|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

03-13-2007, 08:14
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
a véleményem ugyan az mint sok másik topicban is lesz, vagy volt..
legyen opcionális az új párbaj kijelzése a beállítások menüben...
olyan sok kütyüt oda lehetne még tenni...
ott kéne okosítani Hódot...

|
... viszont ez nyilván nem cél.
|

03-13-2007, 08:29
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Annak idején kilett tárgyalva minden, lehetett volna szólni ellene.... Nekem sem tetszik, sőt ronda, ettől függetlenül nem szeretném, ha pl. nem lenne ott, ha már egyszer bekerült, pláne a hv-s jelentkezés. Sztem a marha nagy ötletek helyett, meg a sok cirádás változtatás helyett, na meg a sok kényelmi funkció bevezetése helyett, lehetne hagyni 1 kis időt, a rendbetételre, mert sztem sok minden nem úgy működik mint ahogy kellene, lásd wap. Lassan kezdem úgy érezni, hogy itt mindenki valami feltaláló féle, és mégis csak kevés olyan dolog lett bevezetve, ami valóban a jobb játék céljait szolgálja.
|

03-13-2007, 08:32
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Lezúziusz
Annak idején kilett tárgyalva minden, lehetett volna szólni ellene.... Nekem sem tetszik, sőt ronda, ettől függetlenül nem szeretném, ha pl. nem lenne ott, ha már egyszer bekerült, pláne a hv-s jelentkezés. Sztem a marha nagy ötletek helyett, meg a sok cirádás változtatás helyett, na meg a sok kényelmi funkció bevezetése helyett, lehetne hagyni 1 kis időt, a rendbetételre, mert sztem sok minden nem úgy működik mint ahogy kellene, lásd wap. Lassan kezdem úgy érezni, hogy itt mindenki valami feltaláló féle, és mégis csak kevés olyan dolog lett bevezetve, ami valóban a jobb játék céljait szolgálja.
|
Mi a probléma a wappal? Úgy működik, ahogy kell neki, ahogy már nagyon sok helyen említettem, további fejlesztés a wapos felület ügyében nem lesz.
Ha egyedi problémád merült fel, kérlek a supportra írj, ahogy azt kell.
Más olyan problémáról, ami lenne, nem tudok, ha van, akkor szintén kérlek, hogy írd meg, ne csak ilyen misztikusan utalgass rá, hogy "húúú, mennyimindent rendbe kéne tenni", miközben jelenleg ismert hiba nincs a Hódítóban.
|

03-13-2007, 08:35
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Nem szívózni akarok, látom mi van itt, csak már röhejes, ez a sok újítási javaslat, 1-2 plusz klikbe belehalnak mostanság, és rögtön változtatni kell. Egyébként már a wapról írtam a helyén, de annyira nem is fontos, csak néha etetnem kell róla, az meg műxik.
|

03-13-2007, 11:22
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Én már leírtam mindent, amit e témában hozzá tudnék fűzni, még azt azért megjegyezném, hogy fél éve amikor ez ki lett tárgyalva nem játszottam még a hódító nevű játékkal.
De ha valami régen be lett vezetve, nem igazán érzem érvnek, "hogy miért nem fejtetted ki akkor" És "miért nem akkor nyavajogtál" meg hasonlók. 
Ez nem igazán az az érv, ami valami mellet szólhatna.
|

03-13-2007, 12:53
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
.... miközben jelenleg ismert hiba nincs a Hódítóban.
|
Ez itt OFF, de nem nyitnék neki külön topicot, mivel aprócska dolog (normális ember normális esetben normális jelszavakat használ).
A jelszavakban a \ és " használata gond. Regisztrálsz, aztán már nem tudsz belépni. Egy mysql_real_escape_string() vagy addslashes() segíthet, persze nem tudom, milyen adatbázis van használatban ...

03-13-2007, 13:01
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Ez itt OFF, de nem nyitnék neki külön topicot, mivel aprócska dolog (normális ember normális esetben normális jelszavakat használ).
A jelszavakban a \ és " használata gond. Regisztrálsz, aztán már nem tudsz belépni. Egy mysql_real_escape_string() vagy addslashes() segíthet, persze nem tudom, milyen adatbázis van használatban ...
|
Ezek valamilyen szinten szándékosak, hogy egy esetleges tőlünk független php-hiba esetén se adjon lehetőséget a Hódító felülete a támadásokra.
|

03-13-2007, 18:30
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
... viszont ez nyilván nem cél.
|
nagy kár...
de miért nem ?
túl bonyolultá válna ?

|

03-13-2007, 18:49
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Esetleg nem lehetne ezt a párbaj ablakot ugy megoldani hogy például a beállitásoknál valahol az adatok fülnél lenne egy kis kocka hogy párbajképernyö bekapcsolása VIP tagoknak lenne azt ha akarja bekapcsolja..VIP tagok ugyanugy szabályozhatják hogy hány orit lássanak egyszerre stb..Akkor miért ne lehetne ez a kis kényelmi funkcio is hogy ki vagy bekapcsolhatja a párbajablakot????? Ezt meg lehetne oldani?? aki akarja nézi aki akarja nem...
Igy mindenkinek meglenne a maga kis igazsága...Aki szépnek meg hasznosnak találja Nézze egész nap ha akarja...
|

03-13-2007, 18:52
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Blacky
Esetleg nem lehetne ezt a párbaj ablakot ugy megoldani hogy például a beállitásoknál valahol az adatok fülnél lenne egy kis kocka hogy párbajképernyö bekapcsolása VIP tagoknak lenne azt ha akarja bekapcsolja..VIP tagok ugyanugy szabályozhatják hogy hány orit lássanak egyszerre stb..Akkor miért ne lehetne ez a kis kényelmi funkcio is hogy ki vagy bekapcsolhatja a párbajablakot????? Ezt meg lehetne oldani?? aki akarja nézi aki akarja nem...
Igy mindenkinek meglenne a maga kis igazsága...Aki szépnek meg hasznosnak találja Nézze egész nap ha akarja...
|
Sztem olvass vissza úgy 4-5 HSZ-t.
Két napja erről beszélnek lényegében.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|