene hozni. (most lusta vagyok belépni és megnézni.  )
|

03-15-2007, 14:51
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Artúr
Eszembe jutott egy ösztönző ami a fellépésre késztetné a játékosokat.
Az lenne a lényeg, hogy minden szintlépés után az ország kapna valamennyi VIP-kört, attól függően milyen gyorsan teljesítette az előző szintet.
|
Csalásra ösztönöz. Minél gyorsabban feljuttassam az országomat, BÁRMIÁRON. Az ilyenek sajna ezen a ponton buknak meg, bármilyen jó is lenne amúgy az elképzelés. 
|

03-19-2007, 12:26
|
Member
|
|
|
|
Alapvetően szerintem az a baj, hogy angolul nem tudó magyar játékosok az elején regisztráltak. Ez hiba volt Ati... Szépen lassan kellett volna szerintem ráengedni a játékra őket
És hiába mond bárki bármit, az A-ba már nagyon kevés külföldi jut el. Ha így vesszük, akkor nem is a topklánok azok, akik megszűrik a játékosokat. Mert hát a topklánok többi orijai tudnak forogni. A többi meg minek csinált több országot, ha egyszer képtelen velük feljebb menni? Ők azok, akik szabizásukkal ellehetetlenítik a játékot és a reménytelenségüket, és csalódottságukat a kezdő külföldiken verik le
És ha így vesszük, akkor azok a királykodni képes magyar játékosok miatt halnak be a csoportok. Miért nem mennek fel az A-ba, és játszanak?!
Mindenki sír, hogy a külföldieknek milyen rossz, mert az A-ból nem lehet fordulni...
Könyörgöm, ezek a királykodni akaró magyar játékosok nem tudnak fordulni, mert hozzászoktak, hogy a magyarban minden boldog-boldogtalannak adnak személyiséget. De itt az angolon ez nem így van.
Itt alapvetően nem az a játék, hogy sok-sok személyiséged legyen napi 1-2 belépéssel. Ezt el kell fogadni. Itt tenni kell azért, hogy menjen a dolog.
VIP kört, és energiát nem kímélve meg lehet csinálni azt, amit eltervezel... De ha örök top 29%-os voltál a magyaron, akkor ez itt nem fog menni.
Ennyi... 
|

03-19-2007, 13:04
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
pea: szerintem erősen túldramatizálod a helyzetet.
De tudod mit? Tegyünk egy kísérletet... Hozok pár új játékost, és nézzük, hogy mi történik velük: milyen részük az, akinek segíteni próbálnak, hogy minél jobban játsszon, és milyen részük az, akit első adandó alkalommal lerohannak, és addig ütnek, amíg mozog.
Ártatlan kísérlet. 
|

03-19-2007, 13:28
|
Banned
|
|
Longevity: 94%
|
|
Ati, legyen neked igazad. Nekem mindegy én így is gyakorlom a nyelvet.
Amúgy magyaron sem lehet kezdőt találni, ha okítani akarok valakit. Szal ebből a szempontból nem feltétlen az számít, hogy milyen nemzetiségű.
pea
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|